Voordelen van het Gebruiken van Levensveld Polarizers

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die de kwaliteit van onze leefomgeving kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer, een product dat gebruik maakt van koperen ringen die zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen in combinatie met kristallen om de leefomgeving te verbeteren. In dit artikel verkennen we grondig de voordelen van het gebruik van Levensveld Polarizers. Ontdek hoe deze producten kunnen helpen bij stressvermindering van celsystemen, het bevorderen van ontspanning bij biologische systemen en meehelpen bij het beschermen tegen elektrosmog. Laten we samen deze boeiende reis beginnen.

De Levensveld Polarizer in Essentie

Bij Meditech Europe leveren we geavanceerde producten die de harmonie en balans in je leefomgeving ondersteunen. Onze Levensveld Polarizers, beschikbaar op onze website, maken deel uit van deze innovatieve benadering. Voor een diepgaande uitleg over de diverse typen Levensveld Polarizers verwijzen we je graag naar onze uitgebreide blog hierover.

In deze blog gaan we het met je hebben over de voordelen van het gebruiken van Levensveld Polarizers, maar voordat we dat doen geven we eerst een korte samenvatting van de werking:

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt. De Levensveld Polarizer is speciaal ontwikkeld voor ruimtes in huis, zoals bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer en de werkomgeving. Via het stopcontact wordt de werking versterkt en is het bereik veel groter.

De Levensveld Polarizer is bovendien verrijkt met kristallen. Verschillende spirituele en holistische tradities gaan er van uit dat kristallen bepaalde eigenschappen en energieën hebben die kunnen worden gebruikt voor helende en harmoniserende doeleinden. Door nu de Polarizer Plate te combineren met kristallen ontstaat er een synergie die positieve effecten kan hebben op het welzijn van biologische systemen en celstructuren en op de ruimte waarin deze zich bevinden.

Wil je nog meer weten over de werking en de opbouw van de Levensveld Polarizers dan kun je de blog lezen over de wetenschap achter de Levensveld Polarizers, die al eerder is verschenen.

Bescherming tegen Elektrosmog

Hoewel elektromagnetische velden een natuurlijk onderdeel zijn van onze omgeving (bijvoorbeeld het magnetische veld van de aarde), wordt de term elektrosmog vaak gebruikt om de mogelijke gezondheids- en milieueffecten van de toenemende hoeveelheid door de mens veroorzaakte elektromagnetische straling te beschrijven. Sommige mensen maken zich zorgen dat langdurige blootstelling aan hoge niveaus van deze kunstmatig opgewekte elektromagnetische velden negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Over het algemeen is elektrosmog een onderwerp van voortdurend onderzoek en debat onder wetenschappers, beleidsmakers en het publiek vanwege de mogelijke effecten en hoe eventuele mogelijke risico's te beperken, terwijl we tegelijkertijd willen profiteren van de voordelen van de moderne technologie.

Door de aanwezigheid van een Levensveld Polarizer in de leefomgeving wordt als het ware de negatieve energie die kan ontstaan door elektrosmog getransformeerd in een meer harmonieuze energie die positieve effecten kan hebben voor biologische levenssystemen en celstructuren. De Levensveld Polarizer fungeert als het ware als een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt.

Voor dit effect is de Polarizer Plate verantwoordelijk, een essentieel onderdeel van de Levensveld Polarizer. Dit is een ronde schijf van carbon waarop koperen ringen zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen. Deze specifieke configuratie is gebaseerd op  het werk van Georges Lakhovsky, een revolutionaire wetenschapper die gefascineerd was door de potentie van elektriciteit en frequenties in relatie tot biologische systemen.

Stress en de invloed van de Leefomgeving

Een positieve harmonieuze leefomgeving kan bijdragen aan een optimale harmonisatie van de leefomgeving en daardoor een positieve invloed hebben op het verminderen van stress in de ons bekende biologische celstructuren. De Levensveld Polarizer kan een bijdrage leveren aan deze leefomgeving door te zorgen voor energetische balans. Naast de Polarizer Plate, een belangrijk onderdeel van de Levensveld Polarizer, komen hierbij ook de kristallen in beeld.

Kristallen hebben een lange geschiedenis van gebruik in verschillende culturen vanwege hun vermeende helende eigenschappen. Er zijn veel mensen die positieve ervaringen melden met het gebruik van kristallen om stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rozenkwarts, een zachtroze steen die wordt geassocieerd met liefde en emotioneel welzijn. Maar ook amethist bekend vanwege zijn rustgevende eigenschappen en bergkristal vanwege zijn heldere en zuiverende eigenschappen kunnen bijdragen aan een gevoel van welzijn.

Doordat de kristallen in de Levensveld Polarizer rechtstreeks op de Polarizer Plate zijn geplaatst wordt de werking van de kristallen als het ware versterkt doorgegeven aan de leefomgeving. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite.

Een harmonieuze Leefomgeving en Slaap

Door het plaatsen van een Levensveld Polarizer in de slaapkamer zal er een bijdrage geleverd worden aan een rustige harmonieuze omgeving om in te slapen. Verschillende aspecten van de slaapkamer spelen een rol bij het goed kunnen slapen zoals de slaapkamertemperatuur, een goede verduistering, een stille omgeving, een comfortabel bed, een goede luchtvochtigheid en ventilatie.

Maar ook het minimaliseren van elektronica in de slaapkamer speelt een belangrijke rol. Elektromagnetische velden (EMV) worden geproduceerd door elektronische apparaten zoals smartphones, laptops, televisies en andere draadloze apparatuur. Hoewel de directe invloed van elektromagnetische velden op de kwaliteit van de slaap nog niet volledig is begrepen, suggereren sommige studies dat blootstelling aan elektromagnetische velden tijdens de slaap kan leiden tot een minder rustgevende slaap. Als je slaap erg wordt verstoord kan dit resulteren in vermoeidheid, verminderde alertheid en andere slaap gerelateerde problemen overdag. Daarom kan het van belang zijn om zo weinig mogelijk elektronica in de slaapkamer te hebben. Mocht je dit wel nodig hebben zoals bijvoorbeeld wekkers, zorg dan dat deze op afstand van je bed geplaatst worden.

Ook zonder elektronica in je slaapkamer kun je blootgesteld worden aan elektromagnetische velden en straling vanwege de al eerder besproken elektrosmog. In dat geval kan de aanwezigheid van de Levensveld Polarizer bijdragen aan bescherming tegen elektromagnetische velden en straling.

Conclusie

De Levensveld Polarizer is een innovatieve technologie om biologische systemen en de leefomgeving te optimaliseren. In deze blog hebben we besproken hoe de Levensveld Polarizer kan helpen bij stressvermindering en het bevorderen van slaap. Ook kwam de bescherming tegen elektrosmog aan de orde. Voor meer informatie en vragen over Levensveld Polarizers en andere resonantie producten kun je contact opnemen via info@meditecheurope.nl of +31527 292 331.  Wij voorzien je graag van alle informatie.