Rockstar 90 capsules

Terracotta TCM Rockstar heeft als hoofdingrediënt OphioCordyceps, Amandel Paddenstoel (Agaricus Blazei Murill) en Andosan-extract.

Aanbiedingsprijs € 50,55 Normale prijs € 54,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
TC77711
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Meditech Europe presenteert met trots Terracotta TCM ROCKSTAR, een buitengewoon voedingssupplement dat boordevol unieke eigenschappen en voordelen zit. Dit opmerkelijke product bevat uitzonderlijke ingrediënten, is volledig vegan, biologisch, en wordt geleverd in plantaardige capsules, wat het een ideale keuze maakt voor bewuste consumenten die hun gezondheid willen verbeteren. De gebruikte extractiemethoden, namelijk heet water en ethanolextractie, zorgen ervoor dat de krachtige componenten van de ingrediënten maximaal behouden blijven.

Het vlaggenschip van Terracotta TCM ROCKSTAR is de Ophio Cordyceps, een schimmel-paddenstoel die al eeuwenlang een cruciale rol speelt in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Deze uitzonderlijke schimmel gedijt als een parasiet in de larven van de hopwortelboorder en heeft zijn oorsprong in de bergachtige gebieden van Nepal en Tibet, op hoogtes variërend van 2300 tot 3500 meter boven de zeespiegel. De belangrijkste bestanddelen van Ophio Cordyceps zijn onder andere cordycepine en derivaten, polysachariden, ergosterol, glycoproteïnen en peptiden die alfa-amino-isoboterzuur bevatten. Deze schimmel staat bekend om zijn krachtige eigenschappen en wordt al eeuwenlang gewaardeerd in China binnen de TCM-traditie. Ophio Cordyceps staat ook bekend onder verschillende andere namen, waaronder caterpillar fungus, deer fungus, summer grass en winter worm in het Engels, en Kernkeulen in het Duits.

Een ander opmerkelijk ingrediënt in Terracotta TCM ROCKSTAR is het Andosan-extract van de Amandel Paddenstoel (Agaricus Blazei Murill). Deze paddenstoel staat bekend om zijn lichte zoete smaak en subtiele amandelgeur. Hoewel van nature voorkomend in Brazilië, wordt de Agaricus Blazei Murill paddenstoel nu voornamelijk in Japan gekweekt voor verschillende toepassingen. In Brazilië staat deze paddenstoel bekend als 'Cogumelo de Deus' of 'Mushroom of God'. Beide ingrediënten, Ophio Cordyceps en Agaricus Blazei Murill, zijn gewaardeerde elementen in de Chinese kruidenleer.

Terracotta TCM Rockstar Capsules worden met uiterste zorg samengesteld en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd in laboratoria en geïnspecteerd door Eurofins om de zuiverheid en effectiviteit te waarborgen. Bovendien zijn al onze producten 100% vegetarisch en vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Paddenstoelen worden al lang gewaardeerd om hun vermogen om het immuunsysteem te ondersteunen en om bij te dragen aan de behandeling van chronische klachten. Het is echter van cruciaal belang om de juiste dosering en combinatie van paddenstoelen te kennen om de gewenste effecten te bereiken. Daarom raden we altijd aan om contact op te nemen met een mycotherapeut voor deskundig advies over de juiste dosering en gebruik van Terracotta TCM ROCKSTAR.

Elke verpakking van Terracotta TCM ROCKSTAR bevat 90 capsules, met de volgende samenstelling per capsule:

  • Cordyceps Sinensis - 265 mg
  • Andosan Extract - 85 mg
  • HPMC (100% vegetarische) capsules - < 0.1 mg

Aanbevolen gebruik:

Neem dagelijks 1 tot 3 capsules voor de maaltijd of voor het sporten, tenzij anders geadviseerd door een specialist.

Let op:
Dit product mag niet worden ingenomen door personen die allergisch zijn voor paddenstoelen.

Terracotta TCM ROCKSTAR is trots op het feit dat het volledig biologische ingrediënten van TCM-kwaliteit bevat. Het is vrij van gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen. We willen benadrukken dat Terracotta-producten voedingssupplementen zijn en geen vervanging vormen voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Kies voor Terracotta TCM ROCKSTAR en ontdek de kracht van de oudste kruideningrediënten uit de Chinese TCM-traditie. Verbeter uw welzijn en ondersteun uw gezondheid met dit opmerkelijke voedingssupplement. Voor meer informatie over de toepassingen van Terracotta TCM ROCKSTAR, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan ​​u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Maak vandaag nog de keuze voor een gezondere toekomst met Terracotta TCM ROCKSTAR!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.TC77711
EAN8720299477711
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rockstar 90 capsules
Uw waardering
Rockstar 90 capsules

Rockstar 90 capsules

Aanbiedingsprijs € 50,55 Normale prijs € 54,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe