Voordeel

Voordeel

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We hebben een aantal supplementen sterk afgeprijsd omdat de houdbaarheidsdatum bijna verstrijkt (december, januari, februari, maart). De supplementen zijn nog te gebruiken (het informatiecentrum voedingssupplementen geeft dit ook aan), alleen wij mogen ze na het verstrekken van de ten minste houdbaar tot datum niet meer verkopen.

Om verspilling tegen te gaan hebben we de volgende producten voor de helft van de prijs:

Superbiotica (maart) dit zijn goede bacteriën voor de darmen.

Digestive enzyms (december) dit zijn spijsverteringsenzymen die de voedselvertering ondersteunen.

Nierkruidenthee (december) deze ondersteunen de nieren.

Curcuma (januari) dit is een ayurvedisch kruid en kent vele gezondheidsvoordelen (deze zijn in afwachting van Europese toelating). Zoals ondersteuning van het immuunsysteem, ondersteunt de spijsvertering en is goed voor de lever en galfunctei, is goed voor het hart en de bloedsomloop en is goed voor het behoud van gezonde gewrichten en botten, de huid en is goed voor het zenuwstelsel. Ook draagt het bij aan de normale mentale prestaties.

Berendruif (december) heeft een ondersteunende werking op de urinewegen, heeft een gunstige werking op galwegaandoeningen en op de blaas.

Resveratrol (januari) kent ook hele mooie voordelen voor de gezondheid (in afwachting van Europese toelating) kunnen we er het volgende over zeggen: Resveratrol is een anti-oxidant en ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten, is goed voor de bloeddruk en bloedcirculatie. En het draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Dag & Nacht junior (maart), dit is een mooie multi vitamine voor jonge kinderen. De vloeistof kan mooi door een smoothie of sapje gegeven worden.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe