Shou Xing 90 capsules

Terracotta TCM Shou Xing heeft als hoofdingrediënt Maitake – Grifola frondosa en Ophiocordyceps sinensis

 

€ 54,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
TC77742
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Terracotta TCM Shou Xing is een uniek en krachtig voedingssupplement dat de kracht van biologische paddenstoelen combineert met veganistische, plantaardige capsules. Onze zorgvuldig samengestelde formule maakt gebruik van heet water en ethanolextractie om u de hoogste kwaliteit paddenstoelenextracten te bieden. Lees verder om meer te ontdekken over de geheime ingrediënten van Shou Xing.

Shou Xing: De mysterieuze paddenstoel

Helaas mogen we vanwege de Europese wetgeving met betrekking tot gezondheidsclaims niet openlijk vermelden waar Shou Xing specifiek voor kan worden gebruikt. We nodigen u echter graag uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijke informatie en begeleiding over de toepassingen van dit opmerkelijke product.

Maitake (Grifola frondosa)

Maitake, ook wel bekend als de 'dansende paddenstoel', gedijt in het noordoosten van Japan en strekt zich uit naar de Verenigde Staten en Europa. Deze paddenstoel groeit in prachtige clusters aan de voet van eikenbomen en kan indrukwekkende afmetingen bereiken. Al meer dan 3.000 jaar worden Maitake paddenstoelen in China en Japan gewaardeerd om hun legendarische eigenschappen. Wetenschappers hebben ontdekt dat Maitake krachtiger is dan andere traditionele paddenstoelen zoals shiitake en suehirotake, die vaak worden gebruikt in de Aziatische kruidenleer om het immuunsysteem te versterken.

Terracotta TCM Shou Xing bevat Maitake-beta-glucan MD-Fraction, een origineel gepatenteerd product dat volgens ISO-normen in Japan wordt vervaardigd. Dit extract bevat polysacchariden en het enzym prolylaminopeptidase, en het wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM).

Ophiocordyceps sinensis (Cordyceps Sinensis)

Ophiocordyceps sinensis, ook bekend als 'caterpillar fungus' of 'deer fungus', is een schimmel die als parasiet leeft in de larven van de hopwortelboorder. Deze bijzondere schimmel wordt al eeuwenlang in de bergachtige gebieden van Nepal en Tibet gebruikt als kruid. Ophiocordyceps gedijt op indrukwekkende hoogten, variërend van 2300 tot 3500 meter boven zeeniveau. De belangrijkste bestanddelen van Cordyceps zijn cordycepine en derivaten, polysachariden, ergosterol, een glycoproteïne en peptiden die alfa-amino-isoboterzuur bevatten. In China wordt deze schimmel al eeuwenlang binnen de TCM gebruikt.

Kwaliteit en zorg

Terracotta TCM Shou Xing Capsules zijn met de grootste zorg samengesteld en ondergaan strenge kwaliteitscontroles in laboratoria die zijn geïnspecteerd door Eurofins. Onze producten zijn 100% veganistisch en vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen. Paddenstoelen kunnen een krachtige ondersteuning bieden voor het immuunsysteem en kunnen nuttig zijn bij de behandeling van chronische klachten, maar het is essentieel om de juiste dosering en combinatie van paddenstoelen te kennen. Raadpleeg daarom altijd een deskundige mycotherapeut voor het beste advies over de juiste dosering.

Elke verpakking bevat 90 capsules, met de volgende ingrediënten per capsule:

  • Maitake - 280 mg
  • Cordyceps Sinensis - 70 mg
  • HPMC (100% veganistische) capsules - < 0,1 mg

Aanbevolen gebruik:

Neem dagelijks 1 tot 3 capsules vóór de maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Waarschuwing:

Dit supplement mag niet worden ingenomen door personen met een paddenstoelenallergie.

Biologisch en 100% veganistisch:

Alle producten van Terracotta worden gemaakt van biologische TCM-extracten en bevatten geen gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Uitsluitingsclausule:

Terracotta-producten zijn natuurlijke voedingssupplementen en mogen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.TC77742
EAN8720299477742
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shou Xing 90 capsules
Uw waardering
Shou Xing 90 capsules

Shou Xing 90 capsules

€ 54,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe