Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml

Ontdek de vele toepassingen van onze colloïdaal zilver zalf met goud! Met de vele toepassingen kunt u dit beschouwen als een echt allround product voor in huis. Zeker als u prijs stelt op zelfredzaamheid, pure ingrediënten en hoogwaardige kwaliteit.
€ 24,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
200710
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wat is colloïdaal zilver zalf 100 ml?

Colloïdaal zilver, ook wel nanozilver genoemd, is een vloeibare suspensie bestaande uit elektrisch geladen microscopisch kleine zilver- of gouddeeltjes in gedistilleerd water. Deze zilver- of gouddeeltjes kunnen in water blijven suspenderen (zweven) zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Het is een smaak-en geurloos product. De goud-of zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik.

Tip van ons: schaf de zilver zalf 100 ml aan als u het product heeft ervaren en een ander blij wil maken! Een mooi cadeau voor feestdagen of verjaardag.  

Hoe wordt colloïdaal zilver zalf 100 ml toegepast?

De colloïdaal zilver zalf 100 ml kan voor veel dingen worden ingezet. Uiteraard ontvangt u bij uw bestelling een gebruiksaanwijzing, aangezien de wet ons hier verbiedt de specifieke toepassingen te noemen of advies te geven. Op dit moment is het niet toegestaan om publicaties, wetenschappelijke onderzoeken en/of gebruikerservaringen te koppelen aan het product. Zelf op onderzoek gaan is dus essentieel!

In het algemeen kunnen wij zeggen dat een colloïdale oplossing energie verhogend en zuiverend werkt op een groot aantal bacteriën en aandoeningen.

Voorbeelden van toepassingen van colloïdaal zilver zalf 100 ml:

  • Bij lichte ongemakken op de huid.
  • Wij horen dat veel mensen het gebruiken als deodorant. 
  • Geschikt tegen de bekende irritaties en multi-inzetbaar.

 

Hoe wordt de colloïdaal zilver zalf 100 ml gemaakt?

Het wordt volgens een volstrekt uniek proces geproduceerd. Het principe is echter eenvoudig, namelijk de zuiverste kleinste zilverdeeltjes losschieten via een bipolair, multi-frequentie hoogspanning resonantiesysteem. Deze methode is door Meditech Europe ontwikkeld.

Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die zeer verfijnd en hoogenergetisch is. Door deze verfijnde methode krijgt u bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver, wat met een breedspectrum aan multifrequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven.  Wij hebben een paar procent goud toegevoegd om het te completeren. Goud is namelijk een bekende immuunsysteemversterker. Ons colloïdaal zilver is daarnaast transparant, geur- en smaakloos.

Wij zijn in het bezit van een kwaliteitscertificaat fijnzilver. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid.

Waarom zit de colloïdaal zilver zalf 100 ml in glas verpakt?

De verpakking van de essence is gemaakt van hoogwaardig energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen: het heeft een conserverende werking en houdt de inhoud ervan optimaal. Gooi deze kostbare flessen dan ook niet zomaar weg. U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren, bijvoorbeeld uw zelfgemaakte scrub of verse kruiden.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.200710
EAN8718546850103
Bijlagen
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml
Uw waardering
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml

€ 24,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe