In uw leefomgeving zijn tal van bronnen aanwezig die straling veroorzaken, zoals de WiFI-router, tablets en radio’s. Al onze gevoelens, gedachten en bewegingen worden veroorzaakt door een bio-elektrisch stroomsignaal. Elektromagnetische velden verstoren deze bio-elektrische signalen. Stralingen van buitenaf kunnen dus leiden tot schadelijke effecten op uw gezondheid en die van uw kinderen, terwijl u juist past optimaal kunt functioneren in een onbelaste omgeving. Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren. De Personal Polarizer helpt u om uzelf en uw kinderen te beschermen tegen elektromagnetische straling, wat voor meer rust en balans kan zorgen. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

 

Wat is de Personal Polarizer?

Aan de ontwikkeling van de Personal Polarizer gaat jaren onderzoek aan vooraf door wetenschappers. De belangrijkste onderzoekers zijn George Lakhovsky en Nikola Tesla, die gespecialiseerd zijn en veel onderzoek naar hebben verricht naar oscillatie en resonantie, de techniek die ook in de Personal Polarizer is verwerkt.

De Personal Polarizer zorgt voor harmonisering neutraliseert schadelijke en ongewenste stralingen van onder meer laptops, WiFi, mobiele telefoons en magnetrons in uw leefomgeving.  Hiermee herstelt de polarizer de samenhang in de elektrische velden van het lichaam en wordt alle informatie beschikbaar die van enorm belang is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire vibraties.

 

Hoe werkt de Personal Polarizer precies?

De Personal Polarizer is een oscillatie en antennesysteem dan een oneindig breed scala van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, intventeert en opnieuw uitzendt. De gestemde ringen werken op de informatie uit de omgeving waardoor inductie en oscillatie ringen, die onzichtbaar zijn weggewerkt aan de binnenkant van de Polarizer, gaan resoneren. Een kristal versterkt de werking met meer rust en een gevoel van balans als effect.

De Personal Polarizer is handig in gebruik. U zet hem eenvoudig op pijnlijke plekken van uw lichaam.

Deze plekken duiden vaak op een onderliggende blokkade van vitaliteit. Door de Polarizer een aantal  minuten per dag te gebruiken kunt u zich ontdoen van elektrische storingen en blokkade van vitaliteit die pijn kan veroorzaken.

De Personal Polarizer kunt u aan een koordje of kettinkje op uw lichaam dragen. Uiteraard kunt u het ook in uw broekzak, hemd of op andere plaatsen bij u dragen. Het beste resultaat ervaart u door het op de borst of zonnevlecht te dragen.

 

 

Waar helpt de Personal Polarizer bij?

Mensen die de Personal Polarizer gebruiken ervaren minder stress, meer rust en balans, meer energie en komen beter in slaap. Tevens ervaren mensen met kinderen in hun leefomgeving dat de Personal Polarizer een aanzienlijk positief effect heeft op de onrust en het concentratievermogen.

Wij kunnen u nog zoveel vertellen over de positieve effecten van de Personal Polarizer op uw gezondheid, maar het beste is om deze zelf te ervaren. Meditech Europe is uw verkooppunt voor de Personal Polarizer. Met de Personal Polarizer van Meditech Europe draagt u uw persoonlijke harmonische veld altijd bij u. Wij zijn de grootste en voordeligste online drogist van Nederland met een groot aanbod aan grensverleggende producten en oplossingen, gericht op mens en dier, die een nieuwe en inspirerende kijk geven op harmonie, balans en gezondheid. 

De Personal Polarizers zijn verkrijgbaar in een klein zakformaat met afmetingen van 6,2 cm x 1,0 cm x 3,5 cm. In tegenstelling tot de grotere formaten Polarizers zet u de Personal Polarizer niet neer, maar draagt u het op uw lichaam. Door de Polarizer direct op u te dragen heeft u te allen tijde een rustgevend en heilzaam harmonisch veld om u heen, waardoor uw lichaamscellen in alle rust hun eigen frequentie kunnen vinden en vasthouden. Al meer dan 15 jaar zijn wij als producent en distribiteur wereldwijd de organisatie voor eindgebruikers, detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over onze producten dan biedt Meditech Europe op alle Polarizer producten een “niet goed, geld terug” garantie aan.

 

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Onze medewerkers staan u graag te woord.