Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 250 ml

Ontdek de vele toepassingen van onze colloïdaal zilver zalf met goud! Met zijn hoogwaardige ingrediënten kunt u dit gerust beschouwen als een echte toevoeging op de gezonde leefstijl die u nastreeft. Door zijn veelzijdige toepassingen ideaal!
€ 49,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
200720
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wat is colloïdaal zilver zalf 250 ml?

Colloïdaal zilver, ook wel nanozilver genoemd, is een vloeibare suspensie bestaande uit elektrisch geladen microscopisch kleine zilver- of gouddeeltjes in gedistilleerd water. Deze zilver- of gouddeeltjes kunnen in water blijven suspenderen (zweven) zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Het is een smaak-en geurloos product. De goud-of zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik.

 Tip van ons: schaf deze 250 ml zalf aan als u een enthousiast gebruiker ervan bent, dit is de grootste variant!

 Hoe wordt colloïdaal zilver zalf 250 ml toegepast?

Onze colloïdaal zilver zalf 250 ml kent vele toepassingen. Uiteraard ontvangt u bij uw bestelling een gebruiksaanwijzing, aangezien de wet ons hier verbiedt de specifieke toepassingen te noemen of advies te geven. Op dit moment is het niet toegestaan om publicaties, wetenschappelijke onderzoeken en/of gebruikerservaringen te koppelen aan het product. Zelf op onderzoek gaan is dus essentieel!

In het algemeen kunnen wij zeggen dat een colloïdale oplossing energie verhogend en zuiverend werkt op een groot aantal bacteriën en aandoeningen.

Voorbeelden van toepassingen van colloïdaal zilver zalf 250 ml:

  • Bij lichte ongemakken op de huid.
  • Wij horen dat veel mensen het gebruiken als deodorant. 
  • Geschikt tegen de bekende irritaties en multi-inzetbaar.

Hoe wordt de colloïdaal silver zalf 250 ml gemaakt?

Colloïdaal zilver heet ook wel nanosilver, geproduceerd volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is echter eenvoudig, namelijk de zuiverste kleinste zilverdeeltjes losschieten via een bipolair, multi-frequentie hoogspanning resonantiesysteem. Deze methode is door Meditech Europe ontwikkeld.

Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die zeer verfijnd en hoogenergetisch is. Door deze verfijnde methode krijgt u bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver, wat met een breedspectrum aan multifrequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven.  Wij hebben een paar procent goud toegevoegd om het te completeren. Goud is namelijk een bekende immuunsysteemversterker. Ons colloïdaal zilver is daarnaast transparant, geur- en smaakloos.

Wij zijn in het bezit van een kwaliteitscertificaat fijnzilver. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid.

Waarom zit de colloïdaal zilver zalf 250 ml in glas verpakt?

De verpakking van de essence is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het heeft een conserverende werking en houdt de inhoud optimaal. Gooi deze flessen ook nooit weg maar recycle ze. U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren. Wat dacht u ervan om uw zelfgemaakte dressings op die manier te bewaren?

 

 

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.200720
EAN8718546850110
Bijlagen
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 250 ml
Uw waardering
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 250 ml

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 250 ml

€ 49,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe