Soladey opzetborstel tapered 4 stuks

Innovatief tandenpoetsen zonder tandpasta kan met de Ion3 van Soladey. Zij garanderen een complete en weldadige poetservaring met behulp van ioniserende techniek.

€ 15,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560140
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Controleer en verminder tandplak en bacteriën met behulp van een door licht geactiveerde titaniumdioxide tandenborstel. Licht en water zijn alles wat u nodig heeft!

Let op: Flossen moet u blijven doen voor de moeilijk bereikbare plekken in uw gebit.

Tip van ons: neem eens uw Soladey Ion3 mee op vakantie!

Waarom raden wij de Soladey Ion5 tapered aan?

Minder gaatjes: Volgens klinische onderzoeken kan de Soladey ioniserende tandenborstel de opbouw van tandplak tegengaan in samenwerking met je eigen speeksel.

Schonere en wittere tanden: De superieure reinigende werking vermindert het hechtingsvermogen van plak aan de tanden, door middel van het foto-elektrische effect. Zelfs met de aangeraden zachte poetstechniek.

Geen tandpasta meer nodig: Het ioniserende proces van de Soladey tandenborstels reinigt je tanden zonder het gebruik van tandenpasta. Wanneer je toch tandenpasta gebruikt blijft het ioniserende effect onveranderd.

Betaalbaar en economisch: Met zorgvuldig gebruik gaan de handgreep en staaf levenslang mee. Alleen de opzetborstel is aan slijtage en dus vervanging onderhevig.

Uw ideale reisgenoot: De Soladey ioniserende tandenborstel behoeft alleen licht en water. Perfect voor in uw auto, tas, lunchdoos of koffer!

Milieuvriendelijk: Alleen de borstelkop hoeft te worden vervangen bij slijtage. Dit beperkt productie-, transport- en afvalkosten. Maar ook gaat er geen tandpasta meer de gootsteen en dus het (grond)water in.

Extra duurzaam tandenpoetsen kan met deze set losse opzetborstels, die gewoon past op het nieuwste model van Soladey, de Ion3. Zijn de haren versleten, dan klikt u eenvoudig deze opzetborstel op de ionische staaf. En met deze set van 4 kan het hele gezin duurzaam poetsen, of u schaft vast een jaar voorraad aan in een keer.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560140
EAN4964859022056
Bijlagen
Soladey 5 user manual
(Size: 1.2 MB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soladey opzetborstel tapered 4 stuks
Uw waardering
Soladey opzetborstel tapered 4 stuks

Soladey opzetborstel tapered 4 stuks

€ 15,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe