Maandelijkse Archieven: Augustus 2021

 1. De Personal Polarizer

  Dagelijks worden we blootgesteld aan elektrostraling. Elektrostraling is een factor die ervoor zorgt dat na verloop van tijd bij veel mensen de vitaliteit daalt. Biologische systemen functioneren elektrisch met eigen frequenties en daarom is de spanning van elektrostraling schadelijk voor de gezondheid.  Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren.

  De vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring systemen wordt steeds groter en daagt producenten continue opnieuw uit. De Personal Polarizer helpt u om uzelf te beschermen tegen elektromagnetische straling. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

   

  Uitgelicht: de Personal Polarizer

  De Personal Polarizer is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd op

  Lees meer »
 2. Liposomale Bamboe Silica: een super mineraal

  Uw lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken. De enige manier waarop u ze kunt binnenkrijgen is via voeding of supplementen. Gezonde voeding met voldoende vitamines en mineralen is belangrijke voor gezonde botten en gewrichten.

  Met de juiste voedingssupplementen blijven uw gewrichten soepel en uw botten gezond. Liposomale Bamboe Silica is een voedingssupplement dat steeds vaker wordt gebruikt. In dit blog vertellen we u alles over dit super mineraal.

   

  Wat is Liposomale Bamboe Silica?

  Bamboe Silica wordt gewonnen uit de bamboeplant en komt veel in het menselijk lichaam voor. De bamboeplant is de plant die het hoogst mogelijke gehalte aan silica bevat. Dit mineraal levert een bijdrage aan sterke botten en gewrichten.

  Het helpt om het bindweefsel elastisch te houden, voor goed buigzame gewrichten. Silica behoort tot de meeste belangrijke stoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

  Lees meer »
 3. Spirulina en Chlorella – Krachtige ondersteuning voor de reiniging van het lichaam

  U ziet ze tegenwoordig steeds vaker: spirulina en Chlorella. Het zijn beide ‘superfoods’, rijk aan gezonde voedingsstoffen. Daarmee ondersteunen ze de gezondheid op een breed vlak. Hoewel de positieve gezondheidseffecten van deze superfoods elkaar niet veel ontlopen, hebben ze beide hun eigen positieve kenmerken. In dit blog vertellen wij u graag meer over deze mooie voedingssupplementen, die een krachtige ondersteuning zijn voor de reiniging van het lichaam.

   

  Wat is spirulina?

  Spirulina is een gedroogde microalg en valt onder de blauw-groene algen. Spirulina groeit in stilstaand alkalisch water in meren en vijvers. Het algje heeft een spiraalvormige structuur. Spirulina betekent ‘klein spiraaltje’ in het Latijns. Algen zetten voedingsstoffen om in belangrijke organische stoffen.

  Spirulina bevat van nature een hoog eiwitgehalte, vitaminen, mineralen en antioxidanten en heeft daarmee een positief effect op het lichaam. Spirulina

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe