Personal Polarizer Purple

De Paarse Personal Polarizer: Rust en balans dankzij de techniek van Lakhovsky en Tesla in handig formaat!

Bergkristal

€ 49,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021040705
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Paarse Personal Polarizer is een mooi gestileerd apparaatje dat u eenvoudig aan een koordje of kettinkje op uw lichaam draagt. Uiteraard kunt u het ook in uw broekzak, hemd of op andere plaatsen bij u dragen. Het beste resultaat zult u ervaren door het op de borst of de zonnevlecht te dragen.

 

Hoe werkt de Paarse Personal Polarizer?

Het is een simpel maar doordacht systeem van oscillatie en antenne, gecombineerd met koper en bergkristal. De gestemde ringen werken op de informatie uit de omgeving waardoor inductie ontstaat en de oscillatie ringen (onzichtbaar weggewerkt aan de binnenkant) gaan resoneren. Een kristal die wij hebben toegevoegd versterkt de werking met meer rust en een gevoel van balans als effect, waar u waarschijnlijk even aan zult moeten wennen.

Voor sommigen is het niet direct te vatten dat een zo simpel systeem zo effectief kan zijn. Daarom bieden wij, als het product in onberispelijke staat is, een geld-terug garantie binnen een maand na aankoop.

Tip van ons: ook kinderen en dieren reageren intuïtief op de werking van de Personal Polarizer. U kunt uitproberen of zij dezelfde rust en balans ervaren als zij de Paarse Personal Polarizer om hebben. Klanten die met kinderen met ADHD en autisme werken hebben gemerkt dat de Personal Polarizer een aanzienlijk positief effect heeft op onrust en concentratievermogen.

 

Waarom is polarisatie essentieel voor uw gezondheid?

De Paarse Personal Polarizer is het resultaat van jarenlang onderzoek door een aantal wetenschappers die gespecialiseerd zijn in fysica, elektronica, chemie, biologie, metallurgie en vele andere gebieden. De belangrijkste wetenschapper is George Lakhovsky. Hij werkte in Parijs, Wenen, Amerika en deed veel onderzoek naar oscillatie en resonantie. Nikola Tesla is vooral bekend van de Multiwave Oscillator. Zijn tests op geraniums geïnfecteerd met kankercellen zijn zeer beroemd. De geraniums die tumoren groeiden werden behandeld met afgestemde oscillatieringen (resonantieringen). Hierdoor groeiden deze geraniums normaal en verdwenen de tumoren. De andere geraniums zonder deze ringen stierven langzaam door de tumoren. Deze geoptimaliseerde techniek met oscillatieringen zit ook in uw Polarizer.

Veel deskundigen erkennen dat de afname van de vitaliteit voorafgaat aan het verlies van de gezondheid. Door overbelasting verliezen we onze vitaliteit. Biologische systemen functioneren elektrisch in een elektromagnetisch golfuniversum en daarom is de spanning van de stedelijke elektromagnetische omgeving zeer schadelijk. De kunstmatige elektromagnetische straling (die ook de geopathische belasting beïnvloedt) belemmert het fundamentele, elektrische functioneren, waardoor de vitaliteit wordt geklemd en uiteindelijk ziekteverschijnselen ontstaan.

Door de elektromagnetische en/of geopathische belasting van de omgeving te harmoniseren, herstelt de Polarizor de samenhang van de elektrische velden van het lichaam en is alle informatie beschikbaar die essentieel is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire oscillatie. Met hernieuwde samenhang en vitaliteit, ervan uitgaande dat alle natuurwetten worden gerespecteerd, kan de biologische, bio-elektrische blauwdruk van het leven de fysieke tegenhanger produceren zonder faalverschijnselen.

Zet de antenne op pijnlijke delen van het lichaam die vaak wijzen op een onderliggende blokkade van vitaliteit. Door de antenne een paar minuten per dag te gebruiken kunt u zich ontdoen van elektrische storingen en blokkade van de vitaliteit die pijn kan veroorzaken.

 

Afmetingen:

Hoogte: 6,2 cm
Diepte: 1,0 cm
Breedte: 3,5 cm


Multiwave Oscillator

Alle Personal Polarizers worden uigebreid blootgesteld aan de brede frequenties van de Multiwave Oscillator. Hiermee zijn zij extra geladen gestemd.

 

Let op:  
Er zijn ook gekopieerde producten op de markt met soms verkeerd gerichte resonantie ringen en extreem zware edelstenen of kristallen. Wees voorzichtig hiermee, dit kan uw gemoed negatief beïnvloeden.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021040705
EAN7446022844827
Bijlagen
Personal Polarizer manual
(Size: 1004.3 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Personal Polarizer Purple
Uw waardering
Personal Polarizer Purple

Personal Polarizer Purple

€ 49,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe