Uw lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken. De enige manier waarop u ze kunt binnenkrijgen is via voeding of supplementen. Gezonde voeding met voldoende vitamines en mineralen is belangrijke voor gezonde botten en gewrichten.

Met de juiste voedingssupplementen blijven uw gewrichten soepel en uw botten gezond. Liposomale Bamboe Silica is een voedingssupplement dat steeds vaker wordt gebruikt. In dit blog vertellen we u alles over dit super mineraal.

 

Wat is Liposomale Bamboe Silica?

Bamboe Silica wordt gewonnen uit de bamboeplant en komt veel in het menselijk lichaam voor. De bamboeplant is de plant die het hoogst mogelijke gehalte aan silica bevat. Dit mineraal levert een bijdrage aan sterke botten en gewrichten.

Het helpt om het bindweefsel elastisch te houden, voor goed buigzame gewrichten. Silica behoort tot de meeste belangrijke stoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

Silica heeft invloed op de verwerking van andere mineralen. Zonder silica kan het lichaam bijvoorbeeld calcium niet goed verwerken en opnemen. Van alle belangrijke mineralen is calcium in de grootste hoeveelheid in het menselijk lichaam aanwezig. Silica zorgt ervoor dat calcium niet vast blijft zitten op ongewenste plekken in het lichaam, maar vervoerd wordt naar de juiste plekken zoals botten en tanden.

 

Hoe gebruikt u Liposomale Bamboe Silica

Het voordeel van Liposomale Bamboe Silica is dat u geen grote hoeveelheden hoeft in te nemen, omdat er nauwelijks iets verloren gaat. Advies is om 1 capsule per dag met water in te nemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd. Onthoud dat een voedingssupplement een aanvulling is op gevarieerde voeding en geen vervanging.

Liposomale Bamboe Silica is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Wat zijn de voordelen van Liposomale Bamboe Silica?

Het is belangrijk dat wanneer u een supplement met vitamines inneemt, deze ook aankomen op de plek waar ze nodig zijn. Voedingssupplementen in liposomale vorm hebben een betere opneembaarheid dan normale supplementen. Liposomale beschermen actief stoffen zoals een vitamine of mineraal in het maagdarmkanaal. Hiermee voorkomen liposomale namelijk dat een gedeelte van de werkzame stoffen verloren gaat in uw spijsvertering. Liposomale wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen.

Op plekken van verwondingen en ontstekingen maakt ons lichaam grote ophopingen van calcium aan. Verwondingen en verzuringen zorgen voor verzuring in weefsels, waarna het lichaam dit probeert te neutraliseren met calcium. Het lichaam doet echter enkel een beroep op calcium op het moment dat er een gebrek is aan silica. Het lichaam gebruik dit mineraal namelijk automatisch voor herstel en ontzuring.

Liposomale Bamboe Silica versterkt dus het immuunsysteem, helpt bij ontgifting van verzuring, maar zorgt ook voor een normale functie van de longen, ondersteuning van de flexibiliteit en soepelheid van gewrichten, het bevorderen van het gewrichtscomfort en het verzachten van ongemakken in de gewrichten.

Tevens zorgt silica voor een mooie huid, gezond haar en sterke nagels. Silica is een geweldige bron van nutriënten die kunnen bijdragen aan de gezondheid van de huid. Het beschermt de eiwitten in uw huid, zoals collageen en elastine. Deze eiwitten helpen u om uw huid soepel te houden. Silicium ondersteunt daarnaast het bindweefsel, wat een positief effect kan hebben op de stevigheid van uw huid. Silicium is essentiëel voor de aanmaak van collageen en keratine, twee eiwitten waaruit je haar en nagels zijn opgebouwd.

Kortom, Liposomale Bamboe Silica is een onmisbaar super mineraal voor uw lichaam.

 

Liposomale Bamboe Silica in tabletvom kopen

Wilt u zelf de positieve effecten van Liposomale Bamboe Silica zelf ervaren? Meditech Europe is uw verkooppunt voor Liposomale Bamboe Silica. Wij zijn de grootste en voordeligste online drogist van Nederland met een groot aanbod aan grensverleggende producten en oplossingen, gericht op mens en dier, die een nieuwe en inspirerende kijk geven op harmonie, balans en gezondheid. Wij zijn sinds 2005 als producent en distribiteur wereldwijd de organisatie voor eindgebruikers, detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

De Liposomale Bamboe Silica is verkrijgbaar in tabletvorm. Liposomale tabletten hebben een betere opneembaarheid dan de gangbare vloeibare liposomale tabletten.

 

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Onze medewerkers staan u graag te woord.