Levensveld Polarizer Rose Quartz

De Levensveld Polarizer RoseQuartz is een sterk en krachtig oscillatie-antennesysteem dat een onbeperkt scala aan golflengten absorbeert, inverteert en hergroepeert en harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle levensvormen dankzij de werking van Rozenkwarts.

€ 149,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021011202
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals uw huis en werkomgeving. Want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Bestanddelen:

  • Koper
  • Polarizer Plate
  • Rozenkwarts


Rozenkwarts is een variant van kwarts en staat bekend om zijn delicate roze kleur. Het wordt vaak beschouwd als de steen van onvoorwaardelijke liefde en wordt geassocieerd met het hartchakra. De energetische eigenschappen van rozenkwarts omvatten:

Liefdevolle energie: Rozenkwarts straalt een zachte, kalmerende energie uit die gericht is op het openen en helen van het hart. Het wordt vaak gebruikt om emotionele wonden te genezen, compassie te bevorderen en liefde en harmonie te bevorderen.
Zelfliefde en zelfacceptatie: Rozenkwarts moedigt zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvergeving aan. Het helpt bij het versterken van het gevoel van eigenwaarde en bevordert innerlijke vrede en emotioneel evenwicht.
Genezing en kalmering: Rozenkwarts wordt beschouwd als een krachtige genezer op emotioneel en fysiek niveau. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van een goede nachtrust en het genezen van emotionele trauma’s.
Relaties en verbondenheid: Rozenkwarts wordt vaak gebruikt om liefdesrelaties te versterken en harmonie in vriendschappen en familiebanden te bevorderen. Het kan de communicatie verbeteren en begrip en vergeving bevorderen.

Het koper en de Polarizer Plate zorgen voor een sterk omgevormd energieveld dat wordt aangevuld met de werking van het rozenkwarts.

Hoe werkt de Levensveld Polarizer
Wanneer koper en kristal gecombineerd worden, ontstaat er een synergie die mogelijk positieve effecten kan hebben op het welzijn van mensen. Sommige mensen geloven dat het dragen van koperen sieraden met kristalstenen kan helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam, het verbeteren van de focus en het verlichten van stress en spanning.Koper en kristal worden ook gebruikt om de omgeving positief te beïnvloeden. Men gelooft dat ze de ruimte kunnen zuiveren van negatieve energieën en een kalmerende en harmoniserende sfeer kunnen creëren. De Levensveld Polarizer is daarvan een voorbeeldIn de Levensveld Polarizer worden de Lakhovsky Antennen in het klein gebruikt. Deze worden in direct contact gebracht met de kristallen. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite. Ook is het mogelijk om een Levensveld Polarizer zelf samen te stellen (Custom Made). Dan kunt u zelf aangeven welke kristallen u aan de Levensveld Polarizer wilt toevoegen.

Gebruik van de Levensveld Polarizer
Om de elektrische systemen thuis en op het terrein te polariseren, hoeft u de Polarizer alleen maar in een stopcontact te steken. Het hele bedradingssysteem wordt dan een krachtige antenne. Harmonieuze trillingen zullen over het hele perceel worden uitgezonden.
De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is slechts één polarizer nodig voor elk elektronisch bedradingssysteem.

Wanneer het huishoudelijke elektrische bedradingssysteem geaard is met het waterleidingnet, zoals in veel landen vereist is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water zal verkwikkend worden in plaats van energie te verspillen en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat wij hebben getest.

Om een auto, vliegtuig, boot, bus of iets dergelijks te polariseren, moet een geschikte Polarizer op een metalen ondergrond worden geplaatst, zoals de vloerplaat van de auto of de 12 Volts aansluiting.

Plaats de Polarizer op pijnlijke lichaamsdelen (trek hem dus uit het stopcontact), die vaak onderliggende blokkades van levenskracht blootleggen. Met een paar minuten per dag kunt u uw levensveld bevrijden van elektrische verstoringen en blokkades in de energiestroom, die pijn kunnen veroorzaken.

Wees voorzichtig met de Levensveld Polarizer. Laat hem niet vallen! Als het per ongeluk toch gebeurt, en het ratelt als je ermee schudt, stuur het dan op naar Meditech Europe.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021011202
EAN7446022849877
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 462.4 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Rose Quartz
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Levensveld Polarizer Rose Quartz

Levensveld Polarizer Rose Quartz

€ 149,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe