Levensveld Polarizer Pro

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De Levensveld Polarizer Pro van Meditech Europe is een geavanceerd product dat elektrosmog en elektrostress tegengaat. Opgebouwd uit koper, een Polarizer Plate volgens de techniek van Georges Lakhovsky, bergkristal en hematiet, werkt het in harmonie met het energienetwerk van een ruimte voor een krachtige werking. De unieke Polarizer Plate, met zijn open koperen ringen, creëert een actief energieveld waarop cellen en moleculen reageren, merkbaar aan de waterstructuur. Deze samenwerking van kristallen resulteert in een sterk energetisch veld dat een weldadig gevoel teweegbrengt en spiritualiteit harmoniseert, terwijl het bescherming biedt tegen schadelijke straling.

Aanbiedingsprijs € 141,55 Normale prijs € 149,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
280720211
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer Pro van Meditech Europe staat aan de voorhoede van geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om ons te beschermen tegen de alomtegenwoordige invloeden van elektrosmog en elektrostress. Dit innovatieve product is meer dan alleen een apparaat; het is een zorgvuldig ontworpen instrument dat gebruikmaakt van de kracht van natuurlijke elementen en wetenschappelijke inzichten om een gezondere leefomgeving te creëren.

Het hart van de Levensveld Polarizer Pro is de Polarizer Plate, een baanbrekend onderdeel dat is ontwikkeld volgens de technieken van de beroemde wetenschapper Georges Lakhovsky. Deze plaat bevat open koperen ringen die een uniek energieveld creëren, in staat om te resoneren met de natuurlijke frequenties van het universum. Dit actieve energieveld heeft een directe invloed op cellen en moleculen, wat zelfs merkbaar is aan de structuur van water. Door dit fenomeen kan de Polarizer Pro een omgeving creëren die gunstig is voor het welzijn van mens en natuur.

Naast de Polarizer Plate is de Levensveld Polarizer Pro samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder koper, bergkristal en hematiet. Deze elementen werken samen om een krachtige energetische matrix te vormen, die een breed scala aan positieve effecten heeft op zowel fysiek als emotioneel welzijn.

Koper, een essentieel onderdeel van de Levensveld Polarizer Pro, staat bekend om zijn uitstekende geleidende eigenschappen. Het wordt niet alleen gebruikt als een constructiemateriaal, maar speelt ook een cruciale rol in het opbouwen van het energienetwerk van het product. Door koper in combinatie met de Polarizer Plate te gebruiken, wordt de effectiviteit van de Polarizer Pro aanzienlijk verhoogd, waardoor een nog krachtiger bescherming tegen schadelijke straling wordt geboden.

Bergkristal, een ander belangrijk ingrediënt van de Levensveld Polarizer Pro, staat al eeuwenlang bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in spirituele praktijken vanwege zijn vermogen om energie te zuiveren en te versterken. In de context van de Polarizer Pro draagt bergkristal bij aan het creëren van een heldere en evenwichtige atmosfeer, die gunstig is voor meditatie, genezing en algemeen welzijn.

Hematiet, een krachtige steen die bekend staat om zijn aardende eigenschappen, vult de samenstelling van de Levensveld Polarizer Pro aan door stabiliteit en bescherming te bieden. Het helpt om negatieve energieën af te weren en een gevoel van veiligheid en geborgenheid te bevorderen. Met hematiet in zijn kern biedt de Polarizer Pro een extra laag van bescherming tegen energetische verstoringen, waardoor een veilige en rustgevende omgeving wordt gecreëerd.

De Levensveld Polarizer Pro maakt gebruik van het bestaande energienetwerk van een ruimte, via koper, voor een nog krachtigere werking. Het product is ontworpen om effectief te werken in alle ruimtes die gebruik maken van dezelfde energiegroep in de meterkast. Dit betekent dat het niet alleen thuis kan worden gebruikt, maar ook in kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Levensveld Polarizer Pro is zijn vermogen om elektrosmog en elektrostress tegen te gaan. In onze moderne wereld worden we voortdurend blootgesteld aan verschillende vormen van elektromagnetische straling, afkomstig van elektronische apparaten, draadloze netwerken en andere bronnen. Deze straling kan een negatieve invloed hebben op onze gezondheid en welzijn, waardoor symptomen zoals vermoeidheid, hoofdpijn en slapeloosheid ontstaan. Door elektrosmog en elektrostress effectief te neutraliseren, biedt de Polarizer Pro een waardevolle bescherming voor zowel individuen als gemeenschappen.

Een ander belangrijk aspect van de Levensveld Polarizer Pro is de harmoniserende werking op energie en spiritualiteit. Door een gebalanceerde en zuivere omgeving te creëren, helpt het product om de energie in een ruimte in evenwicht te brengen, waardoor een gevoel van rust en harmonie ontstaat. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die zich bezighouden met meditatie, yoga of andere spirituele praktijken, omdat het hen in staat stelt om dieper in contact te komen met hun innerlijke zelf en de universele energie om hen heen.

Bovendien fungeert de Levensveld Polarizer Pro als een afscherming tegen schadelijke straling, waardoor gebruikers worden beschermd tegen de negatieve effecten van elektromagnetische velden. Of het nu gaat om straling van mobiele telefoons, wifi-netwerken of hoogspanningsleidingen, de Polarizer Pro biedt een betrouwbare bescherming die de gezondheid en het welzijn van individuen bevordert.

Kortom, de Levensveld Polarizer Pro van Meditech Europe is veel meer dan alleen een product; het is een essentieel instrument voor een gezonder en gebalanceerder leven. Met zijn geavanceerde technologie, natuurlijke materialen en krachtige effecten op zowel fysiek als spiritueel niveau, vertegenwoordigt de Polarizer Pro een nieuwe dimensie in de bescherming tegen elektrosmog en elektrostress. Investeer vandaag nog in uw welzijn en ervaar de voordelen van de Levensveld Polarizer Pro voor uzelf.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.280720211
EAN7446022845817
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Pro
Uw waardering
Levensveld Polarizer Pro

Levensveld Polarizer Pro

Aanbiedingsprijs € 141,55 Normale prijs € 149,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe