Resonantie Sieraden: Stijl en Energie in Harmonie

In de hedendaagse technologische wereld, streven velen naar balans in een harmonieuze leefomgeving. Het blijkt echter mogelijk te zijn om juist dankzij hulp van geavanceerde technologie de leefomgeving te verbeteren. Aan de basis hiervan staat de Polarizer Plate, een product gebaseerd op geavanceerde technologieën, die een unieke benadering biedt voor het verbeteren van leefomgevingen. Meditech Europe is erin geslaagd deze geavanceerde technologieën te integreren in stijlvolle sieraden, waarbij ook koper en in de toekomst wellicht kristallen een rol spelen. Daarover vertellen we je graag in deze blog.

Welke Materialen bevatten Resonantie Sieraden?

Koper is een populair metaal voor het maken van resonerende sieraden vanwege zijn natuurlijke eigenschappen. Het metaal heeft een uniek vermogen om te resoneren met de natuurlijke energie van het lichaam, wat kan helpen om welzijn en evenwicht te bevorderen.

Populaire soorten resonerende sieraden met koper zijn de hanger en de armband. Deze hangers en armbanden worden vaak gemaakt met een combinatie van koper en andere materialen, zoals kristallen of edelstenen, om de resonerende eigenschappen van het koper en de edelstenen te versterken waardoor een synergetisch effect optreedt. De combinatie van materialen creëert een unieke energie die kan helpen om de energie van cellen en celstructuren in evenwicht te brengen en balans te bevorderen.

Resonantie kettingen

Bij Meditech Europe hebben we de Polarizer Plate kunnen verwerken in een stijlvol sieraad die je aan een ketting om je hals kunt dragen. Deze is op dit moment verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de Bodyguard Polarizer en de Bodyguard Deluxe.

Beide modellen zijn gebaseerd op de Polarizer plate, welke Meditech Europe in verschillende groottes ook los verkoopt, maar nu ook heeft weten te integreren in stijlvolle resonantie kettingen. Deze Polarizer Plates zijn in feite kleine Lakhovsky Antennen, die in staat zijn om schadelijke frequenties om te vormen naar harmonieuze frequenties die weer uitgezonden worden en op die manier zorgen voor een aangename en harmonische leefomgeving. Cellen en celstructuren kunnen hierdoor gaan resoneren met deze harmonische frequenties waardoor de balans hersteld wordt. Deze balans is vaak verstoord door allerlei straling die de hedendaagse technologische wereld vaak met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan straling van de telefoon, WiFi, enzovoort. Deze straling wordt ook wel elektrosmog genoemd.

Een voordeel van een resonantie sieraad, zoals een halsketting, is dat deze dicht bij het lichaam kan worden gedragen en dat je hem altijd bij je draagt, waar je ook bent.

Resonantie armbanden

Bij Meditech Europe zijn we erin geslaagd om kleine Lakhovsky Antennen in de vorm van Polarizer Plates te combineren met kristallen en koper in resonantie producten zoals de Levensveld Polarizers en de Personal Polarizers. Hierdoor ontstaat een synergetische werking tussen de Polarizer Plate, de kristallen en het koper. We zijn aan het onderzoeken of we in de toekomst koper en kristallen kunnen verwerken in stijlvolle armbanden, waardoor je de synergetische werking van koper en kristallen kan ervaren dicht op de huid. We blijven je natuurlijk op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Houd hiervoor ook onze nieuwsbrief, facebook  en instagrampagina in de gaten.

Effect van edelstenen

Edelstenen worden door sommige mensen gezien als dragers van positieve energieën die een gunstige invloed op de omgeving kunnen hebben. Deze perceptie komt voort uit verschillende spirituele en holistische tradities die er van uitgaan dat kristallen bepaalde eigenschappen en energieën hebben die kunnen worden gebruikt voor helende en harmoniserende doeleinden.

Veel edelstenen zijn kristallijne mineralen, wat betekent dat ze een kristalstructuur hebben en daarom ook wel kristallen genoemd worden. Een edelsteen kan bestaan uit één enkel mineraal of uit meerdere mineralen. Wanneer een edelsteen uit slechts één mineraal bestaat, wordt het een kristal genoemd, en daarom worden beide termen vaak door elkaar gebruikt.


De werking

Kristallen worden in spirituele en holistische tradities gebruikt voor het helpen bij het balanceren van de energieën in een ruimte. Ze worden gebruikt om negatieve energieën te absorberen en positieve energieën te versterken, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. Hierdoor ervaren veel mensen een gevoel van rust, kalmte en welzijn wanneer ze zich in de buurt van bepaalde kristallen bevinden. Ook worden kristallen door mensen die zich bezighouden met spirituele praktijken vaak gezien als krachtige hulpmiddelen voor spirituele groei, meditatie en bewustwording.

De kwantumwetenschap

Kwantumfysica is de tak van de natuurkunde die zich bezighoudt met de studie van de allerkleinste deeltjes en de fundamentele principes op subatomair niveau. We hebben het dan over kwantumdeeltjes en deze zijn zo klein dat de gewone natuurkundige wetten niet mee opgaan. We komen hierbij op het grensvlak tussen wetenschap en spiritualiteit. De uitspraak alles is energie komt dan ook hier vandaan. Deze energie wordt geacht een bepaalde trilling of frequentie te hebben.

Edelstenen zijn mineralen die zich in de loop van vele jaren gevormd hebben tot kristallen. De atomen in een kristal hebben tot op het kleinste niveau dezelfde structuur en krijgen afhankelijk van de stoffen waaruit ze opgebouwd zijn hun unieke vorm. Verondersteld wordt dat door deze unieke vorm en structuur kristallen een positieve energie uitzenden met een eigen unieke frequentie. De cellen en celstructuren in de omgeving kunnen hierop reageren door deze frequentie of energie over te nemen. Dit noemen we ook wel resonantie.

Ook zijn er bepaalde soorten kristallen waarvan wordt verondersteld dat deze negatieve energie en frequenties kunnen opvangen en absorberen.

Kortom, dit verklaart waarom volgens de kwantumwetenschap aangenomen wordt dat kristallen de leefomgeving op een positieve manier kunnen beïnvloeden en zo kunnen zorgen voor harmonie en balans.

Conclusie

Koper resonerende sieraden, mogelijk gecombineerd met edelstenen, zijn een populaire keuze onder mensen die hun welzijn en leefomgeving willen verbeteren. Het metaal heeft een uniek vermogen om te resoneren met de natuurlijke energie van cellen, wat kan bijdragen aan harmonie en balans. Edelstenen of kristallen voegen hieraan een unieke trilling of vibratie toe, wat zorgt voor synergie met het koper.

Bij Meditech Europe streven we naar harmonie en balans in jouw leefomgeving. Ontdek onze selectie producten op onze website die werken door middel van resonantie, waaronder onze resonantie sieraden. Bezoek onze website voor meer informatie.

Heb je vragen over onze resonantie sieraden en andere producten? Neem gerust contact met ons op via info@meditecheurope.nl of bel naar +31527 292 331. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je van alle benodigde informatie te voorzien.