Aqutos - Ozone Water Micro Generator

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
De “Ozone Water Micro Generator” is de meest compacte generator voor ozonwater.
€ 149,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
600005
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De “Ozone Water Micro Generator” is de meest compacte generator voor ozonwater.
De generator kan gemakkelijk en zonder gereedschap aan de waterkraan worden bevestigd en het gebruik ervan is gratis.

• Voordelig
• Milieuvriendelijk
• Verwijdert ziekteverwekkers en virussen

Let op: gebruik de Aqutos niet in combinatie met heet water

Origineel patent en met CE

Voedingseenheid

Een geïntegreerde voedingseenheid maakt een externe voeding of batterijen overbodig. De voedingseenheid wekt elektriciteit op door middel van de druk van het stromende water.

De zuurstof in de lucht produceert ozongas wanneer bij hoge spanning elektrische lading vrijkomt. Onder een sterke druk lost dit ozongas vervolgens op in water. Afhankelijk van de druk van het stromende water kan “Aqutos” in één uur tot wel 70 mg ozon produceren. De ozonconcentratie in het water varieert van 0,3 tot 0,7 mg/L bij een waterdruk van 0,2 Mpa tot 0,5 Mpa.

Installatie

“Aqutos” wordt direct aan de watermond van de kraan bevestigd. Dankzij plastic adapters kan het aan verschillende typen kranen worden bevestigd.
Er is geen speciaal gereedschap voor nodig. Het apparaat kan handmatig worden bevestigd.

Ozon

Ozon is een molecuul dat bestaat uit drie zuurstofatomen (3x0=03). Dankzij zijn oxidatiekracht is ozon een efficiënt desinfecterend middel dat opvalt door snelheid en de lage benodigde concentraties. Door middel van oxidatie kan het niet alleen bacteriën doden, maar ook virussen zoals het Norovirus, sporen, schimmel en vele andere ziekteverwekkers.

Ozon is niet giftig, zolang de concentratie onder een bepaald niveau blijft. In een korte tijd zal het ozon terugkeren in zijn originele vorm, namelijk zuurstof (02). Hierdoor laat ozonwater, in tegenstelling tot gebruik van desinfecterende middelen op basis van o.a. chloride, geen resten achter. Ozon wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie. Het is tevens een officieel toegelaten voedingsadditief.

Ozon valt in water snel uiteen en hydrolyseert met het OH-radicaal – een oxidant dat nog krachtiger is. Ozonwater bevat dus alle kenmerken van ozon die iets te maken hebben met oxidatie.
“Aqutos” zorgt voor ozonwater dat wel effectief, maar zeker niet schadelijk is. Het kan voor tal van toepassingen worden gebruikt.

Hygiëne

Hygiëne is voor iedereen belangrijk die een gezond leven wil leiden.
Alleen al het wassen van je handen voorkomt onnodige ziekten. Handen wassen met zeep is weliswaar effectief, maar niet zo effectief als wassen met ozonwater.
Handen wassen met ozonwater is al voldoende om bacteriën op het handoppervlak te doden, zoals is te zien in afbeelding 1. Zelfs als u voor de maaltijd uw handen steriel wilt maken, hoeft u bij het wassen geen ontsmettende zeep te gebruiken. Dit is niet alleen handig, maar ook kostenbesparend.

Ozonwater kan ook goed worden gebruikt voor de verzorging van de huid. Algemene hygiëne helpt de huid schoon te houden, maar ozonwater kan meer. Ozonwater kan lotions en vochtinbrengende crèmes vervangen. U kunt het gebruiken om van pukkeltjes op uw gezicht af te komen. Ozonwater wordt zelfs gebruikt voor medische behandelingen.

Vers houden van voedingsmiddelen

Het wassen van vis, vlees en bladgroenten met ozonwater zorgt voor nog betere resultaten. Zo blijven de producten nog langer vers en worden de groenten en fruit gereinigd van pesticidenresten en giftige chemische stoffen. 

Schoonmaakmiddelen die onze omgeving aantasten, kunnen worden vervangen door ozonwater, waardoor er minder milieuvervuiling ontstaat. Met ozonwater blijven bloemen langer goed en worden betere resultaten bereikt bij het schoonmaken van vis, wassen van huisdieren en ontsmetten van wondjes. Het verwijdert zeer giftige substanties, maar ook stof, nare geurtjes, schimmels etc.

Drinkwater
Ozon doodt niet alleen bacteriën, maar ook chlorideresten die nare geurtjes veroorzaken, waardoor kraanwater ondrinkbaar wordt. Koffie of thee bereid met geozoniseerd water heeft een lekkere smaak. Desgewenst kunt u geozoniseerd water een half uur laten staan voordat u het opdrinkt, zodat de kenmerkende ozongeur kan verdwijnen.

Lees hier meer over ozongenerators

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.600005
EAN8718546851230
YoutubecYHeVTyWyUc
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aqutos - Ozone Water Micro Generator
Uw waardering
Aqutos - Ozone Water Micro Generator

Aqutos - Ozone Water Micro Generator

€ 149,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe