Colloïdaal Zilver Zalf met Goud

Beoordeling:
s:2:"98";% of 100

Colloidal zilverzalf met goud is verzorgend, reinigend en volledig natuurlijk!

Leverbaar in 50ml, 100ml, 250ml of 1kg.

Vanaf € 16,95

Dit product is op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantal
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml
€ 16,95
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml
€ 24,95
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 250 ml
€ 49,50
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 1kg
Aanbiedingsprijs € 149,00 Normale prijs € 198,00
Art.nr.
200700..
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Colloïdale Zilverzalf met Goud heeft een sterk optimaliserend effect. Volgens het damesblad Libelle is het "een juweel in een pot"!

Meditech Europe is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit met betrekking tot de productie en levering van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De laboratoriumtests zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd laboratorium. Dit betekent dat onze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat wij werken en voldoen aan de HACCP-richtlijnen.

Het kwaliteitscertificaat fijn zilver is aanwezig. Inhoud Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit van de Voedsel en Waren Autoriteit. Vraag uw leverancier of zij in het bezit zijn van dit certificaat van zuiverheid.

Het Colloïdaal Zilver dat wij aan u leveren wordt volgens een volledig uniek proces geproduceerd. Het principe is eenvoudig door het losmaken van de zuivere kleinste zilverdeeltjes via een meerfrequent hoogspanningsresonantiesysteem. De spanning ligt boven de 150.000 volt. Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die ervoor zorgt dat u de beste kwaliteit krijgt.

Werking Violet-Glas: Het violetglas is gebaseerd op het principe dat de moleculaire structuur van een stof permanent wordt gestimuleerd en opgeladen. Dit gebeurt door de doorlaatbaarheid in het UV-bereik (stimulerend) en in het infraroodbereik (oplaadbaar). UV-licht werkt als een bacterieremmer en lost op. Violet glas laat het onzichtbare ultraviolet licht en het zichtbare violette licht (ca. 380-420 h m 25%) toe in het glas samen met het infrarood licht (ca. 730-1050 h m 45%). Tegelijkertijd wordt het zichtbare licht van de zon (rood, blauw, geel, groen) geblokkeerd.

Ingrediënten:

Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, bijenwas, cetylalcohol, lanoline, tarwekiemolie gezuiverd, cetiol, kamille, Arnica, violatricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, Lavendel-TeaTree-Helicryse-rose-Ylang.

Onze producten zijn volledig vrij van chemicaliën en vrij van hormonen of andere chemisch geladen stoffen. Het is van natuurlijke oorsprong.

De eigenschappen van de ingrediënten:

Er is veel literatuur over de werkzaamheid en eigenschappen van de ingrediënten. We beperken ons hierbij tot gegevens die direct betrekking hebben op de intentie van het product:

Zuiver colloïdaal zilver: Anorganisch zilvermineraal heeft een krachtig effect om indringers tegen te houden.

Colloïdaal zilver is het uitgangspunt voor het maken van deze zalf.

Zuiver colloïdaal goud: Goud is een mentale, weerstands- en immuunsysteemversterker.

Plantaardige glycerine: gebruikt in huidcrèmes en lotions, trekt het vocht aan en houdt het vast.

Bijenwas: bouwstof

Matricaria kamille: Echte kamille: de werking van kamille maakt de plant zeer geschikt om te baden. De olie van de bloemhoofdjes is belangrijk in de cosmetische industrie.

Arnica montana Arnica: De Arnica tinctuur helpt uitwendig bij de gevolgen die kunnen worden veroorzaakt door vallen of andere ongemakken.

Viola tricola: Tricolor violet.

Vitamine A Caroteen: houdt de huid gezond.

Vitamine E Tocoferol: een natuurlijke vitamine E, goed voor het herstel van een beschadigde huid.

Lavendel: Zuiverend, reinigend en is een massage voor de huid. Pure lavendel wordt veel eigenschappen toegeschreven en natuurlijk is dit een bestanddeel van de zilverzalf.

Theeboom: Antiskrampstillend, schimmelwerend, stimulerend desinfecterend, diaphoretisch, enz. De Bundjalung aboriginals (oorspronkelijke bewoners van Australië) kenden al eeuwen geleden de speciale effecten van Tea Tree.

Helicryse: Helicryse zorgt voor een betere doorbloeding. Het werkt onder andere om kneuzingen te verlichten.

Roos: Is harmoniserend, kalmeert irritatie en verdriet. De roos is de koningin van de bloemen.

Ylang Ylang: Kalmerend en hydraterend, ontspannend. Ylang-ylang is een zoete, exotische olie, gebruikt in vele parfums. Het biedt een helpende hand bij het loslaten van spanning en stress. Ylang-ylang drukt het charisma en het zelfvertrouwen van de mens uit. Het verdrijft jaloerse gedachten en teleurstellingen. Verwerkt in huidverzorgingsproducten, is ylang-ylang kalmerend en hydraterend.

Onderzoek en ontwikkeling en productie: Meditech Europe 
Meditech Europe Colloidal Silver Ointment is geregistreerd als merk Met speciale dank aan Chi Nederland Drs Rijpkema voor advies en literatuur Drs Beck Many.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.200700..
EAN8718546850097..
Youtubepfz4HSLvhaY
Bijlagen
Beoordeling:
s:2:"98";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colloïdaal Zilver Zalf met Goud
Uw waardering
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud

Vanaf € 16,95

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe