Hormone Harmony 90 capsules

Terracotta Hormone Harmony heeft als hoofdingrediënt Reishi, KSM-66 (Ashwaganda), Salvia off. Extract, Trifolium pratense extr. Quatrefolic

€ 49,90
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
TC28918
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Elke vrouw kent de uitdagingen van de menstruatiecyclus maar al te goed: van vervelende buikpijn en stemmingswisselingen tot vermoeidheid en opvliegers. Deze symptomen kunnen niet alleen het dagelijkse leven van een vrouw beïnvloeden, maar ook haar omgeving. Meditech Europe staat voor de uitdaging om deze symptomen aan te pakken en heeft daarom een uniek product ontwikkeld: Hormone Harmony.

Hormone Harmony is een natuurlijk voedingssupplement dat ontworpen is om de natuurlijke balans van het vrouwelijk lichaam te ondersteunen tijdens de menstruatiecyclus. Dit innovatieve product bevat een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder Reishi, Ashwagandha, Salvia officinalis extract en Trifolium pratense extract met 11% isoflavonen. Maar dat is nog niet alles, Hormone Harmony bevat ook Cordyceps Sinensis Paddenstoel Poeder en Ganoderma Lucidum (Reishi) Paddenstoel Poeder, die bekend staan om hun positieve invloed op het lichaam.

De unieke samenstelling van Hormone Harmony zorgt ervoor dat vrouwen op een natuurlijke en veilige manier de symptomen van de menstruatiecyclus kunnen verlichten en hun algehele welzijn kunnen verbeteren. Het bevat ook belangrijke vitamines zoals Vitamine K2, Vitamine B6, Vitamine D3 en Vitamine B11 (folaat), die essentieel zijn voor een gezond lichaam.

Elke capsule van Hormone Harmony bevat zorgvuldig gedoseerde hoeveelheden van deze natuurlijke ingrediënten:

 • KSM-66® (Ashwagandha): 450,00 mg
 • Trifolium pratense extr. (11% isoflavonen): 375,00 mg
 • Salvia off. extr. 5-10:1: 150,00 mg
 • Cordyceps Sinensis Paddenstoel Poeder: 80,00 mg
 • Ganoderma Lucidum (Reishi) Paddenstoel Poeder: 80,00 mg
 • Rijstconcentraat (broken rice flower): 33,00 mg
 • K2VITAL® Delta (MK-7) 1% (beschermd) Vitamine K2: 7,50 mg
 • Pyridoxal-5-fosfaat (Vitamine B6): 7,24 mg
 • Cholecalciferol (100 IE/mg = 2,5 ug/mg) Vitamine D3: 5598 mg
 • Quatrefolic® Vitamine B11 (folaat): 0,37 mg
 • Adenosylcobalamine (dibencozide) Vitamin B12: 15 mg

Bovendien zijn al deze ingrediënten 100% vegetarisch en vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen, waardoor Hormone Harmony geschikt is voor een breed scala aan mensen.

Om de maximale voordelen van Hormone Harmony te ervaren, wordt aanbevolen om dagelijks 3 capsules voor de maaltijd in te nemen, tenzij anders geadviseerd door een gezondheidsprofessional. Het is belangrijk op te merken dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gevarieerde voeding, dus een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl blijven van groot belang.

Voorzorgsmaatregelen: Hormone Harmony mag niet worden ingenomen door personen met een allergie voor paddenstoelen, tijdens zwangerschap en borstvoeding, of door kinderen onder de 10 jaar. Dit product bevat melk en kan sporen van soja bevatten. Als u cumarine derivaten gebruikt (antistollingsmiddelen zoals warfarine, acenocoumarol en fenoprocoumon), raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u een vitamine K-supplement gebruikt.

Bij Meditech Europe begrijpen we het belang van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Onze producten, zoals Hormone Harmony, zijn bedoeld als aanvulling op een gezonde levensstijl en zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Kies voor Hormone Harmony en geef uw lichaam de natuurlijke ondersteuning die het verdient tijdens de menstruatiecyclus. Laat de nare symptomen niet langer uw leven beheersen. Ontdek vandaag nog de voordelen van Hormone Harmony!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.TC28918
EAN8719327728918
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hormone Harmony 90 capsules
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Hormone Harmony 90 capsules

Hormone Harmony 90 capsules

€ 49,90
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe