Gebufferde Vitamin C 90 Vegan Capsules

Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem. Een onoverkoombaar probleem van dit nutriënt echter; we zijn zelf niet in staat de vitamine te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C-gehalte.

Aanbiedingsprijs € 20,18 Normale prijs € 26,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
VT9005
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Ascorbinezuur is veruit de bekendste vorm van vitamine C. Het is ook de variant die van nature voorkomt in onze voeding en in de meeste vitamine C-supplementen. In hoge doses kan deze zure vorm irritatie van het maag-darmkanaal veroorzaken.

Wij hebben onze weerstandsfavoriet gecombineerd met calcium/magnesium ascorbaat, wat resulteert in een meer geschikte vorm voor hooggedoseerde vitamine C-suppletie. Deze zogenaamde gebufferde vorm is ontzuurd door zijn mineraalgebonden structuur, waardoor de voedingsstof maagvriendelijker is. Bovendien zorgt het ontzuurde karakter voor een hogere biologische beschikbaarheid, wat leidt tot een aanzienlijk betere absorptie!
In de formule voor gebufferde vitamine C hebben wij ook de sporenelementen mangaan, zink en koper opgenomen. Dit zijn de zogenaamde superoxide dismutase (SOD) enzymen, die een rol spelen bij het wegvangen van vrije radicalen*. Deze vrije radicalen zijn oxidanten die ontstaan door oxidatie in de mitochondriën, het energiecentrum van onze cellen.

SOD heeft een aantal buitengewone eigenschappen. Zo worden de antioxidanten niet opgebruikt in de strijd tegen vrije radicalen. Op die manier blijven de oligo-elementen functioneel in de strijd tegen oxidanten. Mangaan, zink en koper, een trio dat een geweldige aanvulling vormt op een formule die de weerstand verhoogt!

Zink is misschien wel het belangrijkste spoorelement voor ons lichaam. Het mineraal is betrokken bij talrijke biochemische processen, waaronder eiwitsynthese, celdeling en weefselopbouw.* Zink heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem. De precieze relatie tussen zink en het immuunsysteem is echter moeilijk vast te stellen, aangezien wij talrijke invloeden op het immuunsysteem in verband brengen met het mineraal.

Zink en koper zijn ook antagonisten. Dit betekent dat een verhoogde zinkinname leidt tot een lagere koperinname. Daarom hebben wij aan de gebufferde vitamine C naast zink ook koper toegevoegd.

Maar koper heeft, net als zink, ook een positieve invloed op het immuunsysteem. Door zijn veelvoudige effecten kennen wij echter niet het precieze effect van het goudbruine mineraal op onze immuniteit. Wat we wel weten is dat koper niet alleen het immuunsysteem direct ondersteunt, maar ook het ijzertransport in het lichaam bevordert.

OPC (oligomere procyanidine) is een antioxidant die door de dunne darm wordt geabsorbeerd en vervolgens door het hele lichaam wordt verspreid. Druivenpitextract wordt in verband gebracht met oxidatieve stress en ondersteuning van hart en bloedvaten. Vanwege de vele voordelen voor de gezondheid wordt OPC vaak gebruikt als op zichzelf staand supplement. Onze formule bevat dezelfde hoeveelheid als dergelijke supplementen tegen een lagere prijs. De belangrijkste reden waarom we dit druivenpitextract in de gebufferde vitamine C hebben opgenomen, is zijn vermogen om de effecten van de andere voedingsstoffen in de formule te versterken.

Dosering
Neem 1 tot 6 capsules per dag tenzij anders voorgeschreven. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Ingrediënten: Calcium (L-ascorbaat), magnesium (L-ascorbaat), hypromellose (capsule), OPC (druivenpitextract), zink (citraat), quercetine, magnesiumstearaat (antiklontermiddel), L-glutathion, mangaan (citraat), koper (gluconaat), siliciumdioxide (vulstof).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.VT9005
EAN8717438690056
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gebufferde Vitamin C 90 Vegan Capsules
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Gebufferde Vitamin C 90 Vegan Capsules

Gebufferde Vitamin C 90 Vegan Capsules

Aanbiedingsprijs € 20,18 Normale prijs € 26,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe