MWO Onderhoudsabonnement

Houd uw Multiwave Oscillator in topconditie met ons reparatie-onderhoudsabonnement! Voor slechts €42,35 per maand (incl. 21% BTW) ontvangt u minimaal één keer per twee jaar een volledige onderhoudsbeurt, inclusief onderdelenvervanging en reiniging. Geniet van verlengde garantie op fabricagefouten en zorgeloos gebruik. Contract op basis van automatische incasso.

€ 42,35
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
20240602
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Garandeer de optimale werking en levensduur van uw Multiwave Oscillator met ons uitgebreide maandelijkse reparatie-onderhoudsabonnement. Voor een vast bedrag van slechts €42,35 per maand (incl. 21% BTW) profiteert u van de volgende exclusieve diensten:

 

  • Periodiek Onderhoud: Minimaal één keer per twee jaar bieden wij een bring-in service aan. Wij sturen u een speciaal verpakkingsmateriaal met retourlabel, zodat u de machine eenvoudig naar ons kunt sturen voor onderhoud. Tijdens deze service vervangen wij slijtagegevoelige onderdelen met de nieuwste beschikbare componenten, zoals een nieuwe vonkenbrug indien beschikbaar. Mocht er tussentijds onderhoud nodig zijn, dan doen we dit maximaal twee keer per drie jaar.

  • Grondige Reiniging en Testen: Wij maken de machine van binnen volledig schoon en voeren uitgebreide tests uit om te garanderen dat uw apparaat weer in perfecte staat is.

  • Verlengde Garantie: Geniet van verlengde garantie op fabricagefouten gedurende de looptijd van het abonnement, geldig voor dezelfde eigenaar (de oorspronkelijke koper of eerste gebruiker van de machine).

  • Contractuele Zekerheid: Het abonnement wordt contractueel vastgelegd en de betalingen worden eenvoudig afgehandeld via automatische incasso, zodat u altijd verzekerd bent van regelmatige en professionele zorg voor uw Multiwave Oscillator.

 

Let op: het abonnement vervalt als de machine wordt doorverkocht, tenzij wij toestemming geven om het abonnement mee te nemen naar de nieuwe eigenaar.

 

Kies voor gemak, zekerheid en langdurige prestaties van uw Multiwave Oscillator met ons onderhoudsabonnement.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.20240602
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MWO Onderhoudsabonnement
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
MWO Onderhoudsabonnement

MWO Onderhoudsabonnement

€ 42,35
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe