Levensveld Polarizer Pro

De Levensveld Polarizer Pro is een sterk en krachtig oscillatie-antennesysteem dat een onbeperkt scala aan golflengten absorbeert, inverteert en hergroepeert en harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle levensvormen.

€ 149,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
280720211
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals uw huis en werkomgeving. Want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Bestanddelen:

  • Koper
  • Polarizer Plate
  • Bergkristal
  • Hematiet

Bergkristal is een krachtig en veelzijdig kristal dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn helende eigenschappen. Het staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid en wordt vaak gebruikt als een energieversterker en versterker van andere kristallen. Bergkristal heeft de unieke eigenschap om energie te kanaliseren, vast te houden en te versterken, waardoor het een waardevol instrument is bij meditatie, genezing en spiritueel werk. Hematiet, aan de andere kant, is een zwaar en dicht ijzererts dat vooral bekend staat om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het heeft een diepzwarte of zilvergrijze kleur en een hoog ijzergehalte. Hematiet wordt vaak gebruikt om overtollige energie af te voeren, de wortelchakra te activeren en een gevoel van gronding en stabiliteit te bevorderen.

Wanneer bergkristal en hematiet samen worden gebruikt, creëren ze een synergetisch effect dat zowel de energie van bergkristal versterkt als de aardende eigenschappen van hematiet benadrukt. Deze combinatie kan helpen om energetische onevenwichtigheden te herstellen, de energiecirculatie te bevorderen en een gevoel van harmonie en evenwicht te creëren.
Bergkristal heeft de neiging om energie te versterken en te verheffen, terwijl hematiet een aardend effect heeft en overtollige energie kan afvoeren. Dit betekent dat de combinatie van beide kristallen kan helpen om een evenwichtige energiestroom te bevorderen, waarbij bergkristal de energie versterkt en hematiet helpt om deze op een stabiele manier te aarden.

Het koper en de Polarizer Plate zorgen voor een sterk omgevormd energieveld dat wordt aangevuld met de werking van het bergkristal en hematiet.

Hoe werkt de Levensveld Polarizer
Wanneer koper en kristal gecombineerd worden, ontstaat er een synergie die mogelijk positieve effecten kan hebben op het welzijn van mensen. Sommige mensen geloven dat het dragen van koperen sieraden met kristalstenen kan helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam, het verbeteren van de focus en het verlichten van stress en spanning.Koper en kristal worden ook gebruikt om de omgeving positief te beïnvloeden. Men gelooft dat ze de ruimte kunnen zuiveren van negatieve energieën en een kalmerende en harmoniserende sfeer kunnen creëren. De Levensveld Polarizer is daarvan een voorbeeldIn de Levensveld Polarizer worden de Lakhovsky Antennen in het klein gebruikt. Deze worden in direct contact gebracht met de kristallen. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite. Ook is het mogelijk om een Levensveld Polarizer zelf samen te stellen (Custom Made). Dan kunt u zelf aangeven welke kristallen u aan de Levensveld Polarizer wilt toevoegen.

Gebruik van de Levensveld Polarizer
Om de elektrische systemen thuis en op het terrein te polariseren, hoeft u de Polarizer alleen maar in een stopcontact te steken. Het hele bedradingssysteem wordt dan een krachtige antenne. Harmonieuze trillingen zullen over het hele perceel worden uitgezonden.
De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is slechts één polarizer nodig voor elk elektronisch bedradingssysteem.

Wanneer het huishoudelijke elektrische bedradingssysteem geaard is met het waterleidingnet, zoals in veel landen vereist is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water zal verkwikkend worden in plaats van energie te verspillen en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat wij hebben getest.

Om een auto, vliegtuig, boot, bus of iets dergelijks te polariseren, moet een geschikte Polarizer op een metalen ondergrond worden geplaatst, zoals de vloerplaat van de auto of de 12 Volts aansluiting.

Plaats de Polarizer op pijnlijke lichaamsdelen (trek hem dus uit het stopcontact), die vaak onderliggende blokkades van levenskracht blootleggen. Met een paar minuten per dag kunt u uw levensveld bevrijden van elektrische verstoringen en blokkades in de energiestroom, die pijn kunnen veroorzaken.

Wees voorzichtig met de Levensveld Polarizer. Laat hem niet vallen! Als het per ongeluk toch gebeurt, en het ratelt als je ermee schudt, stuur het dan op naar Meditech Europe.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.280720211
EAN7446022845817
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 462.4 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Pro
Uw waardering
Levensveld Polarizer Pro

Levensveld Polarizer Pro

€ 149,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe