Hulda Clark Parasietenkuur

De Hulda Clark Parasietenkuur van Meditech Europe is een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten ontworpen om parasieten effectief aan te pakken. De kuur bevat extra sterke Zwarte Walnootschil tincture (120 ml), Absint Alsem capsules (365 mg, 100 stuks), Kruidnagel capsules (500 mg, 100 stuks), Arginine capsules (500 mg, 100 stuks) en Ornithine capsules (500 mg, 100 stuks). Ideaal voor een grondige interne reiniging en ondersteuning van het immuunsysteem.

€ 109,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560366
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Hulda Clark Parasietenkuur, aangeboden door Meditech Europe, is een zorgvuldig samengestelde set van natuurlijke supplementen die ontworpen zijn om parasieten in het lichaam effectief te bestrijden en de algehele gezondheid te bevorderen. Deze kuur is gebaseerd op de methoden van Dr. Hulda Clark en combineert vijf krachtige ingrediënten die synergetisch werken voor optimale resultaten.

  1. Zwarte Walnootschil tincture (Black Walnut Hull Tincture), extra sterk 120 ml: Deze tinctuur is gemaakt van de schillen van zwarte walnoten, bekend om hun krachtige antiparasitaire eigenschappen. De extra sterke formule zorgt voor een effectieve bestrijding van parasieten in het lichaam.

  2. Absint Alsem (Wormwood), capsules 365mg, 100 stuks: Absint Alsem is een kruid dat traditioneel wordt gebruikt om verschillende soorten wormen en parasieten te elimineren. De capsules bevatten een geconcentreerde dosis van 365 mg per stuk, wat zorgt voor een krachtige werking tegen parasitaire infecties.

  3. Kruidnagel (Cloves), capsules 500mg, 100 stuks: Kruidnagels bevatten eugenol, een stof die effectief is in het doden van parasieten en hun eitjes. De capsules met 500 mg per stuk zijn een essentieel onderdeel van de kuur, omdat ze helpen om zowel volwassen parasieten als hun larven aan te pakken.

  4. Arginine capsules 500mg, 100 stuks: Arginine is een aminozuur dat de ontgifting van parasieten ondersteunt door de productie van stikstofmonoxide te stimuleren, wat helpt bij het doden van parasieten. Bovendien bevordert arginine de algehele immuunfunctie en helpt het bij het herstel van beschadigd weefsel.

  5. Ornithine capsules 500mg, 100 stuks: Ornithine helpt bij het verminderen van ammoniakniveaus in het lichaam, een bijproduct van parasitaire infecties. Dit aminozuur ondersteunt de leverfunctie en helpt bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, wat vaak wordt verstoord door parasitaire belasting.

Deze uitgebreide parasietenkuur is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun lichaam te reinigen van parasieten. Het gebruik van deze kuur kan bijdragen aan een betere gezondheid, verhoogde energie en een versterkt immuunsysteem. Volg de aanbevolen dosering en gebruiksinstructies voor optimale resultaten.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560366
EAN8718546854378
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hulda Clark Parasietenkuur
Uw waardering
Hulda Clark Parasietenkuur

Hulda Clark Parasietenkuur

€ 109,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe