Maandelijkse Archieven: Juli 2021

 1. 8 tips om je lever te reinigen

  De lever is een belangrijk orgaan en verantwoordelijk voor verschillende taken in het lichaam. Een van de taken is bijvoorbeeld om afvalstoffen om te zetten tot niet-schadelijke stoffen of herbruikbare stoffen. Daarnaast kunnen via de lever en de gal de afvalstoffen direct naar de darm worden afgevoerd en uitgescheiden; bijvoorbeeld cholesterol.

  Wanneer uw lever niet goed meer functioneert kunt u klachten ervaren als maagkrampen; een opgeblazen gevoel; hoofdpijn; een andere kleur urine; geelzucht; huidproblemen als acne; brandend maagzuur en meer. Allemaal vervelende klachten die u liever vermijdt. En dit kan met de volgende tips:

  Bepaalde voedingsmiddelen zijn erg behulpzaam bij het reinigen of ‘detoxen’ van de lever. Dit kan ook helpend zijn wanneer u probeert af te vallen maar dit niet lukt.

   

  Tip 1: Drink genoeg water

  Water drinken heeft ontelbare voordelen voor de gezondheid. Wist u dat het menselijk lichaam voor 65% uit water bestaat? Nie

  Lees meer »
 2. Nieren Goed Reinigen Natuurlijk

  Nieren reinigen

  Wist u dat uw nieren het formaat van een citroen hebben en het zuiveringsstation van uw lichaam vormen? Eén druppel bloed wordt maar liefst 200 keer per dag gefilterd door de nieren. Leuk weetje: de Engelse vertaling voor nieren is ‘kidney’ is verwijst naar de boonachtige vorm van het orgaan.

  Behalve het zuiveren van het bloed, reguleren de nieren ook de vochthuishouding in het lichaam: een enorm belangrijke taak. Of uw nieren optimaal functioneren heeft u zelf in de hand! Hoe u uw nieren reinigt en meer handige weetjes over dit boonvormige orgaan leggen we uit in deze blog.

   

  Hoe reinig je je nieren?

  U kunt uw nieren reinigen op een natuurlijke manier door het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Ook kunt u het uzelf gemakkelijk maken door het aanschaffen van een kuurtje voor het reinigen van uw nieren. Er zijn verschillende kuurtjes op de markt die dit op een natuurlijke manier doen. Met slechts één aankoop heeft u alle m

  Lees meer »
 3. Magnetische velden en het menselijke lichaam

  Elektromagnetische velden komen voor rond hoogspanningslijnen, antennes, elektrische apparaten, mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten. Deze velden hebben invloed op uw gezondheid en welzijn. In deze blog leggen wij uit wat magnetische velden zijn, hoe u deze kunt meten en waar u op moet letten.

   

   

  Magnetisch veld en het menselijk lichaam

  Het maakt niet uit of u elektrogevoelig bent of niet; elektromagnetische velden beïnvloeden uw welzijn en gezondheid. Er kunnen na verloop van tijd klachten ontstaan als het niet functioneren van organen. Ook de meer complexere organen als de hersenen kunnen hieronder lijden.

  Maar hoe werkt dit nu? De mens zendt magnetische velden uit; er ontstaat bijvoorbeeld een magnetisch veld rondom de hersenen wanneer wij denken. Ieder onderdeel in ons lichaam functioneert op basis van elektromagnetische interacties. Deze processen kunnen verstoord worden door onnatuurlijke elektromagnetische velden.

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe