Maandelijkse Archieven: Juni 2020

 1. Magnesium | Hoe één mineraal eindeloos belangrijk is

  Magnesium is zo belangrijk en zo uitgebreid onderzocht dat wij er hier gewoon een artikel over vol kunnen schrijven zonder bang te zijn voor een boete van de NVWA. Botten, celvernieuwing, eiwitsynthese, energie, tanden, geestelijke veerkracht, spierwerking, etc. Al deze dingen en meer worden positief beïnvloed door magnesium. We nemen u daarom graag mee op een kleine ontdekkingsreis langs veel van deze effecten en delen met u hoe u dit kunt gebruiken  om er uw leven meer ontspannen en weldadiger mee te maken.

   

   

   

   

   

  Wat is magnesium en waarom is het zo veelzijdig inzetbaar in ons lichaam?

  Lees meer »
 2. Het belang van zuivere lucht in jouw leefomgeving

  Hoe belangrijk is zuivere lucht

  Of we het nu leuk vinden of niet: een groot deel van de dag brengen we tegenwoordig binnenshuis door. We zitten binnen te werken, nodigen er onze vrienden en familie uit, spelen er met onze kinderen. Daglicht en buitenlucht moeten we bewust opzoeken om ervan te profiteren. Tenzij de aard van je werk je naar buiten stuurt, zoals boswachter, boer of stratenmaker.

  Deze blog gaat over gezonde lucht. In huis, welteverstaan. De buitenlucht en de factoren die daar invloed op hebben bespreken we ongetwijfeld een andere keer. Juist omdat we zoveel binnen te vinden zijn is het van belang om de lucht in huis fris en gezond te houden, zowel voor de neus als voor de luchtwegen.

  Gek genoeg heeft de verbeterde kwaliteit van isolatie van onze huizen helaas een negatief effect op de luchtkwaliteit. Hoe komt dat dan precies? Allergische reacties, verkoudheden en hoofdpijn worden namelijk juist binnenshuis veroorzaakt of verergerd. Astma, hooikoorts,

  Lees meer »
 3. Swing Zapper 2016 | Verdrijf indringers en stimuleer de gezondheid

  Zou het kunnen, dat wanneer een sterke stroomstoot voldoende zou zijn om ieder levend wezen te doden, een kleine stroomstoot indringers uit het lichaam zou kunnen verdrijven? Deze door Amerikaans celboiloge en psychologe Dr. Hulda Clark uitgevonden “Zap” techniek wordt over de hele wereld succesvol toegepast en is met de Swing Zapper 2016 nog gebruiksvriendelijker en doeltreffender.

  “Zappen” is een bijzonder eenvoudige maar doeltreffende techniek die gebruikt wordt om indringers in het lichaam te doden en te verwijderen. Door de toepassing van lage voltage subtiele stroomimpulsen (5 tot 10 volt) op verschillende frequenties worden ongewenste indringers gedood of zodanig behandeld dat ze niet voort kunnen bestaan en door het lichaam worden afgevoerd.

  Parasieten blijken vaak oorzaak van ziekten

  Dr. Hulda Clark ontdekte tijdens haar baanbrekende onderzoeken en behandelingen dat veel ziekten direct of indirect veroorzaakt worden door parasieten in het lichaam.

  Lees meer »
 4. Activeer en versterk uw bloed met de kracht van licht

  Al decennialang worden met name in Oost-Europa en Azië met groot succes laserlicht-behandelingen gebruikt om het bloed van patiënten te behandelen. Monochroom laserlicht van nabij het infrarode (NIR) spectrum activeert de mitochondriën in het bloed en maakt de bloedcellen flexibeler. Hierdoor daalt de viscositeit (stroperigheid) en kan het bloed haar voedende en herstellende werk optimaal doen. Deze behandeling heeft enorme gezondheidsvoordelen voor praktisch iedereen en is nu gemakkelijk, veilig en zeer betaalbaar thuis toe te passen.

   

   

   

   

   

  De Chinese traditionele geneeskunde heeft een aanzienlijk bredere definitie van wat bloed is dan wat wij in het Westen gewend zijn. Wij kennen het als de rode vloeistof die door ons lijf stroomt, zuurstof, voeding en warmte aanvoert en afvalstoffen afvoert. Maar de Chinezen,

  Lees meer »
 5. Slow juicer: snelle hype of slimme investering?

  Het nieuwe jaar is vers en goede voornemens bedenken is weer een populair onderwerp. “Gezonder leven” staat bovenaan bij veel mensen. En of dat nou afvallen is, stoppen met roken of meer sporten, er schuilt een verlangen in naar een betere versie van zichzelf. En dat is een mooie intentie.

  Voeding en uw gezondheid vallen natuurlijk ook onder die noemer, en daarover gaat deze blog. De laatste paar jaar is gezonde voeding een enorme trend (en industrie) geworden, waardoor de gemiddelde consument door de bomen het bos allang niet meer ziet. Die vraagt zich vertwijfeld af of honing nog wel mag, waarom plofkippen nog steeds bestaan en hoe het toch komt dat dat superfoods per definitie van duizenden kilometers ver lijken te moeten komen. Daar ga je met je ecologische afdruk!

