Tegenwoordig stijgt de vraag naar paramedische producten enorm. In dit blog ontdekt u wat paramedisch betekent, wat paramedische producten zijn, het verschil met cosmetische producten, hoe paramedische producten uw gezondheid verbeteren en voorbeelden van paramedische producten.

 

Wat betekent paramedisch

Paramedisch betekent letterlijk ‘naast de dokter’. Paramedisch focust zicht niet direct op de genezing van een ziekte of aandoening, maar heeft tot doel om de gezondheid van een patiënt zo goed mogelijk op peil te houden. Paramedische producten kunnen dus ter ondersteuning dienen van reguliere en paramedische zorg.

 

Wat zijn paramedische producten

Paramedische producten hebben een wetenschappelijk bewezen werking en een hoog percentage aan werkende stoffen. Dit maakt paramedische producten exclusief, waardoor u ze enkel kunt aanschaffen bij gecertificeerde schoonheidssalons. Voor een milde touch worden potjes met paramedisch producten gevuld met natuurlijke ingrediënten.

 

Verschil tussen cosmetische en paramedische producten

In tegenstelling tot cosmetische producten dringen paramedische producten veel dieper in uw huid, wat resulteert in een werking zowel in als op uw huid. Verder mogen cosmetische producten maximaal 10% werkende stoffen bevatten, waardoor deze slechts inwerken op uw bovenste huidlaag. Waar paramedische producten zijn opgebouwd uit natuurlijk ingredienten, worden potjes met cosmetische producten gevuld met siliconen, parabenen en sulfaten. Ingredienten die een slechte invloed hebben op uw huid, omdat ze poriën kunnen verstoppen, hetgeen kan leiden tot ontstekingen.

 

Hoe paramedische producten uw gezondheid kunnen verbeteren

We focussen ons in dit blog op paramedische producten voor de huid. Mensen willen het liefst hoogwaardige producten met een medicinale werken, maar dan voor thuisgebruik. Paramedische producten, ook wel cosmeceuticals genoemd, voldoen aan die vraag. Cosmeceuticals doen meer voor de huid dan enkel hydrateren en verzachten. De producten leveren een geneesmiddelachtige werking om huidveroudering en huidproblemen aan te pakken.

 

Voorbeelden van paramedische producten  

Meditech Europe importeert en exporteert verschillende paramedische producten. Wij kiezen de gebruikte ingrediënten zorgvuldig uit en hebben jarenlange ervaring met het samenstellen ervan. Ontdek onze favorieten.

 

S&G Crème

S&G Crème is een zuivere, energetische en verzorgende 24 uurs-crème die herstelt, voedt en verzacht. De toegevoegde vitamines en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch of toxisch en is dus geschikt voor de extreem gevoelige huid.

 

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud  

Colloïdale Zilverzalf met Goud heeft een sterk optimaliserend effect. Volgens het damesblad Libelle is het "een juweel in een pot"!

Het is een vloeibare suspensie bestaande uit elektrisch geladen microscopisch kleine zilver- of gouddeeltjes in gedistilleerd water. Deze zilver- of gouddeeltjes kunnen in water blijven suspenderen (zweven) zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Dit maakt colloïdaal zilver een echt allround product voor in huis. Zeker voor mensen die zelfredzaamheid, pure ingredienten en hoogwaardige kwaliteit op prijs stellen.

Wij zijn het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit met betrekking tot de productie en levering van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De laboratoriumtests zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd laboratorium. Dit betekent dat onze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat wij werken en voldoen aan de HACCP-richtlijnen.

 

Meditech Europa ’s werelds grootste en voordeligste producent en distributeur voor eindgebruikers, detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

 

In ons uitgebreide aanbod vindt u producten en oplossingen voor het bevorderen van uw gezondheid en het woon-, werk- en leefklimaat.

 

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Wij staan u graag te woord.