Bent u, net als vele anderen, altijd op zoek naar bewust gemaakte producten? Verwent u uzelf graag met natuurlijke producten die met zorg gemaakt zijn zonder chemische toevoegingen met uw welzijn als doel? Dan is onze Colloïdaal Zilver Zalf met Goud speciaal voor u. Ons paradepaardje wordt al sinds de 90er jaren aan veel tevreden klanten geleverd en damesblad Libelle noemde het dan ook niet voor niets “Een parel in een potje”.

 

 

 

 

 

Uw grootste orgaan verdient uw aandacht

Wist u dat uw huid uw grootste orgaan is? Uw huid weegt het meest van al uw organen en is uw eerste bescherming tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Veel mensen zijn zich hier niet bewust van en denken pas aan hun huid wanneer er iets mis mee gaat. Anderen willen graag dat hun huid zo lang mogelijk haar jeugdige uitstraling behoudt en geven het daarom juist extra aandacht. Wat de reden ook is, het is een goed idee om uw huid op de juiste manier te verzorgen en haar de aandacht te geven die zij verdient.

“De spiegel van de ziel”

Vele oude tradities lezen de huid om te zien hoe het met de gezondheid van een persoon gesteld is. Het is algemeen bekend dat stress allerlei huidproblemen kan veroorzaken zoals puistjes, acne, droge huid en zelfs eczeem. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door langere periodes van stress waarin het lichaam cortisol aan maakt. Cortisol onderdrukt het immuunsysteem en beschermt het lichaam in stressvolle noodsituaties. Hierdoor ontstaan er makkelijker ontstekingen en andere problemen die zich aan de buitenkant laten zien via de huid. Het is dus erg belangrijk om aandacht te hebben voor de huid en op haar signalen te reageren.

Zilver Zalf met Goud

Natuurlijke verzorging van binnen én van buiten

Wanneer de huid tekenen geeft van vermoeidheid, stress of andere ongemakken is het belangrijk om dit aan te pakken van twee kanten. De belangrijkste stap is natuurlijk de oorzaak en die zit (bijna) altijd vanbinnen. Probeer stress factoren uit uw leven weg te nemen of te verminderen en zorg voor voldoende ontspanning. Fysieke activiteit is goed om spanning af te laten vloeien en brengt daarnaast ook uw lymfesystemen in beweging en zorgt voor een betere conditie van hart en bloedvaten. Dit alles laat zich zien door uw huid. Maar in gevallen van ongemakken is het ook belangrijk de huid op natuurlijke manier te verzorgen en het op die manier makkelijker te maken te herstellen en te gedijen. In dergelijke gevallen wilt u contact met chemicaliën en andere belastende stoffen zo veel mogelijk vermijden en uw huid niet uitdrogen door zepen of bijvoorbeeld alcoholhoudende producten. Er zijn vele natuurlijke producten die de huid in veel uiteenlopende situaties kunnen ondersteunen en helpen. Het is dus verstandig om uw huid te verzorgen met producten die enkel hiervan gebruik maken.

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud | Puur natuur door zuivere mineralen

Het geheim van onze Colloïdaal Zilver Zalf met Goud is zo bijzonder eenvoudig dat het bijna ongelofelijk is. De natuurlijke samenstelling van deze zalf is zo ontworpen dat het geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen nodig heeft. Het bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten die ieder hun eigen speciale en voedende eigenschappen hebben. De meest bijzondere van deze ingrediënten zijn het colloïdaal zilver en goud wat zelf ontwikkeld hebben. Deze “Silver essence” en “Gold essence” geven de zalf op natuurlijke manier haar lange gebruiksplezier en de verfrissende en energetische eigenschappen. De antibacteriële werking van colloïdaal zilver maakt dat bacteriën geen grip krijgen en dus blijft de zalf lang goed. Verder bestaat deze zalf uit zuivere mineralen en oliën die allen hun verzorgende en verrijkende werking hebben in vele uiteenlopende situaties.

Zilver Zalf met Goud

Uniek omhulsel | Ultraviolet glas

Om de Colloïdaal Zilver Zalf met Goud tot een hoger niveau te tillen en om de houdbaarheid van de zalf nog beter te maken is deze verpakt in Miron ultraviolet glas. Wanneer licht door dit glas valt wordt bijna al het licht tegen gehouden. Enkel ultraviolet licht bereikt de zalf waardoor deze beschermd wordt tegen de schadelijke gevolgen van contact met licht en tegelijk wordt het product energetisch verrijkt.

Ongekende veelzijdigheid door bijzondere eenvoud

Doordat deze zalf uit enkel pure en zuivere natuurlijke ingrediënten bestaat is er geen enkele situatie waarbij het niet gebruikt kan of mag worden en is deze voor ieder huidtype geschikt. De toevoeging van de natuurlijke oliën als Lavendelolie, Tea Tree olie, Roos en Ylang Ylang geven haar de unieke subtiele zeer prettige geur. Het is hierdoor dan ook een een waar geschenk voor iedereen die op bewuste en natuurlijke manier zijn/haar huid wil verzorgen en/of verwennen.

Meer weten of direct bestellen?

Gebruik dan de knop hiernaast. U vindt daar onder anderen de volledige ingrediëntenlijst van de Colloïdaal Zilver zalf met Goud.

 https://www.meditecheurope.nl/colloidaal-zilver-zalf-met-goud-557.html