Door de tijd heen zijn er geweldige ontdekkingen gedaan door onderzoekers, wetenschappers en uitvinders die, onbegrijpelijk genoeg, nooit ruime bekendheid kregen. De “zap” technologie is er daar zeker één van maar is desalniettemin al door duizenden mensen over de hele wereld ingezet om zichzelf en anderen van de meest uiteenlopende ongemakken te behandelen. In dit artikel (her)introduceren wij de “zap” technologie, vertellen wij waar het vandaan komt en hoe u het vandaag de dag in kunt zetten om u in uw gezondheid te ondersteunen.

 

 

 

 

 

De herkomst van de “zap” techniek

In 1990 deed het doctorsduo Stephen Kaali en William Lyman, beiden verbonden aan het Albert Einstein College of Medicine in New York, een zeer bijzondere uitvinding. De twee medische wetenschappers vonden een manier om virussen in bloed te beïnvloeden met microstroomstoten en ze zo onschadelijk te maken. Na een periode van zeer beperkte publiciteit verdween de uitvinding van de radar, maar niet voordat het werd opgemerkt door Dr. Bob Beck die de techniek verder ontwikkelde. Dr. Beck ontwikkelde hiermee de bloedstimulatie techniek en het zeer succesvolle Bob Beck Protocol.

Meditech Europe | Swing Zapper 2016

Waar Dr. Clark’s “Zappen” begon

Het werk van Bob Beck werd op zijn beurt weer opgepakt door Amerikaans celbiologe en psychologe Dr. Hulda Clark die het doorontwikkelde tot de “Zap” techniek die over de hele wereld succesvol wordt toegepast. Dr. Clark ontdekte tijdens haar onderzoek en haar werk dat bij veel mensen die zij behandelde bepaalde bacteriën en parasieten aanwezig waren die hun toxines afscheidden. Hierover kunt u uitgebreid lezen in haar boek “Handboek Zelfgenezing”. Deze ontdekking deed Dr. Clark vermoeden dat veel gevallen van ziekte verbonden konden zijn aan de aanwezigheid van deze bacteriën en parasieten en dus ging zij op zoek naar manieren om indringers uit het lichaam te verwijderen. Hier legde Dr. Clark het verband naar het werk van Kaali en Lyman en Bob Beck en onderzocht of de toepassing van microstroomstoten ook gebruikt kon worden om bacteriën en andere parasieten te behandelen. Zo ontdekte zij dat de toepassing van lage voltage subtiele stroomimpulsen (5 tot 10 volt) op verschillende frequenties toegepast kon worden ter behandeling van “ongenode gasten”.

Wereldwijd aandacht voor “zap” technologie

De “zap” technologie van Dr. Clark krijgt al vele jaren veel aandacht. Sinds het ontstaan van het anti-parasitaire werk hebben veel mensen er hun voordeel mee gedaan en zijn er onderzoeken gestart om de effecten wetenschappelijk te bewijzen. Eén van de onderzoeken werd uitgevoerd door de Department of Bioengineering aan de Amerikaanse University of Washington in Seattle. Zij deden, zoals genoemd op de officiële site van Hulda Clark, onderzoek naar het effect van de “zap” techniek op leukemiecellen.

Verklaring voor onvolledige informatie

De overheid heeft bepaald dat het niet langer toegestaan is om informatie te delen over nieuwe gezondheidsbevorderende en potentieel levensreddende producten die niet conform farmaceutische maatstaven zijn getest en goedgekeurd. Vandaar dat de informatie in dit artikel in ruime termen omschreven is en er geen gezondheidsclaims gemaakt worden in dit artikel. Wij bieden u daarom aan het einde van dit artikel bronnen en zoektermen aan die u kunnen leiden naar de uitgebreidere informatie, effecten en gebruikservaringen van de producten genoemd in dit artikel.

Swingend naar je gezondheid

Waar voorheen de “Zap” apparatuur op bepaalde frequenties moest worden ingesteld om verschillende indringers te kunnen bereiken hebben wij een “Swing Zap” methode ontwikkeld die een zeer breed scala aan frequenties bereikt. Hiermee is het niet meer nodig om de specifieke frequenties van bepaalde ongewenste gasten te weten en in te stellen en is het gebruik nóg doeltreffender geworden. Onderstaande video laat de “Swingende” blokgolf zien die, volledig conform Dr. Hulda Clark’s voorschriften, de frequenties afloopt.

Mobi Coil voor uitgebreide toepassing

De in de Swing Zapper 2016 ingebouwde zogeheten “mobi coil” zendt de energie-impulsen ook draadloos uit de basisunit. Door de unit op een aangedane plek te plaatsen kan deze ook zonder de elektrodes zeer doeltreffend worden gebruikt om te behandelen.

 BESTEL DE SWING ZAPPER 2016 NU

Voorgestelde zoektermen

Het is niet toegestaan een directe link aan te bieden naar de informatie die we u zo graag zouden willen geven. Hierop staat een boete vanaf €30.500,- Daarom voorzien wij u van de nodige zoektermen om zelf bij deze belangrijke informatie te komen.

  • Kaali & Lyman
  • Dr. Bob Beck
  • Bob Beck Protocol
  • Blood Electrification
  • Dr. Hulda Clark
  • Hulda Clark kruiden