Levensveld Polarizer Rose Quartz

De Levensveld Polarizer Rose Quartz van Meditech Europe combineert koper, polarizer plate, bergkristal en rozenkwarts voor een krachtig energieveld. Gebruikmakend van het energienetwerk, biedt dit product bescherming tegen elektrosmog en elektrostress. Het unieke koperen systeem volgens Georges Lakhovsky's theorieën zorgt voor resonantie en een actief energieveld. Rozenkwarts bevordert innerlijke liefde, terwijl bergkristal harmonie en spiritualiteit versterkt. Samen creëren deze kristallen een weldadig gevoel van welzijn en balans.

Aanbiedingsprijs € 127,00 Normale prijs € 149,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021011202
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer Rose Quartz van Meditech Europe belichaamt een verfijnde synergie van kristallen en koper, die samen een energetisch schild creëren tegen de moderne uitdagingen van elektrosmog en elektrostress. Dit unieke product, ontworpen om een harmonieuze en liefdevolle omgeving te bevorderen, brengt een gevoel van welzijn en innerlijke rust in elke ruimte waar het wordt geplaatst.

Het unieke koperen systeem: Het hart van de Levensveld Polarizer Rose Quartz is het koperen systeem, geïnspireerd door de baanbrekende theorieën van Georges Lakhovsky. Dit systeem omvat zowel de interne structuur van het product als de Energised Active Polarizer Plate. De Polarizer Plate is doordrenkt met de essentie van Lakhovsky's visie, waarbij open koperen ringen op een specifieke manier zijn verwerkt om een krachtig resonantieveld te creëren. Deze ringen zijn niet alleen decoratief; ze zijn een essentieel onderdeel van de actieve energieoverdracht die dit product zo effectief maakt.

Rozenkwarts: Een van de centrale elementen in de Levensveld Polarizer Rose Quartz is het gebruik van rozenkwarts. Deze prachtige roze kristal staat bekend om zijn vermogen om liefde, compassie en emotionele genezing te bevorderen. Door zijn zachte, geruststellende energie is rozenkwarts een krachtige aanvulling op dit product, waardoor het niet alleen een fysieke bescherming biedt, maar ook een bron van innerlijke rust en liefdevolle vibraties wordt.

Bergkristal: Naast rozenkwarts omvat de samenstelling van de Levensveld Polarizer Rose Quartz ook bergkristal. Als een van de meest veelzijdige en krachtige kristallen wordt bergkristal al eeuwenlang gewaardeerd om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. In dit product fungeert bergkristal als een katalysator, waardoor de energie van de andere kristallen wordt versterkt en verspreid, terwijl het tevens een helder en zuiver energetisch veld om zich heen creëert.

De eigenschappen van koper: Koper, een cruciaal onderdeel van zowel de interne structuur als de Polarizer Plate, speelt een sleutelrol in de effectiviteit van de Levensveld Polarizer Rose Quartz. Naast zijn fysieke eigenschappen als uitstekende geleider van elektriciteit en warmte, heeft koper ook diepgaande spirituele en genezende eigenschappen. In combinatie met de kristallen in dit product fungeert koper als een brug tussen de fysieke en spirituele wereld, waardoor een krachtig en veelzijdig energetisch veld ontstaat.

Het opbouwen van een sterk energetisch veld: Door de unieke samenwerking van koper, polarizer plate, rozenkwarts en bergkristal ontstaat er een sterk energetisch veld dat niet alleen bescherming biedt tegen elektrosmog en elektrostress, maar ook een bron van harmonie en spiritualiteit wordt. Dit veld strekt zich uit over alle ruimtes die gebruikmaken van hetzelfde energienetwerk, waardoor een continue stroom van positieve energie wordt gegarandeerd.

De Polarizer Plate, gebaseerd op de principes van Georges Lakhovsky, resonereert op een specifieke frequentie die in harmonie is met de natuurlijke energieën van het universum. Deze resonantie trekt niet alleen negatieve energieën aan, maar zet ze ook om in positieve, helende vibraties. Dit is merkbaar in de structuur van water, waarvan bekend is dat het reageert op energetische invloeden. Door de Polarizer Rose Quartz in een ruimte te plaatsen, wordt de kwaliteit van de omringende energie verbeterd, wat resulteert in een gevoel van welzijn en vitaliteit.

Bescherming tegen elektrosmog en elektrostress: In de moderne wereld worden we constant blootgesteld aan een overvloed aan elektronische apparaten en draadloze technologieën, die een belasting vormen voor ons energetisch welzijn. De Levensveld Polarizer Rose Quartz biedt een effectieve bescherming tegen elektrosmog en elektrostress, door een barrière te creëren die schadelijke straling neutraliseert en omzet in positieve energie. Dit maakt het product niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor kantoren, scholen en andere openbare ruimtes waar elektromagnetische straling een probleem kan zijn.

Harmonie van energie en spiritualiteit: Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van de Levensveld Polarizer Rose Quartz is het vermogen om harmonie en balans te brengen in zowel de fysieke als de spirituele aspecten van ons leven. Door de combinatie van koper, rozenkwarts, bergkristal en de Polarizer Plate wordt een krachtig energetisch veld gecreëerd dat resonant is met de natuurlijke stroom van het universum. Dit bevordert niet alleen een gevoel van innerlijke rust en welzijn, maar opent ook de deur naar diepere spirituele inzichten en verbindingen.

Bezorger van innerlijke liefde: Misschien wel het meest ontroerende aspect van de Levensveld Polarizer Rose Quartz is zijn vermogen om innerlijke liefde en compassie te bevorderen. Rozenkwarts, met zijn zachte, liefdevolle energie, fungeert als een baken van liefde in een wereld die soms koud en onpersoonlijk kan aanvoelen. Door dit kristal te integreren in het ontwerp van het product, nodigt de Levensveld Polarizer Rose Quartz ons uit om dieper in onszelf te kijken en de liefde te vinden die altijd in ons hart aanwezig is.

Conclusie:

In een tijd waarin de wereld steeds meer wordt overspoeld door technologie en stress, biedt de Levensveld Polarizer Rose Quartz een welkome oase van rust en harmonie. Door de kracht van kristallen en koper te combineren, creëert dit product niet alleen een beschermende barrière tegen elektrosmog en elektrostress, maar ook een bron van liefde, compassie en spirituele groei. Of het nu thuis, op het werk of elders wordt gebruikt, de Levensveld Polarizer Rose Quartz nodigt ons uit om ons te verbinden met de diepere energieën van het universum en een leven van welzijn en vervulling te omarmen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021011202
EAN7446022849877
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Rose Quartz
Uw waardering
Levensveld Polarizer Rose Quartz

Levensveld Polarizer Rose Quartz

Aanbiedingsprijs € 127,00 Normale prijs € 149,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe