Maandelijkse Archieven: Maart 2022

 1. Wat is een parasietenkuur en hoe werkt het

  De meeste mensen hebben er niets mee: parasieten. Parasieten zijn niet alleen eng, vies of vervelend. De kleine beestjes kunnen ook gezondheidsklachten met zich meebrengen. De kans op een parasitaire infectie is klein, maar brengt voor bepaalde groepen mensen risico’s mee. Vooral voor zwangere vrouwen en mensen met een lage weerstand kan een parasitaire infectie gevaarlijk zijn.

  Bepaalde planten en kruiden worden als parasietenkuur gebruikt. In dit blog ontdekt u wat een parasietenkuur is en wat deze inhoudt, klachten die voorkomen tijdens een parasitaire infectie, de oorzaken van een parasitaire infectie, hoe een parasietenkuur helpt tegen een parasitaire infectie en onze aanraders parasietenkuren.

   

  Wat is een parasietenkuur?

  Een parasietenkuur is een kuur die zeer sterke natuurlijke chemicaliën bevat van drie planten, te weten: zwarte walnootschil, kruidnagel en alsemkruid.

  De oorsprong van de parasietenkuur

  Lees meer »
 2. Wat zijn paramedische producten en hoe verbeteren ze uw gezondheid

  Tegenwoordig stijgt de vraag naar paramedische producten enorm. In dit blog ontdekt u wat paramedisch betekent, wat paramedische producten zijn, het verschil met cosmetische producten, hoe paramedische producten uw gezondheid verbeteren en voorbeelden van paramedische producten.

   

  Wat betekent paramedisch

  Paramedisch betekent letterlijk ‘naast de dokter’. Paramedisch focust zicht niet direct op de genezing van een ziekte of aandoening, maar heeft tot doel om de gezondheid van een patiënt zo goed mogelijk op peil te houden. Paramedische producten kunnen dus ter ondersteuning dienen van reguliere en paramedische zorg.

   

  Wat zijn paramedische producten

  Paramedische producten hebben een wetenschappelijk bewezen werking en een hoog percentage aan werkende stoffen. Dit maakt paramedische producten exclusief, waardoor u ze enkel kunt aanschaffen bij gecertificeerde schoonheidssalons.

  Lees meer »
 3. Hoe merkt u dat uw hormonen uit balans zijn en hoe gaat u ermee om

  De hormoonhuishouding staat aan de basis van vele processen in ons lichaam. Bij een tekort of te veel aan hormonen kunnen lichaamsfuncties ontregeld raken, hetgeen kan leiden tot klachten en de gemoedstoestand en levenskwaliteit flink beïnvloed. In dit blog ontdekt u wat hormonen zijn, hoe u merkt dat uw hormonen uit balans zijn en tips hoe om te gaan met een hormonale disbalans.

   

  Wat zijn hormonen

  Hormonen zijn chemicaliën die uw lichaam zelf aanmaakt en die via de bloedbaan organen en weefsels aansturen om verschillende lichaamsfuncties te reguleren. Hormonen zijn van invloed op zowel langlopende lichaamsprocessen als kortlopende lichaamsprocessen, zoals groei en ontwikkeling, puberteit en voortplanting, de stofwisseling en gedrag, gevoel en emoties.

  Hormonen worden aangemaakt in klieren van verschillende lichaamsdelen, zoals het hoofd, de hals, de buik en de voorplantingsorganen.

   

  Lees meer »
 4. Last van hormonale acne en littekens? Zo lost u het op

  Acne en littekens, een groot deel van de jongeren en volwassenen heeft er last van. Vaak begint acne in de periode waarin uw hormonen veranderen. Het kan problemen geven en het plezier in uw dagelijkse leven flink belemmeren. Last van hormonale acne en littekens? In dit blog leest u wat hormonale acne is, wat de oorzaken zijn, bij wie hormonale acne voorkomt, de oplossingen tegen hormonale acne, hoe u het herkent en hoe u het kunt behandelen.

   

  Wat is hormonale acne

  Hormonale acne is een huidaandoening die zich uit in onder meer puistjes, mee-eters en onderhuidse ontstekingen. Zoals de naam al aangeeft wordt hormonale acne veroorzaakt door hormonen. Hormonen stimuleren de talgproductie in uw talgklieren. Een toename van bepaalde hormonen kan leiden tot te veel talg, met acne tot gevolg.

   

  Wat is het verschil tussen hormonale acne en puistjes?

  Het

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe