Swing Zapper - hand electroden

Thuis aan de slag met het elimineren van allerlei schadelijke organismen, zoals parasieten en andere indringers? Met de Swing Zapper kan dat veilig via elektrotherapie op een simpele maar doeltreffende manier.

€ 69,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
650083
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wat doet de Swing Zapper?

Uw welbevinden knapt op, klachten kunnen verdwijnen en mensen zitten lekkerder in hun vel. Dat zijn de ervaringen die wij van gebruikers horen. Een aanvullende kruidenkuur wordt daarnaats aangeraden voor een optimaal resultaat. Vraag hiervoor advies bij Meditech of uw therapeut. Ook gezond eten en schadelijke stoffen van buiten vermijden (zoals roken en cosmetica met gifstoffen) draagt positief bij aan het gebruik van de Swing Zapper. Hetzelfde geldt voor overstappen op biologische voeding en andere producten.

Hoe werkt de Swing Zapper?

Het woord ‘swing’ in de Swing Zapper staat voor een variabele frequentie binnen een vastgesteld gebied. Deze variabele frequentie zorgt ervoor dat parasieten en andere indringers zich hier niet tegen kunnen wapenen of immuun worden voor een behandeling. Het gebied dat behandeld wordt is dus veel groter dan bij welke Zapper dan ook. U hoeft geen frequenties in te stellen of verschillende chips te gebruiken.

In de Swing Zapper zit slimme techniek ingebouwd: het energetisch systeem. De praktijk en onderzoeken van o.a. dokter Puharich (naar het effect van een zogeheten Mobius coil) en van de bekende wetenschapper Glen Rein, bevestigen dat dit het resultaat positief beïnvloedt. Twijfelt u aan het energetische systeem? Doe er de volgende simpele test mee: u activeert de Swing Zapper legt deze tegen een glas wijn of water aan. U zult proeven dat de smaak vaak binnen korte tijd veranderd. Het energetisch veld wordt namelijk direct in de Swing Zapper opgewekt.

Hoe gebruikt u de Swing Zapper?

 • Sluit de handelektroden op de Swing Zapper aan door middel van de snoeren.
 • Plaats de Swing Zapper op een stabiele, niet te gladde ondergrond.
 • Plaats de handelektroden in de hand en druk op ON (gebruik rood links en zwart rechts). Wanneer het lampje knippert is de Swing Zapper in werking.
 • De Swing Zapper werkt automatisch een programma van 7 minuten af. Hij schakelt na 7 minuten automatisch uit.

Hoe werkt een Swing Zapper kuur?

 • Een volledige kuur begint met driemaal daags 7 minuten de Swing Zapper gebruiken, met pauzes van 20 minuten. Gifstoffen die vrijkomen volledig moeten grondig worden geëlimineerd, vandaar de herhaling.
 • Na een week bouwt u de frequentie af naar om de dag, of naar de frequentie die u bespreekt met uw therapeut.
 • Blijf voldoende drinken, om de afvoer van de gifstoffen te versnellen.
 • Neemt u ook zeker voldoende rust: uw lichaam stoot de toxinen (gifstoffen) af en daardoor kunt u zich dus achteraf vermoeid voelen.

Wanneer de Swing Zapper in werking is blijft de uitgangsspanning, ook belast, 10 volt. Als u met een voltmeter meet is dit ongeveer 5 volt. Dit komt door de positieve offset. U meet de helft van de spanning. Deze continue spanning van 10 volt zorgt voor een optimaal resultaat.

Onderhoud: vermijdt vocht, hitte en extreme kou. Behandel de Swing Zapper voorzichtig. U kunt de elektroden schoonmaken met een milieuvriendelijk middel, zoals bijvoorbeeld jonge graanjenever.

De swing zapper werkt op twee stuks anderhalve volt batterijen.

Let op: de handelektroden kunnen alleen op de hand worden gebruikt, plaats deze niet op andere dele van het lichaam.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.650083
EAN8718546850455
YoutubeSIyZHjo14yA
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Swing Zapper - hand electroden
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Swing Zapper - hand electroden

Swing Zapper - hand electroden

€ 69,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe