De eerste maand van het nieuwe jaar is in volle gang. Dat betekent dat de feestdagen alweer een aantal weken achter ons liggen. De meeste mensen beginnen een nieuw jaar met goede voornemens. Denk hierbij aan een dieet, proberen af te vallen of fit blijven en op een van deze manieren januari goed starten.

U kunt het welzijn van uzelf en uw dierbaren bevorderen met een gezond en origineel cadeau. In dit blog zetten wij gezonde en originele cadeaus voor na de feestdagen voor u op een rijtje.

 

Boeken

Met een boek kunt u bijna niet de mist in gaan: het is een persoonlijk geschenk waarmee u de ander ook nog eens een momentje voor zichzelf gunt. Een boek over gezondheid komt altijd van pas. Of uw naaste nu kampt met de overgang, een winterdepressie, overgewicht of een betere sportprestatie wil leveren: er is altijd wel een boek te vinden dat aansluit op het thema dat momenteel speelt in het leven van uw naaste.

 

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Uw huid is het grootste orgaan van uw lichaam. U kunt de huid zien als een levende, ademende jas die u helpt bij de warmteregulatie van het lichaam en het uitscheiden van gifstoffen en chemicaliën. Natuurlijke huidverzorgingsproducten houden uw huid in goede conditie. Deze producten bevatten geen artificiële toevoegingen, hebben geen onnatuurlijke bijwerkingen ondergaan en verstoren de natuurlijke werking van de huid niet. 

 

Een luchtreiniger

Schone lucht is belangrijk voor een gezonde leefomgeving en de gezondheid. Een luchtreiniger zorgt voor schone lucht door zwevende stofdeeltjes uit de lucht te verwijderen. Dit resulteert in vermindering van gezondheids- en vermoeidheidsklachten. Tevens heeft een luchtreiniger een positieve werken op de concentratie. Kortom: een geschenk om uzelf of uw geliefde mee te beschermen.

 

Sportabonnement

Een sportabonnement is het ideale cadeau om te geven aan sportieve familieleden, iemand die (feest)kilo’s wil verliezen of het jaar fit wil beginnen. Sporten geeft een goed gevoel, u voelt zich beter en krijgt er energie van.

 

U kunt een sportabonnement voor de sportschool geven, maar wellicht is het nog origineler om een rittenkaart of proefabonnement te geven voor een sport die nog relatief onbekend is of die men nog niet heeft geprobeerd. De mogelijkheden zijn enorm om een goed gevoel cadeau te geven!

 

Voedingssupplementen en vitamines

Voedingssupplementen en vitamines hebben positief effect op de gezondheid. Ze dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem en geven het lichaam meer weerstand en energie. Geef de gezondheid van uw dierbaren een boost en verras ze met een potje supplementen of vitamines. 

 

Bloeddrukmeter

Een bloeddrukmeter is een populair en attent cadeau. Het is belangrijk om de bloeddruk met regelmaat te meten. Met een bloeddrukmeter kunt u hypertensie, een te hoge bloeddruk, hypothensie en een te lage bloeddruk snel opsporen. Met name voor mensen die roken, te zwaar zijn, stress ervaren of een hoge cholesterolgehalte hebben is het aan te raden om thuis de bloeddruk op te meten. Gezond of gezondheidsklachten, een bloeddrukmeter komt binnen ieder huishouden van pas.

 

Een dagje naar de spa

Een dagje naar de spa helpt u om tot rust te komen, geeft dat me-time moment dat iedereen verdient en is bovendien goed voor de gezondheid. De spa vermindert stress, ontspant spieren en verlicht pijn. Geef een dagje spa cadeau aan uw geliefde en laat hem of haar als herboren naar huis gaan.

 

Receptenboek

Een receptenboek als cadeau is niet alleen de perfecte inspiratie voor vrienden en familie om lekker te kunnen eten en steeds wat anders te bereiden, het kan ook nog eens uitgroeien tot een ware hobby of zorgen dat er veel gezonder gegeten gaat worden. Een win-win situatie!

 

Meditatiecursus

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, is er veel spanning en hebben we het gevoel dat we geleefd worden door de waan van de dag. Tijdens een meditatiecursus leert men om meer in het ‘’nu’’ te zijn en even helemaal af te schakelen van alle hectiek. Geef een meditatiecursus als geschenk cadeau en de ontvanger is een nog beter geschenk voor de medemens!

 

Meditech Europa is de grootste en voordeligste online drogist van Nederland met een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten en oplossingen voor uw gezondheid en een optimaal woon-, werk- en leefklimaat. Al meer dan 15 jaar lang zijn wij als producent en distributeur wereldwijd het adres voor eindgebruikers, de detailhandel en distributeurs binnen de paramedische en innoverende gezondheidsmarkt.

Wilt u meer informatie over producten, advies op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@meditecheurope.nl) of telefoon (+31527292331). Wij staan u graag te woord.