BodyGuard Polarizer

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De BodyGuard Polarizer beschermt u de hele dag, waar je ook bent!

€ 24,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
20230125
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Lakhovsky-antennes, ook bekend als Multi-Wave Oscillators, zijn unieke apparaten die koperen spoelen gebruiken om specifieke frequenties uit te zenden die een positief effect kunnen hebben op planten, bomen, bloemen en zaden. Het gebruik van koper in deze apparaten is essentieel voor hun effectiviteit, omdat koper bekend staat om zijn vermogen elektriciteit te geleiden en specifieke frequenties uit te zenden. Het concept achter de Lakhovsky-antennes is dat elke cel in het menselijk lichaam zijn eigen resonantiefrequentie heeft, en deze frequenties kunnen worden verstoord door verschillende factoren zoals ziekte, stress of blootstelling aan schadelijke frequenties van technologie. Door het lichaam bloot te stellen aan de specifieke frequenties die door de Lakhovsky-antennes worden uitgezonden, wordt aangenomen dat deze frequenties kunnen helpen de eigen frequenties van het lichaam weer in balans te brengen.

Meditech Europe biedt u nu de BodyGuard Polarizer. Het is een kleiner ontworpen Polarizer, met dikkere koperen spoelen. Hij kan worden gebruikt als halsketting en dus dicht bij het lichaam worden gedragen.

 

Wat doet de BodyGuard Polarizer?

Neem een mobiele telefoon, zoek naar WiFi signalen en, afhankelijk van uw positie, zal uw telefoon er verschillende vinden. Dit toont aan dat deze frequenties echt aanwezig zijn, ook al kunt u ze niet zien. Zo zijn er duizenden en duizenden frequenties om ons heen die we niet bewust kunnen waarnemen. Echter, al deze frequenties kunnen het menslijk lichaam in de war brengen, met vele vage klachten tot gevolg.
De BodyGuard Polarizer vangt de frequenties die er zijn (dus bijvoorbeeld van WiFi, 4G, 5G, TV, etc.) ook op. Het koper in de BodyGuard Polarizer resoneert door deze frequenties. Door de specifieke vorm waarin het koper is aangebracht in de BodyGuard Polarizer, vergelijkbaar met de grote Lakhovsky Antennen van de Multiwave, ontstaat er een frequentie veld dat moeilijk meetbaar is, maar wel voelbaar voor de sensibele mensen onder ons. Daarnaast kun je ook de Polarizer Test doen (2 glazen water, een op de BodyGuard Polarizer zetten en een er naast), waarmee je kunt ervaren dat het water dat op de BodyGuard Polarizer heeft gestaan echt zachter en prettiger aanvoelt in de mond.
Dit frequentie veld wordt door mensen als zeer ontspannend en aangenaam ervaren. Zeker wanneer de BodyGuard Polarizer op de zonnevlecht wordt gedragen blijkt dit voor velen een zeer weldadige werking te hebben.

 

Specificaties:

42 x 35 mm
Standaard geleverd met zwart snoer

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.20230125
EAN8718546850257
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BodyGuard Polarizer
Uw waardering
BodyGuard Polarizer

BodyGuard Polarizer

€ 24,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe