Schumann resonantie

Schumann resonantie

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dual Earth Frequency Generator
    Dual Earth Frequency Generator
    Beoordeling:
    O:35:"Magento\Review\Model\Review\Summary":14:{s:15:"*_eventPrefix";s:13:"core_abstract";s:15:"*_eventObject";s:6:"object";s:15:"*_idFieldName";s:15:"entity_pk_value";s:18:"*_hasDataChanges";b:1;s:12:"*_origData";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1256";s:15:"entity_pk_value";s:3:"118";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"3";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}s:13:"*_isDeleted";b:0;s:16:"*_resourceName";N;s:18:"*_collectionName";N;s:12:"*_cacheTag";b:0;s:19:"*_dataSaveAllowed";b:1;s:15:"*_isObjectNew";N;s:23:"*_validatorBeforeSave";N;s:13:"*storedData";a:0:{}s:8:"*_data";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1256";s:15:"entity_pk_value";s:3:"118";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"3";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}}%
    € 189,95
per pagina

Misschien bent u op zoek naar een Schumann resonator en wilt u deze graag kopen. We geven u graag wat meer informatie over de Schumann resonantie. Want wat is de Schumann resonantie precies en welke effecten heeft het op de gezondheid?

Laten we het principe eerst wat toelichten. De ionosfeer rond de aarde is positief geladen. De oppervlakte oftewel de aarde zelf heeft juist een negatieve lading. Er is dus een spanning tussen de ionosfeer en de aarde. Deze spanning moet zich van tijd tot tijd ontladen, we kunnen dit waarnemen in de vorm van onweersbuien. Onweersbuien vinden continu plaats op verschillende plekken op de aarde.

Nikola Tesla en Professor W.O. Schumann

De natuurkundige uitvinder Nikola Tesla ontdekte rond 1900 dat de trilling of frequentie van de aarde tussen de 6 en 8 Hertz ligt. Hij was de eerste die het voor elkaar kreeg om kunstmatige bliksem te genereren.

Deze bliksemschichten produceerden ook radiogolven. Vanwege de zeer lage frequentie kunnen deze golven zonder weerstand de aarde binnendringen. Met deze ontdekking, ontdekte Tesla ook de resonantiefrequentie van de aarde.

Een halve eeuw later in 1952, was het de Duitse natuurkundige Professor W.O. Schumann die voorspelde dat er elektromagnetische staande golven in de atmosfeer zijn. Hij was de eerste die het voor elkaar kreeg om de frequentie te berekenen tussen de aarde en de  ionosfeer. Hij kwam in eerste instantie uit op een getal van 10Hz.

In 1954 werd dit bevestigd toen metingen van Schumann en König resonanties aantoonden en uitkwamen bij een van de belangrijkste frequenties, die van 7,83 Hz.

De Schumann resonantie.

Mogelijke klachten

De frequentie van 7,83 Hz is essentieel voor de gezondheid van iedereen op aarde en het wordt ook wel gezien als de heilzame en herstellende frequentie van moeder aarde.

De Dual Earth Frequency Generator van Meditech Europe genereert de 7.83Hz Schumann resonantie en geeft deze frequentie door aan de leefomgeving om uw heen.

Zoals gezegd, is dit de aardse frequentie die essentieel is voor het welzijn van al het leven op aarde en dus ook voor de mens! Als deze frequentie niet aanwezig is of wordt verplaatst door andere straling zoals 5G, 4G, Wifi, Bluetooth, magnetron of de mobiele telefoon, kan het verschillende symptomen veroorzaken.

Denk hierbij aan klachten zoals angst, rusteloosheid, stress of algemeen ongemak. Het lichaam raakt door het ontbreken van Schumann resonantie uit balans en veroorzaakt vage klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en andere ongemakken.

Met onze Dual Earth Frequency Generator kunt u hier iets aan doen, de resonantie van Moeder Aarde terugbrengen in uw leven. Naast deze generator hebben we nog tal van andere resonantie producten en stralingsproducten om elektrosmog tegen te gaan. Met de nieuwe generator is het mogelijk om de leef- of werkomgeving beter te harmoniseren.

Het kan daarnaast helpen om de slaap te verbeteren, spanning en pijn te verlichten en verstoringen te stabiliseren tijdens het drinken en eten. U wilt deze positieve effecten zelf ook ervaren?

Wacht dan niet te lang en plaats vandaag nog een bestelling.

Breng de Schumann resonantie terug met producten van Meditech Europe

Bij Meditech Europe leveren we innovatieve producten voor de gezondheid, waaronder een Schumann resonantie apparaat.

Heeft u een specifieke vraag over dit apparaat of andere producten die we aanbieden? Neem uiteraard met al uw vragen contact met ons op en we helpen u graag.

U kunt contact opnemen door ons te bellen, mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

Wij streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord. Twijfel niet langer en maak vandaag de keuze voor een Schumann resonator.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe