Veelgestelde Vragen over Levensveld Polarizers

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer. In onze vorige blogs over de Levensveld Polarizers hebben we je al verteld over de wetenschap en de voordelen die ze bieden. Ook hebben we de verschillende typen Levensveld Polarizers besproken die Meditech Europe aanbiedt op haar website. In deze blog geven we een korte samenvatting, maar daarna gaan we veelgestelde vragen behandelen en ook geven we enkele testimonials. Laten we verder gaan met dit boeiende onderwerp.

De Levensveld Polarizer: wat is het en wat doet het?

In deze blog gaan we de veelgestelde vragen die er leven met betrekking tot de Levensveld Polarizers behandelen, maar voordat we dat gaan doen geven we eerst een korte samenvatting van de Levensveld Polarizer:

De Levensveld Polarizer is een systeem, met als basis een Polarizer Plate, dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt. De Levensveld Polarizer is speciaal ontwikkeld voor ruimtes in huis, zoals bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer en de werkomgeving. Via plaatsing in het stopcontact wordt de werking versterkt en is het bereik veel groter omdat het energienet dan als een grote antenne werkt.

De Levensveld Polarizer is bovendien verrijkt met kristallen. Verschillende spirituele en holistische tradities gaan er van uit dat kristallen bepaalde eigenschappen en energieën hebben die kunnen worden gebruikt voor helende en harmoniserende doeleinden. De Polarizer Plate in de Levensveld Polarizer versterkt de werking van de geplaatste kristallen.

Wil je nog meer weten over de werking en de opbouw van de Levensveld Polarizers dan kun je onze eerder verschenen blogs over dit onderwerp lezen.

Frequently Asked Questions

We zullen nu een aantal van de veelgestelde vragen behandelen die te maken hebben met de Levensveld Polarizers:

Wat is Elektrosmog?

Elektrosmog is een term die verwijst naar de cumulatieve blootstelling aan elektromagnetische straling in onze omgeving, voornamelijk afkomstig van elektronische apparaten en draadloze communicatietechnologieën. Het is als een onzichtbaar gordijn van elektromagnetische velden dat ons omringt, voortkomend uit mobiele telefoons, wifi, magnetrons, en andere elektronische apparaten die een cruciaal onderdeel zijn geworden van ons dagelijks leven.

Hoe beschermt de Levensveld Polarizer tegen Elektrosmog?

De Levensveld Polarizer beschermt tegen elektrosmog door de negatieve energie van elektromagnetische straling om te zetten in een meer harmonieuze energie. Dit gebeurt via de Polarizer Plate, een essentieel onderdeel van het apparaat. Deze plaat is een ronde schijf van carbon met geïntegreerde koperen ringen in de vorm van Lakhovsky Antennen. Deze configuratie, gebaseerd op het werk van Georges Lakhovsky, absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en zendt een breed spectrum van golflengtes opnieuw uit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het stopcontact of een antenne, afhankelijk van het model. Hierdoor kunnen biologische levenssystemen en celstructuren positieve effecten ervaren, ondanks de aanwezigheid van elektrosmog.

Heeft de Levensveld Polarizer stroom of een batterij nodig?

Nee de Levensveld Polarizer heeft geen stroom of een batterij nodig om te kunnen functioneren. De reden dat de meeste Levensveld Polarizer typen het stopcontact gebruiken is om een groter bereik te krijgen. Het energienet achter het stopcontact fungeert dan als een antenne.

Werkt de Levensveld Polarizer ook als je hem niet in het stopcontact steekt?

Het is mogelijk de Levensveld Polarizer te gebuiken als deze niet in het stopcontact zit. Je kunt hem bijvoorbeeld plaatsen op pijnlijke lichaamsdelen, die vaak onderliggende blokkades van levenskracht blootleggen. Met een paar minuten per dag kunt u uw levensveld bevrijden van elektrische verstoringen en blokkades in de energiestroom, die pijn kunnen veroorzaken.

Welke verschillende Levensveld Polarizer modellen zijn er allemaal?

De Levensveld Polarizer Antenne, de Levensveld Polarizer Plus, de Levensveld Polarizer Pro, de Levensveld Polarizer Rose Quartz, de Levensveld Polarizer Gold (gebaseerd op de gouden driehoek), de Levensveld Polarizer Powerful en de Levensveld Polarizer Custom Made.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen deze verschillende Levensveld Polarizer modellen?

De Levensveld Polarizer Antenne en de Levensveld Polarizer Plus zijn vergelijkbaar, alleen heeft de eerste een antenne in plaats van een stekker voor in een stopcontact (waarbij het energienetwerk achter het stopcontact de werking versterkt).

Het belangrijkste verschil tussen de Levensveld Polarizer Antenne en de Levensveld Polarizer Plus met de andere modellen zijn de kristallen die gebruikt worden. Verschillende soorten kristallen hebben elk hun bepaalde unieke eigenschappen en energieën die kunnen worden gebruikt voor helende en harmoniserende doeleinden. Voor meer informatie over kristallen kun je hier kijken. En voor informatie over de gebruikte kristallen in de typen Levensveld Polarizers kun je hier kijken.

Tot slot beschikken de Levensveld Polarizer Gold, Powerful en de Custom Made naast hun eigen, unieke kristallen over een Energised Active Polarizer Plate. Deze plaat is geactiveerd door het stroomnetwerk, waardoor het 8x sterker is dan de conventionele Polarizer Plate systemen.

Ik heb een voorkeur voor bepaalde kristallen, kan ik deze laten toevoegen aan de Levensveld Polarizer?

Jazeker, dit is mogelijk bij de Levensveld Polarizer Custom Made. Dit is een extreem sterkte Polarizer dankzij de toegevoegde Energised Polarizer Plate. Bij dit model kun je zelf de kristallen kiezen (maximaal 5) om zo het energieveld te van je keuze te creëren. Kijk voor meer informatie hoe de bestelprocedure in zijn werk gaat op onze website.

Zijn er ook kleinere modellen Polarizers om bij je te kunnen dragen?

Meditech Europe verkoopt verschillende Personal Polarizer modellen die je bij je kan dragen of aan een koordje om je nek. Ook bieden we Resonantie Sieraden aan die je om je nek kan dragen en waarbij de koperen ringen zichtbaar verwerkt zijn in een resonerend sieraad.

Waarom zou ik een Levensveld polarizer in huis nemen?

Een Levensveld Polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het is een antennesysteem dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Elk medium als water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mens en dier hebben een veld en zenden informatie uit. Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog wordt het energieveld (door velen ook wel aura genoemd) van biologische systemen aangevuld door het wegwerken van belemmerende dissonante vibraties in hun elektrische velden.

Naast bescherming tegen en neutralisatie van schadelijke golflengtes, heeft een Levensveld Polarizer ook een herstellende, versterkende en vitaliserende werking op de normale frequenties voor cellulaire vibraties.

Kun je een Polarizer ook in de auto, vliegtuig, bus etc. gebruiken?

Ja dat is mogelijk. Om een auto, vliegtuig, boot, bus, enz. te polariseren dient een daarvoor geschikte Polarizer op een metalen ondergrond te worden geplaatst, zoals de vloerplank van de auto of in de buurt van de 12 volts aansluiting. De energie van de Polarizer gaat in het algemeen dwars door het tapijt dat er bovenop ligt en zal onmiddellijk het elektrische systeem binnendringen en de schadelijke straling overheersen.

Hoe werkt de Levensveld Polarizer Antenne?

De Levensveld Polarizer Antenne is een op zichzelf staande Polarizer die door middel van een gevoelige antenne de omgevingsstraling opvangt en via de ingebouwde Lakhovsky techniek omzet naar een harmonisch veld. De Levensveld Polarizer Antenne is opgebouwd uit koper, tin, Toermalijn en Bergkristal. Deze Polarizer heeft vanwege de antenne geen stopcontact nodig om te kunnen werken maar wel een kleiner bereik dan bijvoorbeeld de Levensveld Polarizer plus.

Wat moet ik doen als ik de Levensveld Polarizer per ongeluk heb laten vallen?

Als je de Levensveld Polarizer per ongeluk hebt laten vallen kan het voorkomen dat deze daarna een ratelend geluid maakt. Neem in dat geval contact met ons op om een afspraak te maken om deze naar ons op te sturen voor reparatie.

Wat doet de Levensveld Polarizer nog meer, behalve beschermen tegen elektrostress?

Een ander belangrijk aspect van de Levensveld Polarizer, naast beschermen tegen elektrostress, is de harmoniserende werking op energie en spiritualiteit. Door een gebalanceerde en zuivere omgeving te creëren, helpt het product om de energie in een ruimte in evenwicht te brengen, waardoor een gevoel van rust en harmonie ontstaat. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die zich bezighouden met meditatie, yoga of andere spirituele praktijken, omdat het hen in staat stelt om dieper in contact te komen met hun innerlijke zelf en de universele energie om hen heen.

Testimonials

Er zijn diverse klanten die hun ervaringen met de Levensveld Polarizer aan ons hebben laten weten. Hieronder volgt een korte bloemlezing uit deze ervaringen:

  • De lucht voelt zachter aan met een Levensveld Polarizer in het stopcontact. Vergelijkbaar met het water wat zachter wordt als het een kwartiertje op een Polarizer Plate heeft gestaan.

  • Ik slaap beter sinds ik een Levensveld Polarizer op de slaapkamer heb. Ook heb ik het gevoel dat ik minder last heb van de straling van de slimme meter van de buren.

  • Als ik de Polarizer tegen mijn buik houdt voel ik ontspanning over me heenkomen. Ook mijn hond reageert positief op de Levensveld Polarizer.

  • In elke kamer hebben we een Levensveld Polarizer in het stopcontact zitten. Daardoor voelen we meer “rust” in ons hoofd, een betere concentratie en meer balans.

  • Ik heb het gevoel dat ik veel minder last ervaar van de straling van de computer en de mobiele telefoon.

  • Mijn kamerplanten doen het opeens geweldig goed sinds ik een Levensveld Polarizer en een Personal Polarizer heb. Ook voel ik mijzelf minder moe nadat ik de stad in ben geweest.

  • Ik vind de Polarizer super fijn en neem hem ook mee als we op vakantie gaan naar een bungalow. Ik merk echt verschil.

  • Het bevordert volgens mij innerlijke rust en een betere slaap.

  • Mijn levensveld (huis) voelt nu rustig aan en met name mijn slaap is aanzienlijk verbeterd.

Conclusie

De Levensveld Polarizer is een innovatieve technologie om biologische systemen en de leefomgeving te optimaliseren. In deze blog hebben we een aantal veelgestelde vragen behandeld. Ook hebben we in deze blog een korte bloemlezing gegeven van ervaringen van klanten met de Levensveld Polarizer.

Voor meer informatie over Levensveld Polarizers en andere resonantie producten kun je contact opnemen via info@meditecheurope.nl of +31527 292 331.

Het kan zijn dat je nog steeds vragen hebt na het lezen van deze blog. Laat het ons dan vooral weten. Wellicht kunnen we deze behandelen in toekomstige blogs over de Levensveld Polarizer.