Flow Optimizer

De Flow Optimizer van Meditech Europe is een zeer bijzonder en waardevol apparaat. Deze in 1990 ontdekte techniek is zo eenvoudig, gebruiksvriendelijk en effectief dat het onmisbaar is in het arsenaal van bewuste zelfredzame mensen.

€ 239,95
Geen voorraad meer
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
560163
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Stimuleer uw bloed en verdrijf indringers
De Flow Optimizer is gebaseerd op het werk van Doctor Bob Beck. Zijn werk heeft vele honderden mensen geholpen. Door het behandelen van het bloed dat aan het huidoppervlak door de aderen stroomt wordt het bloed gestimuleerd en daarin aanwezige "ongewenste gasten" behandeld.

Wat is de technische werking van de Flow Optimizer?
De Flow Optimizer genereert microstroomstoten die door de bloedbaan worden gevoerd. Dit gebeurt door het plaatsen van twee elektroden op de huid waar een bloedbaan dicht aan het huidoppervlak loopt zoals de pols, de onderarm, het been of de enkel.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van de Flow Optimizer?
De Nederlandse wetgeving staat ons niet toe uitgebreid te omschrijven wat de vele uiteenlopende potentiële gezondheidsvoordelen van de Flow Optimizer kunnen zijn. Als u zelf op internet een zoekopdracht invoert met de zoekterm “Bob Beck Protocol” en/of "blood electrification" zult u snel alle bijzondere en geweldige ervaringen zien die vele mensen gehad hebben door midden van het gebruik van deze techniek. Echter kunnen wij u wel vertellen dat de techniek een zeer wenselijk effect heeft op uw welzijn.  

Het Bob Beck Protocol
Doctor Bob Beck heeft een bekend en veel gebruikt protocol samengesteld. DIt protocol bestaat uit: 

  • minimaal 20 minuten per dag bloed optimalisatie,
  • dagelijks gebruik van colloïdaal zilver
  • dagelijks gebruik van ozonwater
  • en dagelijkse magneetveld behandeling

Alle producten die u nodig heeft voor dit protocol zijn via onze webshop te koop. Zie het gedeelte "verwante producten" hiernaast of klik op de ingevoegde linkjes.

Waarschuwing
De Flow Optimizer is een apparaat wat micropulsen elektriciteit uitzend door de bloedbaan. Dit kan een verstorend effect hebben op de werking van pacemakers en kan schadelijk zijn voor het neurologische systeem van een ongeboren kind. Daarom wordt het gebruik van de Flow Optimizer sterk afgeraden voor mensen die een pacemaker of een ongeboren kind in zich dragen

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560163
EAN8718546850264
Bijlagen
Blood optimizer
(Size: 693.8 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flow Optimizer
Uw waardering
Flow Optimizer

Flow Optimizer

€ 239,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe