Personal Polarizer Pro

De Personal Polarizer Pro: Rust en balans dankzij de techniek van Lakhovsky en Tesla in handig formaat!

€ 57,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021101501
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Personal Polarizer Pro bestaat uit verschillende koper-elementen in combinatie met Bergkristal en Hematiet.

Bergkristal wordt beschouwd als een krachtige energiezuiveraar en -versterker en hematiet wordt gezien als een aardende en beschermende steen. Hematiet verbetert de concentratie en het geheugen, daarnaast is het een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. De steen beschermt tegen negatieve invloeden.

Samen worden deze stenen gebruikt om energie te stabiliseren en te harmoniseren en om emotionele balans te behouden en stress te verminderen. De stenen helpen om het spirituele bewustzijn te verhogen en de meditatie te versterken, terwijl het tegelijkertijd de geest scherpt en het zelfvertrouwen versterkt.

Sommige mensen gebruiken de combinatie van bergkristal en hematiet ook voor fysieke heling, met name voor het verminderen van pijn en ontsteking. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat deze stenen specifieke helende eigenschappen hebben, ervaren mensen dat de combinatie van deze stenen de bloedcirculatie verbeteren en helpen bij het reguleren van de bloeddruk. Dit heeft te maken met de trilling van deze stenen die werken op de trilling van het bloed.

Specificaties:

Hoogte: 6,2 cm
Diepte: 1,0 cm
Breedte: 3,5 cm

 

Multiwave Oscillator

Alle Personal Polarizers worden uigebreid blootgesteld aan de brede frequenties van de Multiwave Oscillator. Hiermee zijn zij extra geladen gestemd.

 

Let op:
Er zijn ook gekopieerde producten op de markt met soms verkeerd gerichte resonantie ringen en extreem zware edelstenen of kristallen. Wees voorzichtig hiermee, dit kan uw gemoed negatief beïnvloeden.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021101501
EAN7446022847859
Bijlagen
Personal Polarizer manual
(Size: 1004.3 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Personal Polarizer Pro
Uw waardering
Personal Polarizer Pro

Personal Polarizer Pro

€ 57,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe