Dagelijks worden we blootgesteld aan elektrostraling. Elektrostraling is een factor die ervoor zorgt dat na verloop van tijd bij veel mensen de vitaliteit daalt. Biologische systemen functioneren elektrisch met eigen frequenties en daarom is de spanning van elektrostraling schadelijk voor de gezondheid.  Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren.

De vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring systemen wordt steeds groter en daagt producenten continue opnieuw uit. De Personal Polarizer helpt u om uzelf te beschermen tegen elektromagnetische straling. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

 

Uitgelicht: de Personal Polarizer

De Personal Polarizer is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd op het gebied van fysica, elektronica, chemie, biologie, metallurgie en vele ander gebieden. De Polarizer zorgt voor harmonisering van de elektromagnetische omgeving. Hiermee herstelt de polarizer de samenhang in de elektrische velden van het lichaam en wordt alle informatie beschikbaar die van enorm belang is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire vibraties.

De Personal Polarizer is een eenvoudig maar doordacht systeem van oscillatie en antenne. De gestemde ringen werken op de informatie uit de omgeving waardoor inductie ontstaat en de oscillatie ringen gaan resoneren. Een kristal versterkt de werking met meer rust en een gevoel van balans als effect.

 

Een polarizer voor zakformaat

Met zijn afmetingen van 6,2 cm x 1,0 cm x 3,5 is de Polarizer een handig zakformaat. U draagt de Polarizer eenvoudig in uw broekzak, hemd of op andere plaatsen. Tevens ziet op deze onzichtbare plekken niemand dat u de Polarizer bij u draagt.

 

Hoe gebruikt u de Personal Polarizer het beste?

U kunt de Personal polarizer gebruiken door deze op pijnlijke plekken van het lichaam te zetten. Deze plekken wijzen vaak op een onderliggende blokkade van vitaliteit. Gebruik de Polarizer een paar minuten per dag, hierdoor kunt u zich ontdoen van elektrische storingen en blokkade van vitaliteit die pijn kan veroorzaken.

 

De Personal Polarizer kunt u eenvoudig aan een koordje of kettinkje op uw lichaam dragen. Uiteraard kunt u het ook in uw broekzak, hemd of op andere plaatsen bij u dragen. 

 

Veel mensen houden de Personal Polarizer op de borst of zonnevlecht en voelen vaak na enige tijd een vorm van ontspanning. Vooral kinderen en dieren reageren hier snel op. 

 

Verschil tussen de Personal polarizer en de grotere formaten

Polarizers zijn antennesystemen die ontwikkeld zijn voor ruimtes zoals de huis- en werkomgeving. De grotere formaten Polarizers zet u op een plaats, dicht bij u of op een plek waar u veel tijd doorbrengt. De Personal Polarizer zet u niet neer, maar draagt u in tegenstelling tot de grotere formaten eenvoudig bij u op het lichaam. Door de Polarizer direct op u te dragen heeft u te allen tijde een rustgevend en heilzaam harmonisch veld om u heen, waardoor uw lichaamscellen in alle rust hun eigen frequentie kunnen vinden en vasthouden.

 

6 voordelen die gebruikers ervaren

Dankzij de frequentie techniek van de Personal Polarizer ervaren gebruikers minder stress, meer rust, meer balans, voelen zich energieker en komen beter in slaap. Gebruikers die met kinderen met ADHD en autisme werken ervaren eveneens dat de Personal Polarizer een aanzienlijk positief effect heeft op de onrust en het concentratievermogen.

 

Ervaar zelf wat voor positieve effecten de Personal Polarizer op uw vitaliteit en gezondheid kunnen hebben. Meditech Europe is uw verkooppunt voor de Personal Polarizer. Wij zijn de grootste en voordeligste online drogist van Nederland met een groot aanbod aan grensverleggende producten en oplossingen, gericht op mens en dier, die een nieuwe en inspirerende kijk geven op harmonie, balans en gezondheid. Wij zijn sinds 2005 als producent en distribiteur wereldwijd de organisatie voor eindgebruikers, detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

 

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over onze producten dan biedt Meditech Europe op alle Polarizer producten een “niet goed, geld terug” garantie aan.

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Onze medewerkers staan u graag te woord.