Onze geest en lichaam hebben energie nodig om optimaal te functioneren. Denk hierbij aan energie om zich goed te voelen, cellen op te bouwen en af te breken en lichaamsprocessen te reguleren zoals de stofwisseling, ademhalen, het hart laten kloppen en het op peil houden van de spijsvertering. Tegenwoordig is het niet vanzelfsprekend dat onze lichaam en geest in balans zijn. Veel mensen ervaren klachten ten gevolge van overbelasting door elektrostress. De Multi Wave Oscillator kan hierin een belangrijke rol spelen. In dit blog ontdekt u wat Multi Wave Oscillator therapie is, wanneer het wordt ingezet, hoe het is ontstaan, wat het doet, de voordelen van de therapie en hoe u zelf een Multi Wave Oscillator kunt kopen en gebruiken.

 

Wat is Multi Wave Oscillator therapie?

Multi Wave Oscillator therapie is hoog frequentie resonantie therapie.

De oscillator werkt op basis van golflengtes en brengt chemische processen in elke lichaamsdeel in balans. De wet van Resonantie stelt dat alle energie resoneert op een bepaalde frequentie, waardoor alleen energie van een harmonieuze frequentie eraan kan hechten en fysieke resultaten oplevert.

 

Wanneer wordt Multi Wave Oscillator therapie ingezet

Multi Wave Oscillator therapie wordt onder meer ingezet bij elektro-stressaandoeningen zoals pijn in de nek, schouders, rug, muisarm, tennisarm, zenuwbeknellingen en hernia-achtige klachten. Als ondersteunende behandeling bij tumoren en kanker. En verder bij reuma, ontstekingen, hoofdpijn, migraine, hartstoornissen, chronische vermoeidheid en een scala aan andere aandoeningen. 

Om optimaal resultaat te behalen met de Multi Wave Oscillator therapie adviseren wij u veranderingen aan te brengen in ongezonde gewoonten, zoals roken, het nuttigen van alcoholische dranken en het gedurende langere tijd verblijven in een omgeving met veel elektrostraling

 

Het ontstaan van de Multi Wave Oscillator therapie

De therapie is ontwikkeld door Nicolai Tesla, Royal Raymond Rife en George Lakhovsky. Rond 1920 ontwikkelde laatstgenoemde de Multi Wave Oscillator als hulpmiddel in Parijs om kanker te genezen. In de jaren daarna is de therapie steeds verder doorontwikkeld tot hoog frequentie resonantie therapie, welke succesvol wordt toegepast binnen Europa.

 

Wat doet de Multi Wave Oscillator

De Multi Wave Oscillator werk op basis van meerdere golflengtes, die de cellen van het lichaam met energie verzadigen. Daaropvolgend worden de chemische processen van elke lichaamscel in balans gebracht. Wij adviseren regelmatig gebruik Multi Wave Oscillator therapie om de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau te verbeteren. 

 

De voordelen van MWO therapie

De MWO therapie heeft niet alleen een positief effect op onze fysieke en mentale gezondheid, maar brengt ook als voordeel met zich mee dat het een geweldige manier is om de cellen van ziekteverwekkende organismen te elimineren. Deze cellen produceren namelijk andere frequenties dan die van normale, gezonde cellen in planten, dieren en mensen. De MWO therapie verhoogt de frequenties van gezonde cellen. Deze toename van gezonde cellen elimineert de productie van ziekteverwekkende cellen, wat leidt tot een ondergang van de ziekteverwekkende cellen.   

 

Zelf een Multi Wave Oscillator kopen en gebruiken

Wilt u zich ook goed voelen en leven in harmonie en balans? Dat begrijpen wij van Meditech Europe als geen ander. Door een Multi Wave Oscillator te kopen en gebruiken kunt u uw lichaam harmoniseren, vitaliseren, ontgiften en regenereren. Na een aantal keren gebruik kunnen de klachten afnemen en gaat u zich beter voelen.

 

Al meer dan 15 jaar zijn wij als producent en distributeur wereldwijd de organisatie voor eindgebruikers, detailhanden en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit innovatieve producten en oplossingen voor uw gezondheid, ook die ervoor zorgen dat u kunt leven in hoge frequentie.

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail ([email protected]) of telefoon (+31527292331). Wij staan u graag te woord.