Colloïdaal goud versterkt de weerstand en het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het goud is een vloeibare suspensie wat bestaat uit kleine elektrisch geladen deeltjes, goud ionen in gedestilleerd water; wat wil zeggen dat het water zeer zuiver is. Tevens zit in colloïdaal goud ook colloïdaal zilver om bacteriën uit te sluiten.

Colloïdaal goud wordt gebruikt als middel bij zowel mentale als psychische problematiek. Zoals we eerder benoemde kan het middel ook worden gebruikt om het afweersysteem en immuunsysteem te versterken. Volgens onderzoek heeft colloïdaal goud een positief effect op o.a. gewrichtsklachten, gewichtsproblemen, vitaliteit en spijsvertering.

 

Wat doet colloïdaal goud?

Colloïdaal goud staat bekend om zijn geneeskrachtige capaciteiten. Goud komt natuurlijk voor in het menselijk lichaam; voornamelijk in de hersenen. Goud is een metaal en daarmee essentieel voor het menselijk lichaam. Colloïdaal goud wordt ook wel gezien als mineraal en de microscopische gouddeeltjes zijn zo klein dat ze geen toxische impact hebben op het menselijk lichaam.

Echter is colloïdaal goud lastig te maken en daarom duur. Dit komt door de hoge spanning die nodig is om het product te maken. Hierdoor is het aanbod (in Nederland) ook zeer beperkt.

 

Waarom gebruik je colloïdaal goud?

Colloïdaal goud kan voor vele doeleinden gebruikt worden door zijn veelzijdige werking. De voornaamste toepassing blijft als stimulator van het afweersysteem. Ook wordt het gebruikt als geneesmiddel bij ziekten zoals artritis, reuma, multiple sclerose, huidzweren, brandwonden, klierziekten en meer.

Daarnaast wordt colloïdaal goud gebruikt om het IQ te verhogen en/of stimuleren. Het middel heeft bewezen het IQ van proefpersonen te verhogen tot wel 20% bij een kleine dosis gedurende 3 maanden.

 

Voordelen van Colloïdaal goud?

Zoals we hierboven lazen heeft colloïdaal goud meerdere toepassingen en voordelen. We zetten ze hieronder op een rijtje: 

 

Voordeel 1: helpt het afweersysteem

Een van de functies van colloïdaal goud is het versterken van het afweersysteem. Het afweersysteem beschermt het lichaam tegen infectieziekten als bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Zo verklein je de kans dat je ziek wordt.

 

Voordeel 2: eenvoudig in gebruik

Colloïdaal goud kan eenvoudig en zelfstandig gebruikt worden op dagelijkse basis.

 

Voordeel 3: heeft geen bijwerkingen

In tegenstelling tot andere medicatie heeft colloïdaal goud geen bijwerkingen volgens wetenschappelijk onderzoek. Het middel is vooral in de USA erg gewild en vrij verkrijgbaar op de markt.

 

Voordeel 4: helpt bij psychische klachten

Colloïdaal goud helpt niet alleen bij fysieke maar ook bij psychische klachten. Het middel wordt gebruikt bij het verhelpen van verslavingen, stress en slapeloosheid. Volgens wetenschap neemt het lichaam mineralen in colloïdale vorm sneller op dan via pillen en poeders.

Er zijn veel positieve ervaringen m.b.t. het gebruik van colloïdaal goud bij psychische klachten. Zo geven mensen aan zich meer ontspannen te voelen en het gevoel te ervaren alsof er “een last van de schouders” is afgevallen.

Disclaimer: neem bij psychische klachten altijd eerst contact op met een professional.

 

 

Verschillende colloïdaal goud producten

Colloïdaal goud wordt in verschillende producten verwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld Colloïdaal Goud Essence kopen. Het product zit dan in een speciaal Viosol glas flesje. Het aantal ppm (parts per million) verschilt per product. Neem voor vragen m.b.t. het ppm en de dosering altijd eerst contact op met de leverancier.

Meditech Europe biedt een ruim aanbod aan colloïdaal goud producten aan. Klik hier om het aanbod te zien.