  Lees meer »
 6. Van negatieve straling naar heilzame harmonie

  Op de vooravond van het jaar 2017 leven we in een grotendeels digitale wereld. We kunnen ons haast geen leven meer voorstellen zonder al onze elektrische gemakken en willen massaal zo snel en zo mobiel mogelijk werken en communiceren. Maar al deze technologische mogelijkheden hebben een duidelijke keerzijde: elektromagnetische straling. Deze straling vormt voor een steeds groter wordend deel van de bevolking een zowel mentale als fysieke belasting. Daarom heeft Meditech Europe, met hun uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, hard gewerkt aan innovatieve producten die de leefomgeving weer harmonieus en weldadig maken.

  Trilling is de sleutel tot het leven

  Wat veel mensen verbaast is dat elektromagnetische straling de sleutel is tot een gezond en creatief leven. Uit onderzoeken van dokter Schumann en dokter Anker Mueller is gebleken dat de resonante frequentie van onze planneet, 7,83 Hz, dezelfde is als die van onze alfa hersengolven. De golven die onder anderen

  Lees meer »
 7. Eeuwen oude geneeswijze nu binnen handbereik

  3500 jaar geleden vond acupunctuur haar oorsprong in het oude China. De van origine Zhenjiu genaamde techniek herstelt de verstoorde energiestroming in het lichaam waardoor deze de van nature aanwezige geneeskracht weer kan gebruiken. In 1957 ontwikkelede de Franse dokter Paul Nogier een microsysteem waarmee de honderden fijne energiebanen in het oor, zonder naalden, gestimuleerd kunnen worden en vele uiteenlopende kwalen behandeld kunnen worden. Dit systeem is nu binnen uw handbereik!

  Het gebruik van acupunctuur, en oor-acupunctuur in het bijzonder, is letterlijk millennia oud. De oude Chinese genezers ontdekten dat verstoorde energiebanen gestimuleerd konden worden door deze met naalden aan te prikken. Door de eeuwen heen is deze techniek bijzonder uitgewerkt en succesvol toegepast op zeer uiteenlopende ongemakken en ziektes.

  Het oor | Een kaart van het lichaam

  Lees meer »
 8. Natuurlijk zuiver water | De sleutel tot een gezond leven

  Als mensen bestaan we voor ruim 75% uit water. We bestaat dankzij het water wat ons flexibiliteit geeft, koelt, reinigt, enz, enz. Het is onvoorstelbaar en ook bij niet veel mensen bekend hoeveel water voor ons lichaam doet en hoe belangrijk het is om zuiver water tot ons te nemen. Water wat op natuurlijke wijze gezuiverd is, zonder chemicaliën en organismen, is één van de grootste hoekstenen van een gezond en vitaal leven. De MD4 water destilleerder biedt u het zuiverste water precies zoals moeder natuur dat doet.

   

   

   

   

   

  Zuiver water | noodzakelijk maar niet vanzelfsprekend

  De noodzaak van water is overduidelijk. De geschiedenis heeft laten zien dat de beschikbaarheid van schoon en hoogwaardig drinkwater aan de basis ligt van iedere beschaving en gemeenschap. Helaas is het zo dat schoon drinkwater anno 2017 nog steeds niet

  Lees meer »
 9. De MD4 Waterfilter | Ionisch, antioxiderend en ontzurend

  De waarde van water wordt voor een groeiend aantal mensen steeds duidelijker. 22 maart is dan ook logischerwijs uitgeroepen tot Wereld Water Dag en vele mensen vereren het water en/of nemen actief deel aan het beschermen van deze o zo belangrijke vloeistof. Maar wat is het aan water dat het zo bijzonder maakt? De ontwikkelingen van onze tijd laten ons steeds duidelijker zien wat gezond water gezond maakt en hoe we het water, dat we dagelijks gebruiken, kunnen optimaliseren. De nieuwste ontwikkeling op dat gebied is (non electric) ionisatie van water en in dit artikel gaan we u mee nemen op een ontdekkingsreis door deze wonderlijke uitvinding en haar voordelen. Dit verhaal kan een beetje technisch worden maar geloof ons, het is meer dan de moeite waard!

  Natuurlijk gezond water | Meer dan alleen maar water

  In de westerse wereld is water heel gewoon. Het komt moeiteloos uit onze kranen lopen en in ons kleine kikkerlandje worden we erdoor omgeven. Water is zo gewoon dat we

  Lees meer »
 10. Hooikoorts | De oorzaak en natuurlijke remedies

  Wel 10 tot 15 procent van alle Nederlanders heeft jaarlijks last van hooikoorts wanneer de grassen en bomen pollen en stuifmeel aan gaan maken. Door een verstoring in het immuunsysteem reageert deze heftig op de aanwezigheid van de pollen en stuifmeel met alle seizoensongemakken van dien. In dit artikel geven we je een aantal handige tips om de effecten van hooikoorts te verminderen en mogelijk zelfs te voorkomen.

  Wat is hooikoorts eigenlijk?

  Hooikoorst is een allergische reactie op plantaardige stoffen in je omgeving die het immuunsysteem prikkelen. Wanneer de pollen en stuifmeeldeeltjes in het voorjaar in het rond gaan, om de voortplanting van grassen en bomen mogelijk te maken, worden de cellen in de luchtwegen en in de ogen geprikkeld. Bij veel mensen wordt deze reactie zo heftig dat er ontstekingen aan de slijmvliezen ontstaan met alle symptomen als niezen, snotteren, een verstopte neus, slijm dat van de neus in de keel zakt en jeukende, branderige en tranende ogen,

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe