Colloïdaal Magnesium 1000 ml

Het unieke hoog-energetische multi-spectrum colloïdaal magnesium product 1000 ml variant. Ontdek de kracht van de natuur met Colloidaal Magnesium 20ppm van Meditech Europe, nu verrijkt met Colloidaal Nano Zilver. Deze speciale formule is ontworpen om uw dagelijkse welzijn te ondersteunen door gebruik te maken van hoogwaardige mineralen. Het product is zorgvuldig samengesteld zonder het gebruik van onnodige toevoegingen, waardoor u de puurheid en effectiviteit krijgt die u verwacht. Geschikt voor dagelijks gebruik en een waardevolle toevoeging aan uw gezondheidsroutine.

€ 61,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
650510
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

In de wereld waar welzijn en natuurlijke producten steeds meer aandacht krijgen, introduceert Meditech Europe met trots haar Colloidaal Magnesium 20ppm 1000ml, nu met de unieke toevoeging van Colloidaal Nano Zilver. Deze zorgvuldig ontwikkelde formule is het resultaat van geavanceerde wetenschap en diep respect voor de natuur, bedoeld om een bijdrage te leveren aan uw dagelijkse gezondheid en vitaliteit.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoge Concentratie: Met een concentratie van 20 delen per miljoen (ppm), biedt ons Colloidaal Magnesium een optimale dagelijkse dosering. Deze concentratie is zorgvuldig gekozen om effectiviteit te waarborgen, terwijl het tegelijkertijd zacht blijft voor het lichaam.
  • Verrijkt met Nano Zilver: De toevoeging van Colloidaal Nano Zilver geeft dit product een extra dimensie. Door de unieke eigenschappen van nano zilver te combineren met de voordelen van magnesium, bieden we een synergetische formule die gericht is op ondersteuning van uw welzijn.
  • Zuiver en Natuurlijk: In onze toewijding om u de meest natuurlijke en zuivere producten te bieden, bevat onze Colloidaal Magnesium geen onnodige toevoegingen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Het is het resultaat van een nauwkeurig productieproces, waarbij de integriteit van de mineralen voorop staat.
  • Gebruiksvriendelijk: Dit product is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw bestaande gezondheidsroutine. Het komt in een gebruiksvriendelijke verpakking, waardoor het eenvoudig is om de voordelen van colloidaal magnesium en nano zilver dagelijks te ervaren.

Waarom Kiezen voor Meditech Europe?

Bij Meditech Europe zijn we toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en gezondere wereld. Onze formules zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, ontworpen met uw welzijn in gedachten.

Let op: Hoewel we trots zijn op de kwaliteit en potentie van onze producten, is het belangrijk te benadrukken dat Colloidaal Magnesium 20ppm van Meditech Europe met toegevoegd Colloidaal Nano Zilver niet bedoeld is als vervanging voor medisch advies of behandeling. We adviseren altijd om bij gezondheidsvragen een professioneel zorgverlener te raadplegen.

Toepassingen
Colloïdaal Magnesium is bijzonder geschikt voor het verhogen van de activiteit en energie en heeft een reinigende werking dankzij de toevoeging van Colloïdale Nano Zilver.

Unieke verpakking
De verpakking van de Colloïdaal Magnesium is gemaakt van vitaliserend violetglas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen (zie violet glas). Gooi deze flessen nooit weg! U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in op te slaan.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.650510
EAN7446022837874
Bijlagen
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colloïdaal Magnesium 1000 ml
Uw waardering
Colloïdaal Magnesium 1000 ml

Colloïdaal Magnesium 1000 ml

€ 61,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe