Portable water destilleerder MD4 inclusief glazen kan en 1 filter

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

Een compacte, draagbare water destilleerder voor in huis of tijdens vakantie. De destilleerder is lichtgewicht, eenvoudig op te bergen en ideaal om mee te nemen op reis of zelfs naar de camping. Het enige dat u namelijk nodig hebt is water en stroom. Een luxe uitstraling door het gebruikte materiaal!

€ 199,95
Geen voorraad meer
Art.nr.
MD400005
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Omdat er geen ingewikkelde installatie van het apparaat nodig is en ook geen aansluiting op de waterleiding, kunt u hem overal mee naar toe nemen. Vul eenvoudig de ketel met water, druk op de startknop en voor je het weet heb je heerlijk schoon en fris water zoals je het nog nooit gehad hebt. Om de kwaliteit van het water nog beter te maken kunt u mineralen toevoegen.

De water destilleerder maakt gebruik van stoomdestillatie en een actief koolstoffilter om de laatste verontreinigingen uit het water te halen. Dit zorgt voor optimaal en schoon water. Hij schakelt automatisch uit als hij klaar is.

Tip van ons: het residu blijft achter in de ketel, dus die dient u wel elke keer even om te spoelen.

Welke toepassingen zijn er voor gedestilleerd water?

-
Het water is onbeperkt te gebruiken, ook als afwisseling op het gebruik van geïoniseerd water bijvoorbeeld.
- U kunt er veilig mee koken, thee en koffie van zetten en het inzetten om homeopathische middelen mee te maken.
- Ook voor huishoudelijke karweitjes is het in zetten, net als voor kamerplanten, huisdieren, aquaria, foto’s ontwikkelen en bijvoorbeeld stroomstrijkijzers.
- Ons huismerk waterdestillatiesysteem MD4 produceert uw eigen zuivere "flessenwater" gewoon thuis, zonder kosten en moeite. U hoeft geen zware flessen meer te sjouwen, en dat alles tegen een fractie van de kosten van flessenwater uit de winkel, wat ook nog meestal in plastic flessen verpakt zit. Dit blijkt vaak gewoon uit de kraan te komen en zodra je water in plastic doet ontstaat er een chemische reactie en niet vergeten fluoriden in het flessenwater (die zwaar toxisch zijn).

Hoe werkt water destilleren met de draagbare MD4 serie?

Het principe van verdamping, condensatie en neerslag vindt dus allemaal plaats in het apparaat. Het kraanwater wordt verwarmd door een verwarmingselement onderin. Hiermee kookt en doodt u de bacteriën uit het kraanwater, de stoom wordt bovenin gescheiden van de vervuilde deeltjes, die onderin achterblijven. Dit houdt in: wel elke keer de ketel even omspoelen.

Als de stoom is afgekoeld veranderd het onzuivere kraanwater in puur, fris en heerlijk smakend gedestilleerd water. De enige methode om het meest zuivere water te krijgen is door het principe van stoomdestillatie toe te passen, met een water destilleerder. Gedestilleerd water is voor 99,8% zuiver water. Door gebruik te maken van een waterdestilleerder krijg je zuiverder water dan via welke andere filtermethode dan ook.

Wat betreft het onderhoud: Met een mild schoonmaakmiddel dat u bij ons kunt bestellen kunt de MD4 water destilleerder duurzaam gebruiken en er jarenlang plezier van hebben.

Specificaties
Capaciteit 4 liter per cyclus +/- 4,5uur
750 Watt
Binnenwerk volledig van rvs
Stopt automatisch als hij klaar is
CE gekeurd Gewicht
3,5 Kg
Afmeting: 20 cm (b) & 36 cm (h)
EAN 8718546850219
RVS 316

Wij werken met 2 jaar pick up and return garantie.

Wat zit er in het pakket:

- Stroomkabel voor geaard stopcontact
- Glazen kan met handvat
- 1 filter
- Gebruiksaanwijzing

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.MD400005
EAN7446022850835
Bijlagen
MD4 usermanual
(Size: 786.7 KB)
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Portable water destilleerder MD4 inclusief glazen kan en 1 filter
Uw waardering
Portable water destilleerder MD4 inclusief glazen kan en 1 filter

Portable water destilleerder MD4 inclusief glazen kan en 1 filter

€ 199,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe