Meditech Europe - Sharp Plasmacluster LuchtreinigersIedereen die ooit op een berg gestaan heeft in Zwitserland, Scandinavië, Tasmanië of een van de andere schone plekken in de wereld weet wat het is om echte zuivere lucht in te ademen. Het frisse en krachtige gevoel van de zuivere lucht die door de longen stroomt en het hele lichaam doet tintelen is een genot. De zuivere lucht voedt het lichaam met zuurstof en voert gifstoffen uit het lichaam. Dit gevoel staat in schril contrast met wat de lucht in de steden van onze wereld met ons doet. Als we de luchtkwaliteit van Nederland bekijken zien we dat wij, grotendeels, een zeer slechte luchtkwaliteit hebben. Daarom brengen wij nu een vernieuwing op het gebied van luchtreiniging.

 

 

 

 

 

Lucht | De onbekende gezondheidsfactor

Meer en meer mensen zijn bewust bezig met hun leefomgeving. Biologische voeding is enorm populair, yoga scholen barsten uit hun voegen en websites met informatie over gezondheid breken alle records. Vele mensen doen alles wat zij kunnen om hun leef- en werkomgeving schoon en gezond te houden. Op die manier werken zij aan een lang, gelukkig en gezond leven. Maar er wordt vaak een zeer belangrijk element over het hoofd gezien. Iedere dag ademt een gemiddeld persoon namelijk 20.000 keer in en uit en duizenden liters aan lucht voeren alle stoffen in onze leefomgeving door onze longen. Dit heeft enorme effecten op onze gezondheid. Zo kan een zuivere berglucht onze gezondheid enorm stimuleren en kan een vervuilde lucht ons aanzienlijk belasten. Onderzoek toont dan ook het verband aan tussen de luchtkwaliteit en long-, hart- en vaatziekten.1 Dit wordt grotendeels veroorzaakt door de fijnstof deeltjes die ieder jaar meer in onze lucht zweven en die tot diep in het lichaam doordringen en schaden aanrichten. Maar ook begeven zich in onze lucht steeds meer ziekmakers als virussen en bacteriën. Waar mensen dichter op elkaar wonen is dit vanzelfsprekend. Het probleem is dat in onze steeds giftiger wordende leefomgeving ons lichaam steeds meer moeite heeft met het afslaan van deze bedreigingen.

Meditech Europe - Sharp Plasmacluster Luchtreinigers

Sharp Plasmacluster luchtreinigers

Onze Sharp Plasmacluster Luchtreinigers zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van luchtreiniging. De plasmaclustertechniek van Sharp bestaat uit negatief en positief geladen ionen die samen met vocht de ruimte in worden gevoerd. Deze clusters binden zich aan onzuiverheden en maken deze door middel van oxidatie onschadelijk. Daarnaast zorgen de plasmaclusters dat de statische elektriciteit uit uw leef- en/of werkomgeving verdwijnt.

Statische elektriciteit verzamelt ziekmakers

Wanneer uw lucht en alles erin statisch geladen is hechten de onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, pollen en andere allergenen zich aan de wanden, meubels, gordijnen, etc. van uw woning of werkplek. Wanneer u hiermee in aanraking komt kunnen deze onwenselijke effecten veroorzaken. De plasmacluster luchtreiniger elimineert de statische lading in de lucht en voert de los gekomen onzuiverheden af.

De technische werking van de nieuwe Sharp Plasmacluster Luchtreiniger

De luchtzuivering van de KC-D serie plasmacluster luchtreinigers is tweevoudig. Eerst wordt de lucht behandeld door de ionische plasmaclusters. Ziekmakers worden hierdoor onschadelijk gemaakt. Daarna worden de in de ruimte aanwezige fijnstof, restanten en vieze luchtjes door een serie van filters gevoerd. Eerst een zogeheten Micron-Mesh voorfilter die de meeste vuil uit de lucht filtert, daarna een deodorant-filter welke vieze luchtjes verwijdert en dan een 0,3 Micron virus en fijnstof filter welke in de lucht aanwezige fijnstof, virussen, bacteriën en andere allergenen uitfiltert.

Meditech Europe - Sharp Plasmacluster Luchtreinigers

Zuivere lucht geeft u veel leef- en werkplezier

De plasmacluster luchtreinigers van Sharp zijn een verademing voor iedereen die zuivere lucht waarderen. Zeker voor mensen met longaandoeningen als astma en longemfyseem is zuivere lucht van groot belang. Maar ook is het voor opgroeiende kinderen zeer belangrijk dat hun jonge kinderlichamen in zuivere lucht kunnen volgroeien. Daarnaast is een lucht vrij van pollen en andere allergenen zeer behulpzaam voor mensen met allergieën.

Nieuwsgierig geworden? | Niet tevreden, geldt terug!

Mocht u enthousiast geworden zijn door deze informatie en geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van een Sharp Plasmacluster Luchtreiniger? Klik dan hierMocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over de Sharp Plasmacluster Luchtreiniger stuurt u uw product terug en krijg u uw aanschafbedrag terug gestort.

Bronnen:
Onderzoek naar fijnstof en hartaandoeningen http://circ.ahajournals.org/content/114/23/2443.short