In 1991 verscheen in het blad Science News Magazine een artikel over een nieuwe uitvinding. Twee dokters vonden een manier uit om virussen in bloed te beïnvloeden door middel van microstroomstoten. De veelbelovende uitvinding verdween na een korte uitbarsting van aandacht compleet van de radar en niemand hoorde er weer van. Totdat Doctor Bob Beck ermee aan de slag ging. Inmiddels zijn er honderden verslagen vindbaar van mensen die zichzelf met het Bob Beck protocol hebben geholpen bij de meest uiteenlopende fysieke en mentale uitdagingen. Met onze Blood Optimizer heeft u nu ook de kans uw kracht terug te nemen en deze bijzondere uitvinding voor u te laten werken.

 

 

 

 

 

Verklaring voor onvolledige informatie | de overheid heeft bepaald dat het niet langer toegestaan is om informatie te delen over nieuwe gezondheidsbevorderende en potentieel levensreddende uitvindingen die niet conform farmaceutische maatstaven zijn getest en goedgekeurd. Vandaar dat de informatie in dit artikel in ruime termen omschreven is en er geen gezondheidsclaims gemaakt worden in dit artikel. Wij bieden u daarom aan het einde van dit artikel bronnen en zoektermen aan die u kunnen leiden naar de uitgebreidere informatie, effecten en gebruikservaringen van de producten genoemd in dit artikel.

De elektrocutie van indringers

Het was in 1990 dat de dokters Stephen Kaali en William Lyman, beiden verbonden aan het Albert Einstein College of Medicine in New York City, ontdekten dat wanneer microstroomstootjes door met virussen geïnfecteerde witte bloedlichamen werden gevoerd de virussen beïnvloed werden zonder de gezonde cellen eromheen aan te tasten. Dr. Lyman en zijn collega’s voerden testen uit op met HIV besmette cellen met zeer bijzondere resultaten. Een opzienbarende ontdekking die dan ook op 30 maart 1991, in het vooraanstaande blad Science News Magazine en in decembernummer van het blad Longlevity als baanbrekend onderzoek gepubliceerd werd.1 Nadat de heren er een patent op hadden aangevraagd en het patent verkochten is aan een farmaceutisch bedrijf is hun uitvinding verdwenen en werd er nooit meer iets van vernomen.

Blood Optimizer - Bob Beck’s geschenk aan de mensheid

Van elektriciteit naar gezondheid

Doctor in de wetenschappen Robert C. Beck ­­had zijn hele leven al een fascinatie voor elektriciteit. Hij deed uitvinding na uitvinding en vond een van de eerste elektrische flitsers uit voor fotografie. Zijn passie voor elektriciteit vermengde zich al snel met de gezondheidszorg toen hij het eerdergenoemde werk leerde kennen van de Dokters Kaali en Lyman. Doctor Beck kwam tot de conclusie dat het mogelijk moest zijn om de microstroomstoten, waar Kaali en Lyman hun virus beïnvloedende werk mee deden, toe te passen op bloed dat ín het menselijk lichaam stroomde. Met dat idee ontwikkelde hij een apparaat dat precies dat deed. Door elektroden te plaatsen op een plek waar aderen dicht onder de huid liepen maakte Beck het mogelijk om het bloed te behandelen.

De doorontwikkeling van de uitvinding | De Blood Optimizer

Bob Beck stelde zijn uitvinding openbaar beschikbaar en Hessel Hoornveld, oprichter en directeur van Meditech Europe, werd hierdoor geïnspireerd tot de ontwikkeling van de Blood Optimizer. De Blood Optimizer is een klein en handzaam apparaat wat een micropuls aan stroom genereert. Voor optimaal gebruik en persoonlijke voorkeuren is het mogelijk om de sterkte van de puls te vergroten en te verkleinen. Dit omdat alle mensen verschillend zijn en gevoelige mensen een kleinere puls prettig kunnen vinden.

Blood Optimizer - Bob Beck’s geschenk aan de mensheid

De naam van dit apparaat zegt eigenlijk voldoende om te weten wat het doet. Door de microstroomstoten wordt uw bloed behandeld is het beter opgewassen tegen uitdagingen van binnen en buiten het systeem.

Blood Optimizer - Bob Beck’s geschenk aan de mensheid

Wij wensen u alle gezondheid en hopen dat u en uw dierbaren met onze Blood Optimizer nog vele gezonde jaren zullen genieten. U kunt de Blood Optimizer nu zonder risico uitproberen. Mocht u na aanschaf van de Blood Optimizer om welke reden dan ook niet overtuigd zijn van het positieve effect kunt u het kosteloos retour zenden. De Blood Optimizer is te koop voor maar €219,50 via deze link.

 

Waarschuwing: Onze Blood Optimizer werkt met microstroomstoten die verstorend kunnen werken op pacemakers en schadelijk kunnen zijn voor de ontwikkelende hersenen van ongeboren kinderen. Daarom wordt gebruik door mensen met een pacemaker of die in verwachting zijn ernstig afgeraden.

Let op! – Geen medische apparatuur en geen gezondheidsclaims verbonden
Met dit artikel wordt op geen enkele manier geclaimd, geïnsinueerd of ook maar zijdelings gesuggereerd dat met de Blood Optimizer virussen als het HIV virus kunnen worden behandeld of bestreden. Voor de werking van de Blood Optimizer en de technieken ontwikkeld door Bob Beck waardoor deze geïnspireerd is verwijzen wij u naar het internet en andere bronnen. Dit artikel is dan ook op geen enkele wijzen bedoeld als medisch advies. Als u vragen heeft over uw gezondheid en/of op zoek bent naar een behandeling adviseren wij u contact op te nemen met uw bron voor geneeskundig advies.

Bronnen
Biocompatible Electric Current Attentuates HIV Infectivity (kopie van de paper gepubliceerd in Science News Magazine)

Voorgestelde zoektermen

Het is ons zelfs niet toegestaan een directe link aan te bieden naar de informatie die we u zo graag zouden willen geven. Hierop staat een boete vanaf €30.500,- Daarom voorzien wij u van de nodige zoektermen om zelf bij deze belangrijke informatie te komen.

  • ­­Dokter Bob Beck
  • Bob Beck Protocol
  • Blood Electrification
  • Kaali & Lyman