Personal Polarizer Gold

De Personal Polarizer Gold: Rust en balans dankzij de techniek van Lakhovsky en Tesla in handig formaat!

€ 57,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021101502
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Personal Polarizer Gold bestaat uit verschillende koper-elementen in combinatie met Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal.

De gouden driehoek is een combinatie van drie kristallen die samen worden gebruikt voor een positieve energiestroom, voor het bevorderen van heling en het verminderen van stress. De drie kristallen in deze combinatie zijn Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

Als deze drie kristallen samen worden gebruikt in de gouden driehoek, hebben ze een krachtige positieve en helende werking. Ze helpen om stress te verminderen en emotionele pijn te verlichten, terwijl ze tegelijkertijd positieve energie en mentale helderheid bevorderen. De gouden driehoek helpt om het immuunsysteem te versterken en het genezingsproces te versnellen.

Er zijn verschillende manieren waarop de gouden driehoek kan worden gebruikt om de helende werking ervan te maximaliseren. Het dichtbij op het lichaam dragen is een goede optie, maar er kan ook een complete ruimte mee behandeld worden. De Personal Polarizer Gold is gekoppeld aan de Levensveld Polarizer Gold+, die gebruik maakt van dezelfde elementen, Koper, Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. Deze kan een ruimte van 20-30m2 behandelen met de weldadige werking van de Gouden Driehoek.

 

Specificaties:

Hoogte: 6,2 cm
Diepte: 1,0 cm
Breedte: 3,5 cm

Multiwave Oscillator

Alle Personal Polarizers worden uigebreid blootgesteld aan de brede frequenties van de Multiwave Oscillator. Hiermee zijn zij extra geladen gestemd.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021101502
EAN7446022847866
Bijlagen
Personal Polarizer manual
(Size: 1004.3 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Personal Polarizer Gold
Uw waardering
Personal Polarizer Gold

Personal Polarizer Gold

€ 57,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe