Colloïdaal Magnesium Essence Spray 30 ml

Het unieke hoog-energetische multi-spectrum colloïdaal magnesium product 30 ml spray variant

€ 14,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
650516
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Colloïdaal Magnesium Essence
Magnesium is een macrominal die het lichaam nodig heeft voor de vorming van botten en spieren. Magnesium is ook belangrijk voor de overdracht van zenuwimpulsen en voor een goede werking van de spieren. Het valt onder de categorie van de minerale zouten en ons lichaam maakt dit mineraal niet zelf. Daarom moeten we magnesium uit onze voeding halen. Zonder magnesium kan ons lichaam geen energie produceren. Zonder magnesium zouden onze spieren voortdurend samentrekken. Magnesium heeft ook invloed op de hoeveelheid cholestrol.
Colloïdaal Magnesium Essence is een nano-magnesium, geproduceerd volgens een volledig uniek proces. Het principe is echter heel eenvoudig: de kleinste magnesiumdeeltjes komen vrij met een bipolair, meerfrequent hoogspanningsresonantiesysteem. Dankzij deze verfijnde methode krijgt u een bijzonder hoogwaardig, zuiver colloïdaal magnesium dat met een breed spectrum aan multifrequenties zoals in de natuur voorkomt, wordt geïnformeerd. Tussen de zuiver magnesium elektroden in het gedestilleerde water vindt een bliksemontlading plaats, waardoor de zinkdeeltjes verdwijnen en drijven. Dit is dus geen elektrolyseproces (oxidatie).

Toepassingen
Colloïdaal Magnesium Essence is bijzonder geschikt voor het verhogen van de activiteit en energie en heeft een reinigende werking dankzij de toevoeging van Colloïdale Zilver Essence.

Unieke verpakking
De verpakking van de Colloïdaal Magnesium Essence is gemaakt van vitaliserend violetglas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen (zie violet glas). Gooi deze flessen nooit weg! U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in op te slaan.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.650516
EAN7446022837836
Bijlagen
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colloïdaal Magnesium Essence Spray 30 ml
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Colloïdaal Magnesium Essence Spray 30 ml

Colloïdaal Magnesium Essence Spray 30 ml

€ 14,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe