Verschillende typen Levensveld Polarizers Uitgelicht

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer, een product dat gebruik maakt van koperen ringen die zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen in kombinatie met kristallen om de leefomgeving te verbeteren. In dit artikel duiken we dieper in de verschillende typen Levensveld Polarizers die er zijn en geven we aanvullende informatie om zo te kunnen bepalen welk model het beste bij je past.

Essentie van de Levensveld Polarizer

Voordat we beginnen met een beschrijving van de verschillende typen levensveld Polarizers die Meditech Europe aanbiedt op haar website, geven we eerst een korte samenvatting van de werking:

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt. De Levensveld Polarizer is speciaal ontwikkeld voor ruimtes in huis en de werkomgeving. Via het stopcontact wordt de werking versterkt en is het bereik veel groter. De Levensveld Polarizer is verrijkt met kristallen, waardoor er een synergie in positieve effecten ontstaat. Voor uitgebreidere informatie over de werking en de opbouw van de Levensveld Polarizer verwijzen  we je naar de blog over de wetenschap achter Levensveld Polarizers.

Overzicht van de verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen bij Meditech Europe te verkrijgen welke we hieronder zullen bespreken. Deze modellen bevatten per model andere kristellen die elk een verschillende uitwerking op de leefomgeving hebben:

Levensveld Polarizer Plus: De levensveld Polarizer plus is opgebouwd uit Koper, een Polarizer Plate en Bergkristal en Toermalijn. Deze zorgvuldig geselecteerde componenten zijn bedoeld om een positieve invloed uit  te oefenen op leefomgevingen en celstructuren.

Het koper in de Levensveld Polarizer Plus fungeert als een geleider van energie en frequenties en speelt een sleutelrol bij het ondersteunen van een gebalanceerde leefomgeving. Deze natuurlijke component draagt bij aan de algehele harmonie en vitaliteit van de ruimte waarin het wordt gebruikt.

De polarizer plate, een essentieel onderdeel van dit product, werkt kort samengevat als een filter voor omgevingsenergieën. Het helpt ongewenste frequenties te verminderen en draagt zo bij aan een kalme en evenwichtige atmosfeer.

Bergkristal, bekend om zijn zuiverende eigenschappen, voegt een vleugje helderheid toe aan de omgeving. Het staat erom bekend positieve energie te bevorderen en kan een positieve invloed hebben op de atmosfeer van de ruimte waarin het wordt geplaatst.

Tot slot toermalijn, dit kristal is sterk aardend, reinigend en beschermend. Het beschermt tegen straling en zet negatieve energie om in positieve energie en draagt bij aan de algemene balans van de omgeving.

Levensveld Polarizer Antenne: De Levensveld Polarizer Antenne is qua opbouw en werking gelijk aan de Levensveld Polarizer Plus en bestaat dus ook uit Koper, een Polarizer Plate en de kristallen Berkristal en Tourmalijn. Het verschil is echter dat deze polarizer over een antenne beschikt en niet over een stekker. De Levensveld Polarizer Antenne heeft dus geen stopcontact nodig om zijn invloed op de leefomgeving uit te kunnen oefenen. De gevoelige antenne zorgt voor het harmoniseren  van de leefomgeving van de ruimte waarin deze Levensveld Polarizer zich bevindt.

Levensveld Polarizer Rose Quartz: De Levensveld Polarizer Rose Quartz is opgebouwd uit Koper, een Polarizer Plate en Rozenkwarts. Deze zorgvuldig geselecteerde componenten zijn bedoeld om een positieve invloed uit  te oefenen op jouw leefomgeving en celstructuren.

De integratie van koper in de Levensveld Polarizer Rose Quartz voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar dient ook als een geleider van energie in jouw leefruimte. Koper staat bekend om zijn vermogen om elektriciteit en warmte effectief te geleiden, en dit draagt bij aan het creëren van een gebalanceerde atmosfeer om je heen.

De Polarizer Plate fungeert als een filter voor elektromagnetische velden, waarbij het helpt om een harmonieuzere omgeving te creëren. Het resultaat is een gevoel van rust en stabiliteit, terwijl de natuurlijke energieën in balans worden gebracht.

Het hart van de Levensveld Polarizer Rose Quartz wordt gevormd door rozenkwarts, een kristal dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn kalmerende en liefdevolle eigenschappen. Rozenkwarts staat symbool voor liefde en harmonie, en het wordt gezegd dat het een positieve invloed heeft op emotioneel welzijn. De combinatie van rozenkwarts met de andere elementen in deze polarizer draagt bij aan een omgeving die uitnodigt tot ontspanning en welzijn.

Levensveld Polarizer Pro: De Levensveld Polarizer Pro bestaat uit Koper, een Polarizer Plate en Bergkristal en Hematiet. Dit geavanceerde product combineert koper, een Polarizer Plate, Bergkristal en Hematiet om een harmonieuze atmosfeer te creëren.

Het elegante koper in de Levensveld Polarizer Pro dient als een geleider van energie. Het helpt de energie in je omgeving te stabiliseren en draagt bij aan het handhaven van een gebalanceerd levensveld.

De Polarizer Plate, een essentieel onderdeel van dit innovatieve product, helpt bij het creëren van een omgeving waarin de natuurlijke energiestromen worden geoptimaliseerd, wat een positieve invloed kan hebben op de celstructuren.

Bergkristal, bekend om zijn zuiverende eigenschappen, wordt toegevoegd aan de Levensveld Polarizer Pro om de omgevingsenergie te verhelderen en te versterken. Het kristal werkt als een katalysator voor positieve energie, waardoor een heldere en evenwichtige atmosfeer ontstaat die gunstig kan zijn voor celstructuren.

Hematiet, met zijn aardende eigenschappen, draagt bij aan het stabiliseren van de energievelden in je leefomgeving. Dit mineraal kan helpen om een rustgevende sfeer te creëren, waardoor de omstandigheden gunstig zijn voor gezonde celstructuren. Daarnaast versterkt het de eenheid tussen lichaam, ziel en geest.

Levensveld Polarizer Gold: De Levensveld Polarizer Gold is samengesteld uit koper, een Energized Active Polarizer Plate, Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Ontdek de magie van de Levensveld Polarizer Gold, een uniek product dat speciaal is samengesteld met de Gouden Driehoek om een harmonieuze leefomgeving te bevorderen.

Met koper, een metaal dat bekend staat om zijn geleidende eigenschappen, biedt deze polarizer een subtiel evenwicht in je levenssfeer.

De Polarizer Plate in dit prachtige product werkt als een filter voor omgevingsenergieën, en helpt bij het creëren van een positieve atmosfeer in je leefruimte.

De toevoeging van bergkristal brengt helderheid en zuiverheid, waardoor een kalme en evenwichtige omgeving ontstaat die bevorderlijk is voor welzijn.

Rozenkwarts, met zijn zachte en liefdevolle energie, draagt bij aan het scheppen van een warme en geborgen atmosfeer. Deze edelsteen staat symbool voor liefde en harmonie, waardoor het een waardevolle aanvulling is op de Levensveld Polarizer Gold.

Amethist, met zijn kenmerkende paarse tint, wordt traditioneel geassocieerd met rust en spirituele groei. De aanwezigheid van amethist in dit product draagt bij aan het bevorderen van een rustige en serene omgeving, perfect voor het creëren van een plek van innerlijke balans.

Levensveld Polarizer Powerful: De Levensveld Polarizer Powerful bestaat uit koper, een Energized Active Polarizer Plate en de kristallen Bergkristal en Shungite. Ervaar de verrijkende invloed van de Levensveld Polarizer Powerful. Ontworpen met aandacht voor leefomgeving en celstructuren, biedt deze polarizer een subtiele doch krachtige bijdrage aan het bevorderen van een gebalanceerd levensveld.

Met zijn natuurlijke eigenschappen draagt koper bij aan een harmonieuze omgeving. Het staat bekend om zijn geleidende vermogen en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om de energie in de ruimte te stabiliseren.

De geïntegreerde polarizer plate draagt bij aan het afstemmen van de energetische frequenties in je leefruimte. Door het begeleiden van positieve energiestromen draagt het bij aan een gebalanceerd levensveld.

Shungite staat bekend om zijn absorberende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om ongewenste energieën te filteren. In de Levensveld Polarizer Powerful draagt shungite bij aan het zuiveren van de omgeving, waardoor een heldere en evenwichtige atmosfeer ontstaat.

Bergkristal, met zijn zuiverende eigenschappen, voegt een extra dimensie toe aan de Polarizer Powerful. Het staat bekend om zijn vermogen om energie te versterken en te zuiveren, wat bijdraagt aan een positieve omgeving. Daarnaast versterkt het de eenheid tussen lichaam, ziel en geest.

Levensveld Polarizer Custom Made: De Levensveld Polarizer Custom Made is een uniek op maat gemaakt product, bedacht om een harmonieuze leefomgeving te bevorderen door middel van de innovatieve combinatie van koper, een Energized Active Polarizer Plate en kristallen naar keuze, samen te stellen volgens uw eigen voorkeur.

De koperen elementen in de Levensveld Polarizer Custom Made dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer in uw leefomgeving. Koper staat bekend om zijn eigenschappen die een gevoel van welzijn bevorderen, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke omgeving.

De toegevoegde polarizer plate in dit unieke product draagt bij aan het creëren van een gebalanceerde energieomgeving in uw leefruimte. Door zijn specifieke eigenschappen helpt de polarizer plate om de energiestromen te optimaliseren, waardoor een rustgevende atmosfeer ontstaat die bijdraagt aan een positieve levenservaring.

Een opmerkelijk kenmerk van de Levensveld Polarizer Custom Made is de mogelijkheid om kristallen naar keuze toe te voegen, en deze aan te passen volgens uw eigen combinatie. Kristallen worden al eeuwenlang gewaardeerd vanwege hun unieke eigenschappen en esthetische waarde. Door uw persoonlijke selectie van kristallen toe te voegen, kunt u een sfeer creëren die perfect past bij uw smaak en stijl.

Vergelijking tussen de verschillende modellen Levensveld Polarizers

De verschillen tussen de verschillende modellen Levensveld Polarizers kunnen worden verklaard door de verschillende kristallen die worden toegepast. Behalve bij de modellen Levensveld Polarizer Plus en Levensveld Polarizer Antenne. Deze zijn qua toegepaste kristallen identiek, maar het verschil zit hem in het feit dat de Levensveld Polarizer Plus net als de andere modellen een stekker heeft en in het stopcontact van het energienet geplaatst dient te worden. Daarna werkt het energienet als een grote antenne voor de Levensveld Polarizers.
De Levensveld Polarizer Antenne heeft geen stekker maar een eigen antenne, die invloed uitoefent op de ruimte waarin de polarizer geplaatst is.

De Levensveld Polarizer Plus en de Levensveld Polarizer Antenne bevat bergkristal bekend van zijnzuiverende eigenschappen en toermalijn welke sterk reinigend en beschermend is. Ontdek de synergie van deze natuurlijke elementen met de Levensveld Polarizer Plus en creëer een omgeving die uitnodigt tot harmonie en balans, terwijl je de focus legt op leefomgeving en celstructuren.

De Levensveld Polarizer Rose Quartz bevat rozenkwarts dat bekend staat om zijn kalmerende en liefdevolle eigenschappen. Breng een subtiel evenwicht in jouw leefomgeving en ervaar de synergie van koper, polarizer plate en rozenkwarts met de Levensveld Polarizer Rose Quartz. Creëer een ruimte die jou omhult met positieve energie, welke bevorderlijk is voor rust en welzijn, en waarin de natuurlijke stromen van energie in harmonie samenkomen.

De Levensveld Polarizer Pro bevat bergkristal bekend om zijn zuiverende eigenschappen en hematiet vanwege zijn aardende eigenschappen. De Levensveld Polarizer Pro is een doordacht samengesteld product dat is ontworpen om positieve energie en balans te brengen in zowel je leefomgeving als de structuren van jouw cellen. Ervaar de harmonie en optimaliseer jouw levensveld met de Levensveld Polarizer Pro!

De Levensveld Polarizer Gold bevat bergkristal bekend van zijn zuiverende eigenschappen, rozenkwarts vanwege de kalmerende en liefdevolle eigenschappen en amethist vanwege de associatie met rust en spirituele groei. Tezamen vormen ze de gouden driehoek om een harmonieuze leefomgeving te bevorderen. Ontdek de subtiliteiten van een gebalanceerde sfeer en laat de energie van koper, de polarizer plate en de gouden driehoek samensmelten om een positieve invloed op celstructuren te bevorderen. Laat de natuurlijke kracht van deze elementen jou omringen en geniet van een omgeving die uitnodigt tot rust, reflectie en evenwicht.

De Levensveld Polarizer Powerful bevat bergkristal bekend om zijn zuiverende eigenschappen en shungite vanwege zijn absorberende eigenschappen en de laatste wordt vaak gebruikt om ongewenste energieën te filteren. Transformeer jouw leefomgeving met de Levensveld Polarizer Powerful en creëer een ruimte waarin de subtiele krachten van koper, polarizer plate, shungite en bergkristal samenkomen om een gebalanceerd en verrijkt levensveld te ondersteunen. Geef jouw leefomgeving de aandacht die het verdient en omring jezelf met de positieve energieën die deze unieke polarizer te bieden heeft.

Levensveld Polarizer Custom Made is een uniek product, voor jou op maat gemaakt omdat je zelf kunt kiezen welke kristallen we moeten toevoegen. Kristallen die al eeuwenlang gewaardeerd worden vanwege hun unieke eigenschappen en esthetische waarde. Breng met de Levensveld Polarizer Custom Made een nieuw niveau van harmonie en balans in uw leefomgeving, waar de combinatie van koper, polarizer plate en uw gekozen kristallen een unieke synergie vormt.

Conclusie

De levensveld polarizer is een innovatieve technologie om biologische systemen en de leefomgeving te optimaliseren. Naast koper en een Polarizer Plate zijn aan de Levensveld Polarizer kristallen toegevoegd die een synergetische werking met de Polarizer Plate en het koper hebben. De verschillen tussen de typen Levensveld Polarizers worden met name bepaald door de verschillende toegevoegde kristallen.

Meditech Europe staat klaar om je te adviseren en te voorzien van producten die je kunnen helpen bij het optimaliseren van de leefomgeving en het verminderen van elektrosmog en ongewenste straling. Voor dit doel hebben wij een aantal producten op het gebied van frequentie en resonantie. Zie hiervoor ook onze website. In dit blog hebben we met name de Levensveld Polarizers besproken.

Voor meer informatie en vragen over Levensveld Polarizers en andere resonantie producten kun je contact opnemen via info@meditecheurope.nl of +31527 292 331.  Wij voorzien je graag van alle informatie.