Solmag MSM poeder

MSM (methylsulfonylmethaan) is een organische, zwavelhoudende verbinding. Deze is essentieel voor verschillende lichaamsprocessen. Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium en fosfor) tot de macromineralen die ons lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden gebruikt.

Aanbiedingsprijs € 22,46 Normale prijs € 29,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
560252
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving
 • MSM (methylsulfonylmethaan) is een organische, zwavelhoudende verbinding. Deze is essentieel voor verschillende lichaamsprocessen. Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium en fosfor) tot de macromineralen die ons lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden gebruikt.
 • MSM is geurloos en in water oplosbaar. Ongeveer de helft van de hoeveelheid zwavel in het lichaam vinden we in de spieren, de huid en de botten. Op water en natrium na is zwavel een van de meest gebruikte stoffen in ons lichaam. Bij een man van 80 kg bestaat ongeveer 4 kilo van zijn lichaamsgewicht uit zwavel. MSM is betrokken bij de vorming van wel meer dan 150 verbindingen.
 • SolMAG MSM kristalpoeder wordt geproduceerd door middel van een uniek destillatieproces. Hierdoor ontstaat een 99% zuivere, hoogwaardige vorm van MSM poeder.
 • MSM kristalpoeder werkt bijzonder goed wanneer het met andere supplementen zoals glucosaminesulfaat gecombineerd wordt. Ook is het goed te combineren met vitamine C.
 • Bevat geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 • Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Gebruik MSM kristalpoeder:

Geadviseerd dagelijks gebruik:
Volwassenen: tweemaal daags 1-2 gram opgelost in wat water of een andere vloeistof, of zoals aanbevolen. Voor snelle opname verdient het aanbeveling de vloeistof op een lege maag dan wel vóór de maaltijd in te nemen.
Tip: Het gebruik langzaam opbouwen tot het gewenste resultaat.

Gebruik voor in bad: Voeg MSM Kristalpoeder toe aan een bad of voetenbad met Regenesis magnesium badkristallen.
Gebruik voor een voetenbad 10-15 gram MSM kristalpoeder (voetenbad van ca. 4 liter warm water) en in een ligbad ca. 50 – 100 gram MSM kristalpoeder.

De aanbevolen dagdoseringen niet overschrijden.

Inhoud: 400 g.

Ingrediënten: methylsulfonylmethaan.

Bewaaradvies: Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Afgesloten en op een koele, donkere, droge plaats bewaren.

Waarschuwing: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
MSM staat bekend als een van de veiligste stoffen op aarde, ongeveer net zo veilig al water. Bij sommige mensen kan MSM echter een mild bloedverdunnend effect hebben. Dit is op zich niets bijzonders, ook voedsel kan de dikte van het bloed beïnvloeden. Gebruik je bloedverdunners dan wordt je aangeraden aangeraden aan je arts te melden dat je van plan bent MSM te gebruiken.

Houdbaarheid: 36 maanden na opening.

Solmag MSM kristalpoeder 500 g voedingssupplement.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560252
EAN8719324528160
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Solmag MSM poeder
Uw waardering
Solmag MSM poeder

Solmag MSM poeder

Aanbiedingsprijs € 22,46 Normale prijs € 29,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe