Maandelijkse Archieven: September 2021

 1. Meer rust en balans met de Personal Polarizer

  In uw leefomgeving zijn tal van bronnen aanwezig die straling veroorzaken, zoals de WiFI-router, tablets en radio’s. Al onze gevoelens, gedachten en bewegingen worden veroorzaakt door een bio-elektrisch stroomsignaal. Elektromagnetische velden verstoren deze bio-elektrische signalen. Stralingen van buitenaf kunnen dus leiden tot schadelijke effecten op uw gezondheid en die van uw kinderen, terwijl u juist past optimaal kunt functioneren in een onbelaste omgeving. Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren. De Personal Polarizer helpt u om uzelf en uw kinderen te beschermen tegen elektromagnetische straling, wat voor meer rust en balans kan zorgen. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

   

  Wat is de Personal Polarizer?

  Aan de ontwikkeling van de Personal Polarizer gaat jaren onderzoek aan vooraf door

  Lees meer »
 2. Magnesium: Hoe één mineraal eindeloos belangrijk is

  Ons lichaam kan ze niet zelf aanmaken en zonder ze kan het niet goed functioneren: mineralen. Mineralen zijn belangrijke bouwstoffen voor het skelet, cellen en weefsels. U kunt mineralen uit voedingstoffen halen. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 4% uit mineralen. Mineralen zijn onder te verdelen in drie soorten: essentiële en niet-essentiële mineralen en spoorelementen. Spoorelementen zijn mineralen die uw lichaam maar in een kleine hoeveelheid nodig heeft. Niet-essentiële mineralen hoeft u niet dagelijks binnen te krijgen. Spoorelementen heeft u dagelijks nodig, maar in een mindere hoeveelheid dan essentiële mineralen. Een van die essentiële mineralen is eindeloos belangrijk: magnesium. In dit blog leggen we u graag uit waarom.

   

  Wat doet magnesium precies?

  Magnesium is een macromineraal dat nodig is voor een groot aantal processen in het lichaam, zoals het omzetten van voedsel in energie en de vorming van spieren

  Lees meer »
 3. 12 tips voor minder straling in huis

  Het is niet waarneembaar, maar het is wel aanwezig in uw huis: straling. Door de opkomst van elektrische apparatuur zoals WiFi, mobieltjes, laptops en andere vormen van draadloze communicatie worden we steeds meer omringd met een groeiende hoeveelheid elektromagnetische straling. Blootstelling aan straling kan leiden tot schadelijke effecten op uw gezondheid. In dit blog leest u alles over straling in huis en krijgt u tips hoe u deze straling kunt verminderen.

   

  Welke straling heeft u in huis?

  In uw huis heeft u te maken met hoogfrequente elektromagnetische straling en laagfrequente elektrische en magnetische velden. Hoogfrequente elektromagnetische straling is afkomstig van elektronische apparatuur, zoals de stofzuiger, de wasmachine, de haardroger, de televisie en de iPad. Laagfrequente elektrische en magnetische velden in huis doordringen vanaf buitenaf uw woning, denk hierbij aan de straling van zendmasten of

  Lees meer »
 4. De gevaren van elektrosmog

  WiFi, mobieltjes, magnetrons, Google Home speakers, laptops, tablets, slimme meters en spelcomputers. Een greep uit de apparatuur die niet meer is weg te denken in de wereld waarin wij nu leven. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Helaas zorgt deze apparatuur ervoor dat de hoeveelheid elektromagnetische straling om ons heen blijft groeien en wij hier steeds meer aan worden blootgesteld. De aanwezigheid van elektromagnetische smog is niet waarneembaar, maar kan een behoorlijke invloed hebben op uw gezondheid. In dit blog vertellen we u alles over de gevaren van elektrosmog.

   

  Wat is elektrosmog?

  Elektrosmog zijn alle elektromagnetische stralingen afkomstig van onder meer elektrische apparaten, stroomleidingen, mobieltjes, radio’s, draadloos internet en bluetooth die het lichaam kunnen verstoren en worden opgewekt door menselijke activiteit. Elektromagnetische stralingen zijn overal: thuis, op het werk en in publieke ruimtes.

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe