Lakhovsky Polarizer System 35s

Meditech Europe presenteert met trots het Lakhovsky Polarizer Systeem 35s. Het is ontworpen volgens de Lakhovsky producten die wij al 25 jaar produceren, maar geschikt voor gebruik zonder elektriciteit.

Aanbiedingsprijs € 139,30 Normale prijs € 199,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021280503
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

In de wereld van de land- en tuinbouw is het optimaliseren van de groei van planten, vruchten en zaden van het grootste belang. Een revolutionaire technologie die steeds meer erkenning krijgt, is het Lakhovsky Polarizer System. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van de principes van Lakhovsky Antennes om een gezonder en robuuster plantenleven te bevorderen. In deze blogpost gaan we dieper in op de werking van deze polarisatoren, hun samenstelling en de beschikbare varianten om aan je specifieke behoeften te voldoen.

 

Het idee achter het Lakhovsky Polarizer System


De kern van het Lakhovsky Polarizer System ligt in de ingenieuze toepassing van de principes van Lakhovsky Antennes. Net zoals antennes elektromagnetische golven opvangen en uitzenden, zijn Lakhovsky antennes ontworpen om te resoneren met de natuurlijke elektromagnetische frequenties van de aarde, ook wel bekend als de Schumann Resonantie. Er wordt aangenomen dat deze resonantie van vitaal belang is voor de vitaliteit en het welzijn van levende organismen, waaronder planten.

Het Lakhovsky Polarizer System, exclusief ontworpen voor planten, fruit en zaden, maakt gebruik van koolstofplaten doordrenkt met koper om een uniek elektromagnetisch veld te creëren. Dit veld is nauwkeurig afgestemd om de natuurlijke frequenties van de aarde na te bootsen, waardoor de groei en ontwikkeling van planten op een niet-invasieve en milieuvriendelijke manier wordt bevorderd.

 

Carbonplaten met Koper: De belangrijkste ingrediënten

De kern van elk Lakhovsky Polarizer System bestaat uit koolstofplaten met ingebedde koperelementen. Deze combinatie is essentieel om de gewenste elektromagnetische resonantie te creëren. Koolstof staat bekend om zijn vermogen om elektriciteit te geleiden en stabiele structuren te vormen, terwijl koper de noodzakelijke geleidbaarheid aan het systeem toevoegt.

De carbonplaten, met koper nauw verweven in hun structuur, fungeren als antennes die op efficiënte wijze de heilzame frequenties van de aarde opvangen en versterken. Dit versterkingsproces vergemakkelijkt de absorptie van deze frequenties door planten, vruchten en zaden, waardoor hun algehele gezondheid en productiviteit wordt bevorderd.

 

Varianten en complete set

Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van kwekers en tuinders, zijn de Lakhovsky Polarizer Systemen verkrijgbaar in drie verschillende maten: 30cm, 45cm en 60cm. Elke maatvariant is ontworpen voor verschillende plantgroottes en -hoeveelheden, zodat kwekers de meest geschikte optie voor hun specifieke behoeften kunnen kiezen.

Voor wie op zoek is naar een allesomvattende oplossing, is er een complete set verkrijgbaar, die alle drie de maatvarianten van het Lakhovsky Polarizer System bevat. Deze set zorgt ervoor dat je de flexibiliteit hebt om de groei van een breed scala aan planten, vruchten en zaden te optimaliseren, allemaal in één handig pakket.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021280503
EAN7446022844889
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lakhovsky Polarizer System 35s
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Lakhovsky Polarizer System 35s

Lakhovsky Polarizer System 35s

Aanbiedingsprijs € 139,30 Normale prijs € 199,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe