De meeste mensen hebben er niets mee: parasieten. Parasieten zijn niet alleen eng, vies of vervelend. De kleine beestjes kunnen ook gezondheidsklachten met zich meebrengen. De kans op een parasitaire infectie is klein, maar brengt voor bepaalde groepen mensen risico’s mee. Vooral voor zwangere vrouwen en mensen met een lage weerstand kan een parasitaire infectie gevaarlijk zijn.

Bepaalde planten en kruiden worden als parasietenkuur gebruikt. In dit blog ontdekt u wat een parasietenkuur is en wat deze inhoudt, klachten die voorkomen tijdens een parasitaire infectie, de oorzaken van een parasitaire infectie, hoe een parasietenkuur helpt tegen een parasitaire infectie en onze aanraders parasietenkuren.

 

Wat is een parasietenkuur?

Een parasietenkuur is een kuur die zeer sterke natuurlijke chemicaliën bevat van drie planten, te weten: zwarte walnootschil, kruidnagel en alsemkruid.

De oorsprong van de parasietenkuur ligt al eeuwenlang achter ons. Planten produceren chemicaliën om zichzelf te beschermen tegen vijanden als insecten, wormen, schimmels, bacteriën en virussen. Onze voorvaderen leerden deze planten effectief in de zetten om zich te beschermen tegen onder meer hun eigen parasieten. Sindsdien is de parasietenkuur enorm populair.

 

Wat houdt een parasietenkuur in?

Een parasietenkuur helpt om parasieten en schimmels uit uw darmen te reinigen. Tijdens de kuur neemt u gedurende een het opbouwschema van Dr. Hulda Regehr Clark allerlei kruiden in. De Amerikaanse studeerde biofysica, celbiologie en psychologie en promoveerde cum laude in de biologie. Zij is de grondlegger van een revolutionaire hypothese met betrekking tot het ontstaan en behandeling van ziekten, waaronder parasitaire infecties.

De parasietenkuur wordt opgevolgd door een onderhoudsprogramma en leverkuur.

 

Klachten die voorkomen tijdens een parasitaire infectie

Mensen die een parasitaire infectie doormaken ervaren onder meer klachten als diarree, verstopping, gasvorming, buikpijn, spijsverteringsproblemen, winderigheid, een onregelmatige stoelgang, slijm of bloed in de ontlasting, aambeien, jeuk aan de anus, brandend maagzuur, misselijkheid, overgeven, koorts, opgezwollen ogen, vermoeidheid, problemen met slikken, een verzwakt immuunsysteem en een gevoel van koud hebben.

 

Hoe komt men aan een parasitaire infectie?

Er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan een parasitaire infectie. De belangrijkste bronnen zijn een overdracht via huisdieren, direct of indirect contact met een geïnfecteerd persoon, gemeenschappelijk besmette voorwerpen, toiletbezoek, moeder-foetus infectie, verontreinigde bodem door menselijke of dierlijke ontlasting, besmet drinkwater en via de consumptie van voedsel.

 

Waar bevindt de infectie zich?

Parasieten hebben een voorkeur om te leven in uw darmstelsel. Vanuit uw darmen kunnen parasieten zich verplaatsen naar onder meer de spieren, de ogen, de hersenen, de lever, de longen, de klieren, de huid en uw bloed.

 

Hoe helpt een parasietenkuur tegen een parasitaire infectie

Een parasitaire infectie wordt behandeld met een parasietenkuur. Een parasietenkuur verhindert de aanmaak van eiwitten door de parasiet. Zonder eiwitten kan de parasiet niet verder groeien en zal deze afsterven.

 

Onze aanraders

Meditech Europa is ’s werelds grootste en voordeligste producent en distributeur voor eindgebruikers, detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

In ons uitgebreide aanbod vindt u producten en oplossingen voor het bevorderen van uw gezondheid en het woon-, werk- en leefklimaat. Wij zetten graag een aantal van onze favoriete parasietenkuren voor u op een rijtje.

 

Hulda Clark Parasietenkuur

De Hulda Clark Parasietenkuur bestaat uit Zwarte Walnootschil tincture, Absint Alsem, kruidnagel, Arginine capsules en Ornithine capsules. Deze kuur helpt u om in korte tijd alle parasieten in uw lichaam aan te pakken. Wij adviseren u om tijdens gebruik van de kuur gewoon te blijven eten en dagelijks 2 liter water te drinken.

 

Swing Zapper

Als alternatief of ter ondersteuning van een orale parasietenkuur kunt u de Swing Zapper gebruiken. Swing Zapper is een vorm van elektrotherapie die u helpt bij het elimineren van allerlei schadelijke organismen, zoals parasieten. Mensen die Swing Zapper gebruiken ervaren het opknappen van het welbevinden, het verdwijnen van verschillende klachten en het gevoel lekkerder in hun vel te zitten. Wij adviseren een aanvullende kruidenkuur voor een optimaal resultaat.

 

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Wij staan u graag te woord.