Bodhi Zhi 90 capsules

Terracotta TCM Bohdi Zhi heeft als hoofdingrediënt Pruikzwam (Lion’s Mane) – Hericium Eraniceus en Cordyceps Sinensis

€ 54,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
TC77735
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Bent u op zoek naar een natuurlijk supplement dat uw immuunsysteem ondersteunt en uw algehele gezondheid verbetert? Maak kennis met Terracotta TCM Bodhi Zhi, een krachtige combinatie van biologische en veganistische ingrediënten, verwerkt in plantaardige capsules voor uw gemak. Ons product is samengesteld met zorg en ondergaat strikte laboratoriumcontroles, geïnspecteerd door Eurofins, om u de hoogste kwaliteit te garanderen.

Wat is Bodhi Zhi?


Helaas mogen we, volgens de Europese wetgeving betreffende gezondheidsclaims, niet expliciet vermelden waar Bodhi Zhi specifiek voor kan worden gebruikt. We staan echter graag telefonisch tot uw dienst om u hierover te informeren. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de toepassing van dit product.

Bodhi Zhi bevat twee vooraanstaande hoofdingrediënten: Hericium Erinaceus, ook bekend als de Lion’s Mane of Pruikzwam-paddenstoel, en Ophiocordyceps, een fascinerende schimmel-paddenstoel met eeuwenoude toepassingen in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).

De Kracht van Hericium Erinaceus (Leeuwenmaan)

Hericium Erinaceus, de Leeuwenmaan, is een prachtige paddenstoel die lijkt op een witte, langharige pom pom en doet denken aan een buitenaards superbrein. Deze heerlijke paddenstoel wordt vaak gebruikt in de Japanse keuken en heeft unieke eigenschappen die u kunnen ondersteunen in uw streven naar welzijn.

Ophiocordyceps Sinensis - Een Wonder uit de Natuur

Terracotta TCM Bodhi Zhi bevat ook Ophiocordyceps, een schimmel-paddenstoel die als parasitoïde leeft in de larven van de hopwortelboorder. Deze schimmel produceert stoffen die al eeuwenlang in de bergachtige gebieden van Nepal en Tibet als kruid worden gebruikt. Ophiocordyceps gedijt boven de sneeuwgrens, op hoogtes variërend van 2300 tot 3500 meter. De belangrijkste bestanddelen zijn cordycepine en derivaten, polysachariden, ergosterol, glycoproteïnen en peptiden met alfa-amino-isoboterzuur. In China is Ophiocordyceps al lang een essentieel onderdeel van de TCM.

Terracotta TCM Bodhi Zhi Capsules - Uw Toegang tot Welzijn

Onze capsules zijn met de grootste zorg samengesteld en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat u het beste krijgt wat de natuur te bieden heeft. Bovendien zijn al onze producten 100% vegetarisch en vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Paddenstoelen als Immune Support

Paddenstoelen kunnen een krachtige ondersteuning bieden voor uw immuunsysteem en als therapie dienen bij chronische klachten. Het is echter essentieel om de juiste dosering en combinatie van paddenstoelen te kennen om de gewenste resultaten te bereiken. Daarom raden wij aan altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde mycotherapeut voor deskundig advies over de juiste dosering.

Samenstelling per capsule:

Lion's Mane (Hericium Erinaceus) Extract – 320mg
Cordyceps Sinensis Extract – 120mg
HPMC (100% vegetarische) capsules – < 0.1mg

Aanbevolen Gebruik:

Neem dagelijks 1 tot 3 capsules voor de maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Waarschuwing:

Dit product niet innemen als u allergisch bent voor paddenstoelen.

Kies voor Kwaliteit en Welzijn met Terracotta

Wij staan voor biologische extracten van TCM-kwaliteit en producten die voldoen aan de hoogste normen. Onze supplementen zijn vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen. Wij geloven dat een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl van cruciaal belang zijn, en ons product is bedoeld als aanvulling op uw welzijn, niet als vervanging van een gevarieerde voeding.

Kies voor Terracotta TCM Bodhi Zhi en investeer in uw gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe ons product u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij staan altijd voor u klaar!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.TC77735
EAN8720299477735
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bodhi Zhi 90 capsules
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Bodhi Zhi 90 capsules

Bodhi Zhi 90 capsules

€ 54,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe