• 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Alles voor optimalisatie van uw huis of werkplek
 • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Multiwave Oscillator

Diepe, weldadige ontspanning bereiken met behulp van hoogfrequente resonantietechniek: daar is de Multiwave Oscillator voor! 

De MWO is vooral bekend om zijn mooie ringen. U kunt de MWO zien als een muziekinstrument dat elke cel in uw lichaam ‘wakker’ maakt. Het is simpele techniek die een ingenieuze werking heeft en dito effect. 

Geïnteresseerd in de Multiwave Oscillator en ontvangt u graag meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact ons op:
 
Telefoon: +31 527 292331
E-mail: info@meditecheurope.nl

Voor meer informatie kunt u ook terecht op: www.multiwaveoscillator.nl

Multiwave Oscillator

Artikelen 1 tot 12 van 49 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 49 in totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Genieten van een volkomen ontspannen gevoel en echt volledig tot rust komen? Dit wordt gerealiseerd door de hoge frequentie van de resonantietechniek. Als je dit wilt bereiken dan is de Multi Wave Oscillator waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt de Multi Wave Oscillator?

De Multi Wave Oscillator is ontwikkeld door de wetenschapper George Lakhovsky en is een apparaat dat frequenties produceert. Elke cel in je lichaam heeft een bepaalde trilling, als je ziek wordt of je cellen aangetast zijn zal de trilling verlaagd zijn.  De Multi Wave Oscillator brengt dit weer in balans.

De antennes die bij het apparaat zitten zorgen voor de (muziek) frequenties . Je ervaart in no time een weldadige ontspanning. Daarnaast is er een lampje (en/of glaselektroden) dat je kunt plaatsen aan de binnenkant van de polsen en dat zich richt op het zuiveren van de bloedbaan. Ook ondersteunt het de werking van de organen van het lichaam.

Elk onderdeel van de Multi Wave Oscillator heeft een eigen bijdrage die zich richt op het optimaliseren van de cellen in je lichaam per orgaan. Het is dus verstandig gebruik te maken van alle onderdelen van het apparaat voor het beste resultaat.

Welke onderdelen heeft de Multi Wave Oscillator?

Bij het aanschaffen van een Multi Wave Oscillator moet je rekening houden met het aanschaffen van meerdere onderdelen, het product bestaat namelijk uit meerdere onderdelen die allen een eigen toevoeging hebben op het eindresultaat van het product.

Zo heb je de twee Lahkovsky antennes en de MWO-driver die zorgt dat alles in werking gesteld wordt. Daarnaast zijn er diverse glaselektroden die je kunt aanschaffen. Neem een kijkje door het assortiment van Meditech Europe zodat je vind wat je nodig hebt.

 
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(2) "56" }