Levensveld Polarizer Plus

Beoordeling:
s:2:"97";% of 100

Ervaar de herstellende, versterkende en vitaliserende werking van een polarizer in huis! Deze Levensveld Polarizer PLUS neutraliseert schadelijke en ongewenste stralingen van onder andere magnetrons, telefoons en computers in uw woonomgeving.

Bergkristal en Toermalijn

€ 119,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
500040
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals uw huis en werkomgeving. Want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Bestanddelen:

  • Koper
  • Polarizer Plate
  • Bergkristal
  • Toermalijn

Bergkristal, daarentegen, is een heldere kwartsvariant en wordt beschouwd als een krachtige energetische steen. Het wordt vaak gebruikt om de energie te versterken, te zuiveren en te harmoniseren. Bergkristal wordt geassocieerd met helderheid, focus, balans en het versterken van intenties. Het wordt ook gebruikt bij meditatie en spirituele praktijken vanwege zijn veronderstelde vermogen om de geest te verhelderen en te versterken.

Toermalijn staat bekend als een sterk aardende steen met beschermende eigenschappen. Het wordt gezegd dat toermalijn negatieve energie en straling absorbeert en transformeert, waardoor het een gunstige steen is om te gebruiken in omgevingen met veel elektronische apparaten. Toermalijn wordt ook geassocieerd met het balanceren van emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

De combinatie van toermalijn en bergkristal wordt soms gebruikt om een synergetisch effect te creëren, waarbij de eigenschappen van beide stenen worden versterkt. Volgens sommige opvattingen kan de bergkristal de energie van de toermalijn versterken en verfijnen, terwijl de toermalijn de bergkristal kan helpen aarden en beschermen tegen overstimulatie.

Het koper en de Polarizer Plate zorgen voor een sterk omgevormd energieveld dat wordt aangevuld met de werking van het bergkristal en toermalijn.


Hoe werkt de Levensveld Polarizer
Wanneer koper en kristal gecombineerd worden, ontstaat er een synergie die mogelijk positieve effecten kan hebben op het welzijn van mensen. Sommige mensen geloven dat het dragen van koperen sieraden met kristalstenen kan helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam, het verbeteren van de focus en het verlichten van stress en spanning.Koper en kristal worden ook gebruikt om de omgeving positief te beïnvloeden. Men gelooft dat ze de ruimte kunnen zuiveren van negatieve energieën en een kalmerende en harmoniserende sfeer kunnen creëren. De Levensveld Polarizer is daarvan een voorbeeldIn de Levensveld Polarizer worden de Lakhovsky Antennen in het klein gebruikt. Deze worden in direct contact gebracht met de kristallen. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite.Ook is het mogelijk om een Levensveld Polarizer zelf samen te stellen (Custom Made). Dan kunt u zelf aangeven welke kristallen u aan de Levensveld Polarizer wilt toevoegen.

Gebruik van de Levensveld Polarizer
Om de elektrische systemen thuis en op het terrein te polariseren, hoeft u de Polarizer alleen maar in een stopcontact te steken. Het hele bedradingssysteem wordt dan een krachtige antenne. Harmonieuze trillingen zullen over het hele perceel worden uitgezonden.
De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is slechts één polarizer nodig voor elk elektronisch bedradingssysteem.

Wanneer het huishoudelijke elektrische bedradingssysteem geaard is met het waterleidingnet, zoals in veel landen vereist is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water zal verkwikkend worden in plaats van energie te verspillen en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat wij hebben getest.

Om een auto, vliegtuig, boot, bus of iets dergelijks te polariseren, moet een geschikte Polarizer op een metalen ondergrond worden geplaatst, zoals de vloerplaat van de auto of de 12 Volts aansluiting.

Plaats de Polarizer op pijnlijke lichaamsdelen (trek hem dus uit het stopcontact), die vaak onderliggende blokkades van levenskracht blootleggen. Met een paar minuten per dag kunt u uw levensveld bevrijden van elektrische verstoringen en blokkades in de energiestroom, die pijn kunnen veroorzaken.

Wees voorzichtig met de Levensveld Polarizer. Laat hem niet vallen! Als het per ongeluk toch gebeurt, en het ratelt als je ermee schudt, stuur het dan op naar Meditech Europe.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500040
EAN8718546851421
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordeling:
s:2:"97";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Plus
Uw waardering
Levensveld Polarizer Plus

Levensveld Polarizer Plus

€ 119,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe